Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilişkiniz çok güzel gidiyor. Ona bugün bir hediye vereceksiniz. İlişkinizi ilk zamanlarda ailenizden saklıyordunuz. Artık ailenizde herkes ilişkinizden haberdar ve bu ilişki konusunda çok ılımlı.

Çevrenizde gelişen olaylara karşı aşırı duyarlı olmanız yarın ne olacak endişenizi arttırıyor. İşinizin geleceği ile ilgili korkular yaşıyorsunuz. Sakin olun ve çalışmalarınızı aksatmadan sürdürün.

Yaptığınız yatırımların maddi karşılığını henüz alabilmiş değilsiniz. Bu yatırımları yapmanız konusunda size fikir veren dostlarınıza çok kızıyorsunuz. Bundan sonra parasal konularda sadece kendi fikirlerinize güvenmek gibi bir karar aldınız.

Sağlınızla ilgili ufak bir problem var. Bu problemi ihmal etmemelisiniz. Üşengeçliğinizi üzerinizden atın ve bir doktora görünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde sevilen ve saygı duyulan bir insansınız. Bu yüzden bazen gereksiz yere başkalarının sorumluluklarını yükleniyorsunuz. Bugünortamınızda ve günlük yaşamınızda daha uyanık olmalısınız. Düzenli ve planlı olmanız çok işinize yarayacak. Girişimlerinizi destekleyecek kişilerle fikir alış verişinde bulunmak size moral verecek. Hissettiklerinizi sevgilinizle de paylaşmalısınız.

16 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz, saat 00:37-17 Nisan saat 00:00 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Birileriyle takışmaktan veya fazlasıyla iyi niyetli davranıp kendimizi ezdirmekten uzak duralım. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp,  ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye.  Dikkatli olmakta yarar var.Balık burcundaki boşluk saatlerinde genel olarak hem kişisel girişim hem mesleki konular hem de ailevi ve ev ile alakalı mevzular hassasiyetle ele alınır. Eğer insan yalnızsa, ona destek verecek biri hayatında biraz hüzünlü düşünmeniz mümkündür. Partneriyle arasında sorun olanlar ise, boşluk etkisi altında karşı tarafın bir adım atmasını beklerler. Aslında aradığınız şey, dürüstlük ve samimiyettir. Eğer bir engel varsa, bunun ortaklaşa çözülmesini istersiniz. Niyetiniz, sadece kendi adınıza değil, birlikte bir şeylerin üstesinden gelerek huzur bulmaktır.Hedefinize varmak için yolunuz aydınlık, mutluluğun tadını çıkarmak için ömrünüz uzun olsun. Mutlu gün  geçirmeniz dileğimle,

16 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma yaşamınızda sosyal bir kişi olarak tanınıyor ve seviliyorsunuz. Hatta herkes tarafından zor durumda olunduğu zaman, yardıma çağrılan bir kişisiniz. Fakat çok fazla yarar payınız olan konularda, en yakınlarınızı bile görmediğiniz durumlar oluyor. Bu yönünüzü de partneriniz çok iyi biliyor ve sizi uyarıyor. Ona kulak verin.

16 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Esnek ve açık fikirli olmanız durumunda kazançlı çıkacağınız bir gün. İş hayatınızda veya kariyerinizde yükselmek isteyeceğiniz ve bu amaçla belli görüşmelere başlayabileceğiniz bir süreçtesiniz. Yeni eğitimler veya farklı konularda yeni bilgiler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

16 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkese zorla birşeyler yaptırmak istiyorsunuz bazen. Kırgınlıklara ve münakaşalara yol açabilir bu tavrınız. Zorla bir şey elde edemezsiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, yolculuklar, haberleşme ve görüşmelerin ön plana çıktığı, kuşkularınızın olası bir konuda artabileceği, her şeyi fikirsel anlamda kontrol etmek istediğiniz bir zamanda bulunmaktasınız. Merkür Mars karşıtının etkin olduğu bugün finansal konularda problemler yaşayabilir, ani harcamalarla karşılaşabilir ve hayatınızdaki bazı sırları aydınlatma isteği ile kontrolsüz davranabilirsiniz. Enerjinizi dengeleyip, kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

16 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 14' 23" R
Ay
Başak
21° 02' 38"
Merkür
Boğa
02° 31' 04"
Venüs
Boğa
22° 24' 01"
Mars
Koç
13° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 43"
Satürn
Balık
17° 55' 50"
Uranüs
Boğa
23° 21' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 29"
Lilith
Başak
25° 15' 55"
True Node
Koç
14° 54' 42"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>