Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kısa süreli ayrılık sizi ona daha da bağladı. Onun da aynı duygular içinde olduğundan emin görünüyorsunuz. Kavuşma beklenenden de önce olacak gibi. Bugünü yine onu düşünerek geçireceksiniz.

Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz. Bugün de, yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor

Ödemeleriniz bugünlerde peş peşe geliyor. Bu konuda arkadaşlarınızla mükemmel bir dayanışma içinde olduğunuz için şanslısınız. Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. .

Sizden beklenen paranın çok önemli bir gediği kapatacağını biliyorsunuz. Bu parayı mutlaka bulup buluşturmanız ve yerine ulaştırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir. Dikkatli adımlar atmalı, bütün dikkatinizi toplayıpgörüşmenize öyle gitmelisiniz. Bu görüşmenin sizin için anlamını biliyorsunuz. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bu yüzden arkadaşlarınız sizi biraz indirimli dinliyorlar.

18 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 18 Ekim- 12 Kasım tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Bizim için de ailevi konular önemli hale geliyor. Burada belirli bir çevre değişimi, uzaklara gitme arzusu, tayin, terfi veya eğitim yoluyla yer değiştirme ve kaynaşmayı önemsiyoruz. Ailede bir hareketlilik vardır. Bilgilenme arzusu söz konusudur. Fiziksel ve psikolojik anlamda iç dünyamıza bir gözlem de mümkün olabilir. Hem iç yüzleşmede bulunuyoruz hem de hayata tutunma refleksleriyle inancımızı pekiştiriyoruz. Hiçbir şeyi şansa bırakmamak gerektiğinin farkındayız. Venüs-Yay burcu geçişi, sınırların azaldığı, güven duygusunun temini için, ailenin birbirine karşı ılımlı yaklaşımlar sergilendiği bu süreçte, problemler kolayca halledilir. Bitmiş midir? Eğer gerçekten samimi bir niyetle ve kalıcı bir temel üzerine oturtuyorsanız, neden olmasın. Venüs-Yay geçişleri evden yapılan işler, maddiyatla alakalı alışverişler, bilgilenmek ve farklı konular üzerinde bazı kişilerle bağlantılar kurmak mümkündür. Saat 17:31 Ay-İkizler geçişi ve saat 18:10 Ay-Venüs karşıtlığında, aynı anda iki konu  mesele üzerinde durursunuz. Ancak dağılmayınız. Durumlara yüzeysel değil, derinlikli olarak bakınız. Özellikle ailevi ilişkilerde  samimiyet önemlidir. Meseleleri abartılı ele almayalım. Hakkımızdan hayırlısı güzelliklerle buluşmamız dileğimle,  

18 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşamınızda gidermek için işte size verilecek fırsatlar dönemi. Bu günleri iyi kullanmalı ve uzlaşma yolunda atacağınız adımlarınızı ayarlamalısınız. Yalnızsanız arkadaşlarınızın desteği ile bir ilişki içinde olacaksınız. Beraberliğiniz varsa, yatırımlarınızı kendi beraberliğiniz yapmalısınız. İş yaşantınızda bir çok rakiple karşı karşıya kalma durumunuz olabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdakileri kimseye söylememelisiniz. Size yön verebilecek ve fayda sağlayacak kişilerle ortak hareket edebilirsiniz. Böylelikle yeni fırsatlar da gündeme gelebilir. Sıcak diyaloglar ve arkadaşlıklar kurmak için uygun günlerdesiniz. Günün Atmosferi:Aşk gezegeni Venüs Yay burcunda… Yay burcuna geçen Venüs, Kasım ortalarına kadar, aşk hayatımızı canlandıran etkilerle bizi saracak. Önümüzdeki üç hafta boyunca eğlenip, coşabiliriz. Öte yandan bazı konularda öne çıkma ve yeni bilgiler elde etme isteğimiz de artıyor. Sosyal ilişkilerimiz hareketlenirken, farklı davetler ve organizasyonlarla yaşantımızdan daha fazla keyif alıyoruz. Partneri olanlarımız eşleriyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilir ya da daha çok şey paylaşma imkanı bulabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki gelişmeler daha fazla sorumluluk almanıza neden olabilir. Tartışmalara açık bir gündesiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Evdeki değişiklikler için uygun bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişileri evinizde misafir edebilirsiniz.

18 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gerçek... Bugün sağlık endişeleriniz artabilir. Dostlarınız yardıma hazırlar. Bu kadar titiz olmazsanız çabuk ayağa kalkarsınız.

18 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyaloglar geliştirebilir, birlikte plan yapabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Eğitimler, seyahatler ve hukuksal konularda fırsatlara açık bir gündesiniz.

18 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda, değişik insanların yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz. Eğlenceli yanlarınızla insanları etkilemeniz kolay olacak. Bugün, kendinize olan güveniniz tam olabilir.

18 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene doğru karar mekanizmanız ve hareket alanınız kısıtlıyken, akşamdan itibaren kariyerinizi ilgilendiren alanlarda görüşmeler yapabilir, işinizi geliştirebilir, otorite figürleriyle diyaloglara dalabilirsiniz.Karar almaktan ziyade fikir alışverişi yapmaya özen göstermelisiniz. Ortaklaşa kazanılan gelirlerde fırsatlar veya cazip öneriler önünüze gelebilir. Sahip olduğunuz erdemlerden dolayı arkadaşlarınıza baskı kurabilecek ve yönlendirecek bir yapıda bulunuyorsunuz. Aile ve kökler ile sükunetle geçecek bir sürece başlıyorsunuz.

18 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

18 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 47' 24" R
Ay
Aslan
20° 48' 18" R
Merkür
Koç
29° 17' 14"
Venüs
Boğa
19° 16' 25"
Mars
Koç
11° 06' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 44"
Satürn
Balık
17° 45' 22"
Uranüs
Boğa
23° 12' 18"
Neptün
Balık
29° 18' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 44"
Lilith
Başak
24° 59' 01"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>