Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan son derece aktif olacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte olmak ve içinizden geldiği gibi zaman geçirmek sizin için önemli olacaktır. Beklemediğiniz bazı gelişmelerle karşılaşma şansınız olacaktır ve bunlar sizi duygusal açıdan heyecanlandırabilecektir. Duygusal konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. İsteklerinize ulaşmak için yeni girişimlerde bulunmayı düşünüyorsanız bu günü değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızla ilgili konularda son derece aktif olacağınız bir gündesiniz. Aynı anda birden çok işle ilgilenme yada birden çok işi düşünme şansınız olacaktır ve bu konuda son derece başarılı olacaksınız. Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz ve bir süreden beri sürüncemede kalan işlerinizi bugün tamamalama şansınız olacaktır. Zihinsel olarakda son derece aktif olacaksınız ve ilginç bazı fikirler geliştirebileceksiniz. Genel olarak yapacağınız girişimlerin sonuçları başarılı olacaktır.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabileceksiniz. Özelllikle hesapta olmayan masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bu konuda daha dikkatli olmalısınız.

Sahip olduğunuz yüksek enerjiyi sizin için öncelikli alanlarda kullanmalısınız ve konuları abartma huyundan uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyimserlik ve kötümserlik arası gelgitleriniz var. İç dünyanızın derinliklerinde belli fasıllarla yaşadığınız uç duyguları, akılcı gayretlerinizle zararsız hale getirebilirsiniz. Ev hayatınızda bugünlerde birtakım zorlanmalar söz konusu. Bununla alakalı bir takım kararlarınızı çabuklaştırma yönünde ısrarlar görebilirsiniz. Yakında bir ziyaretiniz var.

18 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:48 Güneş-Satürn arasındaki mücadeleci görünüm, gerek ilişki ve gerekse ailevi konular üzerinde pozitif düşünmekte, anlayışlı olmakta zorlanabiliriz. İyi niyet, ılımlılık, sevgi, şefkat duygularının tümünü ilişkimizde bulamıyorsak ve yuvamızda bir takım engeller nedeniyle kendimizi kıskaç altında hissediyorsak, birkaç gün boyunca keyfimiz kaçabilir. Bizim tüm arzumuz, diğer insanların veya en yakınımızda duran kişilerin biraz daha anlayışlı olması ve bize karşı itinalı davranmalarıdır. Ancak bu görünüm altında ne biz birilerine ne de birileri bize karşı çok da yardımcı olmayabilir. Aslında yapmamız gereken, her şeyi bu kadar irdelememek, hayatı akışına bırakmaktır. Fakat bunu kabul etmek pek de kolay değildir. İster istemez bir şeyleri kafamıza takarız. Saat 06:00 itibariyle, Ay-Yay burcunda geçişine başlıyor. Ailevi ve ilişki konularda sorunlarla uğraşmak istemeyiz. Detaylarla uğraşmadan, sıkıntıya düşmeden günümüzü geçirmek ve işlerimizi yapmaktan yana olacağız. Saat 10:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, şu andaki mevcut sıkıntılarını iyileştirici gelişmelerin işaretçisidir. Saat 15:27 Geri harekette olan Venüs, Merkür ile kavuşum yapacak. Başta ortak gelirleriniz olmak üzere, cinsel hayatınızla ilgili mevzularda da etkili olacak bu oluşum, dürtüsel hareket etmek ve başkalarının kaynaklarını kullanmak konusunda bencil davranmanız anlamına gelebilir. Yani çıkarlarınız söz konusu ise, uzlaşmaya yanaşmamanız mümkündür. Açık sözlü ve talepkar davranabilirsiniz. Çünkü arzularınız oldukça coşkundur. Yenilikte bulunmak istersiniz çünkü artık eskiyle alakalı konulardan oldukça sıkılmışsınızdır. Kendinizi güçlü bir şekilde yansıtmak ve ilişkinizdeki yerinizi bilmek istersiniz. Bütün bunlar yoğun tutkularınız nedeniyledir. Eğer hayatınızda her şey yolunda gidiyorsa, bugünkü enerji altında tutkularınızın tadını çıkarmanız ve bunu sözlerinizle yansıtmanız mümkündür. Tam tersi durumda ise, fırtınalarla boğuşan bir gemi gibi, kendinize akışa bırakmayı tercih edebilirsiniz. Ne kadar istemeseniz de, kafanızın içinde geçmişte yaşananlar dolanıp durabilir. İşte bütün bunlar insanı ister istemez tepkili davranmaya itebilir. Oysaki Venüsün geri hareketinde ani kararlarda bulunmak veya yeni bir ilişkiye başlamak veyahut da tutkularınıza yenilerek sorunlu bir ilişkiyi sürdürme kararı almak tabi ki sakıncalıdır. Önyargılı düşünmeye açık olacağınız bugün, tepkisel hareket etmemeye ve dürtülerinizi kontrol etmeye çalışırsanız, günü verimli bir şekilde geçirmeniz mümkündür. Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

18 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışverişe çıkma ihtiyacı duyabilirsin ancak bir yandan da gereksiz gördüğün harcamalardan kaçınacaksın.

18 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı maddi kayıplara karşı dikkatli olmalısınız. Lüks tüketim ürünlerine yapmış olduğunuz harcamalar sıkıntı yaratabilecek noktaya gelebilir. İlişkilerde bazı gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalmanız canınızı sıkabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenize ve ailevi konulara hareketlilik getiriyor. Enerjinizi plan yaparak kullanmaya bakın, dağılmayın.

18 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar Başaklar aşkınız sizde bir hırs haline gelmeye başladı. Kendinizden çok farklı insanlara ilgi duyuyorsunuz. Ya kendinizi ona uydurun ya da onu kendinize.

18 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle ve evinizle ilgili konular ağırlığını hissettirirken ilişkiler ve iletişim adına keyifli bir gün olabilir. Akılcı alışverişler yapabilir, ortak alışverişlerden ve paylaşımlardan mutluluk duyabilirsiniz.

18 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantıları ve işle alakalı sosyal ortamlarda olmanızı düşünüyorsunuz. Ancak bugün enerjiler bir parça derin ve esrarlı olacağı için bilhassa gizemli, kuytuda kalmış ilişkiler ve kişilerle ilgili kafa yormak isteyebilirsiniz.Su kenarlarına kısa gezintiler ruhunuza iyi gelecektir. Ebeveyninizle, bilhassa babanızla otorite sorunları yaşamanız olasıdır. Hayatınıza müdahale etmek isteyebilirler. Ortaklığınız veya özel ilişkinizle ilgili olumsuz yönergelerde veya müdahalelerde bulunmak isteyebilirler ve bu durum sizi bunaltabilir.

18 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bir çeşit suçluluk duygusu hissedebilirsiniz. Yolunda gitmeyen, en azından beklediğiniz gibi gitmeyen işler konusunda, tüm suçu yüklenme eğilimine girebilirsiniz. Kendinize haksızlık yapmamalısınız.

18 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 13"
Ay
Kova
18° 12' 14"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Boğa
03° 02' 42"
Mars
Koç
01° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 42"
Satürn
Balık
16° 43' 13"
Uranüs
Boğa
22° 26' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 08"
Lilith
Başak
23° 31' 19"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>