Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sevgilisiyle ilişkisi sizi çok rahatsız ediyor. Bu rahatsızlığınızı belli etmemeye çalışıyorsunuz ama yine de ilişkinize yansıyor. Bugün, ikisinin yakın bir zamanda görüştükleri haberini alabilirsiniz.

İş yaşamınız tek kelimeyle harika. Siz işinizi seviyorsunuz, işinizdekiler de sizi. Bu aralar fazla düzenli çalışamadığınızı düşünüyorsunuz ama herkes sizden fazlasıyla memnun.

Paranızın kıymetini bilmek sizi zor durumda kalmaktan koruyor. Önemli bir harcamanız eksilecek. Önümüzdeki günlerde maddi olarak çok rahatlayacaksınız. Birikim yapmanız bile mümkün.

Hafta sonunu rahat geçirebilmeniz için bugün biraz fazla çalışmanız gerekebilir. İşleriniz ertelemekten kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda ve duygularınızda bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde düşüncelerinizde de bazı değişimler mümkündür. İç dünyanızda çeşitli iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Aynı anda iki ayrı konuyu düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun bir gün olmayacaktır. Eskiden ilginizi çekmeyen bazı konularla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Gizli bir iletişiminiz yada insanlardan gizleyeceginiz bir planiniz olabilir. Aşk hayatınızda sizi huzursuz edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

16 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar günümüz saat 08:52 itibariyle etkili olacak Ay-Pluto görünümüyle başlıyor. Aşk-iş-maddi konular üzerindeki güçlü olma ve hakimiyet kurma arzunuzun simgesidir. Yeni bir sayfadan aşka ve hayata bakma arzunuz yoğundur. Titizlikle kendinizi ifade ederek başkaları üzerinde etkili olmaya çalışabilirsiniz.Tutkularınız fazlasıyla derindir. Cinsel hevesliliğiniz yüksektir. Saat 15:57  itibariyle yöneticiniz Merkür,  Pluto ile olumlu bir görünüm yapıyor ve aşk hayatınızda olumlu bir dönüşümü işaret ediyor. Ayrıca hem yaratıcı gücünüzü besliyor hem de aklı başında seçimlerde bulunmanızı sağlıyor. Büyüme ve dönüşüm anlamındaki olumlu gelişmeleri işaret eden  hayatınızdaki  gerekli olanlarla  gereksizleri  birbirinden ayırmanız için size yardımcı oluyor. Ayrıca  aşkın hayatınızdaki anlamını tekrar gözden geçirmenizde, akıllı kararlar almanızda size rehberlik ediyor. 16 Kasım saat 21:03-10 Aralık saat 18:42 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Bizim için de ailevi konular önemli hale geliyor. Burada belirli bir çevre değişimi, uzaklara gitme arzusu, tayin, terfi veya eğitim yoluyla yer değiştirme ve kaynaşmayı önemsiyoruz. Ailede bir hareketlilik vardır. Bilgilenme arzusu söz konusudur. Fiziksel ve psikolojik anlamda iç dünyamıza bir gözlem de mümkün olabilir. Hem iç yüzleşmede bulunuyoruz hem de hayata tutunma refleksleriyle inancımızı pekiştiriyoruz. Hiçbir şeyi şansa bırakmamak gerektiğinin farkındayız. Venüs-Yay burcu geçişi, sınırların azaldığı, güven duygusunun temini için, ailenin birbirine karşı ılımlı yaklaşımlar sergilendiği bu süreçte, problemler kolayca halledilir. Bitmiş midir? Eğer gerçekten samimi bir niyetle ve kalıcı bir temel üzerine oturtuyorsanız, neden olmasın. Venüs-Yay geçişleri evden yapılan işler, maddiyatla alakalı alışverişler, bilgilenmek ve farklı konular üzerinde bazı kişilerle bağlantılar kurmak mümkündür. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

16 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek.. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Ona, duygusal sürprizler yapabilir ve maddi destek verebilirsiniz. Çevrenizde, sözde iyi niyetli kişilere dikkat etmelisiniz.

16 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurumsal bağlantılarda veya ilişkilerde sıkıntılar yaşanabilir. Önemli görüşmeleri daha kendinize güvenli hissedebileceğiniz zamanlara bırakmanızda fayda var. Hayatınızdaki olumsuzluklardan kurtulmanız ve kendinizi göstermenizi sağlayacak planlar yapmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Cumartesi günü ilk saatlerde ilişkilerimizde zorlanabiliriz. Ancak, genel hatlarıyla, pratik olabileceğimiz ve keşkelerle vakit kaybetmek yerine, istediğimiz konularda harekete geçmeyi tercih edebileceğimiz bir hafta sonu(özellikle Pazar günü). Özgüvenli olmamız ve planlı şekilde ilerlememiz durumunda amaçlarımıza ulaşabiliriz. Cumartesi akşam saatlerinde belirsizlikler, kararsızlıklar veya gerçeklerden uzak yaklaşımlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

16 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UMUTSUZLUĞA kapıldığınız bir konuda keyifli bir haberle sevince boğulacaksınız. Hayatınızdaki birden çok şey düzene girecek.

16 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

16 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>