Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Umut vadeden bir gününüzdesiniz. Erteleyip durduğunuz bir sürü çözümsüzlük, bugün kendiliğinden çözülmeye başlayabilir. Aşk hayatınız bazı müdahaleler gerektiriyor. Ama kararsız görünüyorsunuz.

Zamanlama konularında daha titiz olmaya çalışmalısınız. Birkaç gün içinde, çok kalabalık bir ortamda enteresan görüşler ortaya atacaksınız. Bu konuda kabul görmeniz biraz zaman alacak.

Önümüzdeki günlerde önemli bazı görüşmeler, para konulu yolculukları gerektirebilir. Parayı değerlendirme konularında yanlış yönlendirilmeye, bugünlerde çok açıksınız.

Size baştan çok gerekli gelmeyebilir, ama önemli bir görüşme isteği alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen birkaç aydır kendinizi geçmişinizle ilgili her türlü bağdan ve yükümlülükten uzak tutmayı başardınız. Ayrıca farklı bir şeyler yaratma tecrübesi de kazandınız. Biraz daha cesarete ihtiyacınız var. Bu cesareti kimseden beklemeyin, ancak kendi kendinizi cesaretlendirebilirsiniz. Dişinizi sıkın, her şeyin yerli yerine oturması için az zaman kaldı. Aile çevrenizden bir bireyin desteği size iyi gelecek.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 11:49 Ay-Merkür görünümü Çarşamba gününün ilk etkili enerjisidir. Bir yandanyoğunluğu diğer taraftan detaylı düşünmemiz bizi yorabilir. Şu aralar Merkür gerilediği için, bunlar doğaldır. İşleri yoluna koymak pek kolay olmayabilir. Saat 15:35 Ay-Neptün görünüm etkisinde önyargılı düşünürüz. Durumu iyice bir anlayalım ve sağlıklı bir karar verebilmek için olasılıkları inceleyelim. Gerçekçi olalım. Saat 22:29 Ay-Mars görünümü, bazı kişilerle yaşanan sürtüşmelerin veya işin yoğunluğu nedeniyle yaşanan koşuşturmanın sizi bir hayli tedirgin etmesine yol açabilir. Sabırlı olmakta zorlanırsınız. Saat 23:45 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu içinize attığınız, bir türlü paylaşamadığınız sıkıntı ve sorunlardan kurtulma arzunuzdur. Çünkü sizi engelleyen geçmişe ait meselelerin üstesinden gelmeden huzur bulmak kolay değildir. Psikolojik ve bedensel anlamda yeniden toparlanmak için bu görünüm size yardımcıdır. Ancak siz de kendinize inanmalısınız. Aşırı gururlu, kibirli davranmak kadar hayattan umut kesmek de yanlıştır. Bir şeyler yoruyorsa sizi, bunu düzeltmek yine size bağlıdır. Kalbinizin sesi rehberinizdir. Ona kulak vermeyi unutmayın. Mutlu, huzurlu, keyifli bir gün geçirmeniz dileğimle,

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gizli kalmasını istediği olaylar gün yüzüne çıkabilir. Bu canını sıksa da baskının azaldığını hissedebilirsin.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir kariyer hedefine dair bir açılım yapabilirsiniz. Borçlarınızı ödeyebilir ve vergi borçlarınızı düzenleyebilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla gelecek planları için bir araya gelebilirsiniz. Ön planda olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Kişisel konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçsel dürtüleriniz ve tahminleriniz bile parayı size çekiyor. Bu konuda oldukça şanslısınız ancak diğer konularda şansınızı koruyamıyorsunuz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer hayatınızda bugün kendinizi yeteri kadar güvende ve huzurlu hissetmeyebilirsiniz. Gelecek planlarınızla bazı konular örtüşmeyebilir. Aile hayatınızdaki sorumluluklar sizi aşağıya çekiyor.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati sizi duygusal açıdan ajite edebilir. Bu ruh halinde olan bir insanla muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. İki yöneticinin farklı fikirleri kafanızı karıştırabilir. Her şeyi not edip sonra analitik zekanızla karar alın. Bugün derinlik, zaman ve sabır isteyen konularda başarı şansınız düşüktür. Çok fazla konuşup, boş sözlerle vakit kaybetmeyin.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>