Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğiniz insana çeşitli sorular yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz. Arkadaşlarınıza danışmalısınız.

Beklentilerinizin gerçekleşmesi anlamında olumlu adımlar atabileceksiniz. Beklediğiniz bazı haberleri bugün alabilirsiniz yada sizin için ilginç iletişimler söz konusu olabilir.

Maddi konularda başarılı olabileceğiniz ve yeni girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Uzun vadeli bazı kararlar alabilirsiniz fakat iyice düşünün.

Bugün bazı konularda gereksiz bir inatçılık ve asabiyet sergileyebilirsiniz. Bu tutumlarınız çevrenizdekiler tarafından öfkeyle karşılanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız ve sizi rahatlatacak bazı haberler alabilirsiniz. Özellikle zihinsel aktiviteniz çok iyi olacaktır. Bir çok iletişim içine girebilir ve çeşitli haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde bir haber alabilirsiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cuma günümüz Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Herhangi bir konuda harekete geçmeniz gerektiğinde, çevrenizdeki kişilerin desteğini almak hoşunuza gidebilir. Bugün lider pozisyonda olan biriyle temasa geçebilirsiniz. Sizeveya önemli konularda yardımcı olan bu kişiyi iyice dinlemenizde yarar var. Sizi birileri yönlendirmeye kalkışırsa, önce iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyiniz. Saat 10:26 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla olumlu düşünmek istediğinizi gösteriyor. Ancak yine de bunun tek başına önemi olmadığını biliyorsunuz.  Dışarıdaki dünya acımasız ve ben kendime dikkat etmeliyim diye içinizden geçirirsiniz. Saat 23-11-23:55 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saatlerde, çevrenizdeki bazı kişilerin aslında pek de güvenilmeyecek insanlar olduklarını düşünebilirsiniz. Belli bir mesafe koyarak onları gözlem altına alabilirsiniz. Güzel gönüllerle buluşmamız, mutluluğa kavuşmamız dileğimle,

19 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz..

19 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişmesi gereken konular var. Değişimden kaçmamalısınız. Stresli, telaşlı veya endişeli arkadaşları ya da aile üyelerini yatıştırma görevi size düşebilir. İstikrarınız ve kararlılığınız herkes tarafından hoş karşılanıyor.

19 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

19 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz ve şansınız yardımıyla bir zorluğun üstesinden geleceksiniz. Kötü anlarınızda yanınızda bulunan insanları da asla unutmayın.

19 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda fırsatlar elde edebileceğiniz, maddi konulardaki işlerinizi tamamlamanıza olanak sağlayan bir enerji sözkonusu iken, akşam saatlerinde ilişkilerinizde naif, sevecen ve iyileştirici etkiler alarak, varolan ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebileceksiniz.

19 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 10' 47" R
Ay
Boğa
05° 10' 16" R
Merkür
Koç
21° 09' 52"
Venüs
Boğa
09° 34' 48"
Mars
Koç
05° 05' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 21"
Satürn
Balık
17° 09' 44"
Uranüs
Boğa
22° 44' 52"
Neptün
Balık
29° 06' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 42"
Lilith
Başak
24° 06' 37"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>