Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz.. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. Sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İlişkiniz uzun ömürlü görünüyor.

Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor. Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlık yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz.

Hiç huyunuz olmadığı halde parayla ilgili gösterdiğiniz bir gizlilik, size gereksiz sıkıntılar yaşatabilir. Çevrenizdeki bazı para korkularının yapay olduğunu düşünürken, bu konuda aşırı iyimserlikten kaçınmalısınız.

Sükunetle düşünüpve aşk dengelerini iyi oturtmanız gerekiyor. Bugünler içinde alabileceğiniz bir haber, işinizi ve özel yaşamınızı aynı anda ve aynı boyutta etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önem verdiğiniz bir konuda, çabalarınız sonuç verecek. Bununla ilgili sevinç yaşayacaksınız. Daha sabırlı davranmanız gereken bir sorunla karşı karşıyasınız. Alacağınız uyarılar, size yarar getirebilir. Önümüzdeki günlerde kendinize zaman ayırmalı, kendinize olan sorumluluklarınıza da eğilmelisiniz. Bir arkadaşınızla bazı zevkli uğraşlar içine girebilirsiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 02:05 Ay-Neptün olumlu görünümüdür. Bu enerji, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz. Eğer sorunlarınız varsa bu saatlerde konuşarak, birbirinize ılımlı bir şekilde yanaşarak, karşı taraftan beklemek yerine, biz bir adım atarak huzuru sağlayabiliriz. Saat 02:26 Ay-Venüs görümümü, gayet huzur verici bir etki olduğundan, hayata olumlu hislerle yaklaşırız. Çevremizde güzellikler isteriz. Dostlarımızla, sevdiğimizle  olmak, Pazar gününü en güzel şekilde geçirmek için planlar yapabiliriz. Saat 10:44 Ay-Jüpiter zorlu görünümünde, halledebilecek sorunları gözümüzde büyütmemekte yarar var. Ne abartmalıyız ne de kendimizi hafife almalıyız. Bazen elimizde olmayan durumlar yaşanabilir. Ancak biz hem fiziksel hem de psikolojik anlamda huzur duygumuzu ayakta tutmalıyız. Saat 11:38 Ay-Pluto görünümü, kendimizi her anlamda derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlıyor. Nerdeyiz ve ne yöne gitmek niyetindeyiz. Elimizde olanlar nedir ve bunlarla yetinmek mümkün müdür. Bunları gözden geçireceğiz. Saat 21:04 Ay- Chiron destekleyici görünümü sayesinde yaşınızdan olgun tavırlarınızla dikkat çekersiniz.  Kendinizin farkına varmanız ve neler yapmanız gerektiğini bilerek eylemlerde bulunmanız kolay olabilir. Kişisel görünümünüze son derece önem verebilir, üstünüze giydiğiniz her şeyi itinayla seçebilirsiniz. Görüştüğünüz insanların sizin ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinlediklerini fark edebilirsiniz. Keyiflendirici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok ihtiyaç duyulan planları, fikirleri veya önerileri önemsemediyseniz, bugünlerde, ihtiyaç duyulan alanlarda belli fikirler geliştirebilir ve yürürlüğe koyabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konularla uğraşmak ve kendinizi geliştirmek adına olumlu gelişmeler var. Kendi iç sesinizi daha iyi duyabilirsiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmayın.

17 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren işlerinizin tanıtımı, çalışmalarınız, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızla ilgili konular odak noktanız olurken, kendinizi agresif bir enerjiyle ifade etmekten çekinmeli, enerjinizi spora, hedeflerinize yönlendirmelisiniz. Spor sakatlıklarına dikkat etmeniz gereken bugün, aile büyükleriniz, patronlarınız ve ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabileceğiniz, kendinizi daha iyi ifade etmeniz gereken bir günde olacaksınız.

17 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin ve arkadaşlarınızın yeni projeler ya da ilişkiniz adına size yardım ettiğini görmeniz hoşunuza gidebilir. Sosyal çevrenizden istediğiniz desteği göreceğiniz bir gün olacak. Bunun tadını çıkarın.

17 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınızda elinizdekileri akıllıca değerlendirerek kendiniz için daha iyi şartlar oluşturabilirsiniz. Bugün gökyüzünden aldığınız gücü yaşamınızın her alanına başarı ile yansıtın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle duygularınızı ifade edip anlayışlı davrandığınız takdirde her şey yoluna girecektir.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>