Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda olumlu bazı gelişmeler bekleyebilirsiniz ve duygularınız canlanıyor. Sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel planlar yapabilir ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin. Zevk alacağınız işlerle ilgilenme şansınız olacaktır ve küçük bazı maceralar yaşayabilirsiniz. Günlük deneyimlerinizde bir yoğunluk ve sizin için yeni olabilecek bazı duygular yaşayabilirsiniz.

Bugün genel anlamda bir rahatlama içine girebilirsiniz ve yaşadığınız bir gerginlikten kurtulacaksınız. İsteklerinizle çevresel şartları olumlu olarak dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanları ve gelişen olayları çok iyi bir şekilde anlayabileceksiniz. Sorunlarınızın çözümü aslında önünüzde duruyor ve sadece doğru yere bakmayı bilmelisiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olacaksınız.

Maddi konularda oldukça şasnslı olacağınız bir gündesiniz ve karşınıza olumlu olarak değerlendirmeniz gereken fırsatlar çıkacaktır. Maddi konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akşam saatleri bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak isteyebilirsiniz ve sizi rahatlatacak bir destek görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteklerinizi kabul ettirebilmek için güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi çok iyi ifade edebileceksiniz ve zekanızı çok iyi kullanabileceksiniz. İsteklerinize ulaşmak ve beklentilerinizi yerine getirmek için bugün her zamankinden daha sabırsız davranacaksınız. Kafanızdaki sorunları bir kenara bırakıp hoşunuza gidecek şeylerle ilgilenmek isteyeceksiniz. Zekanızla çevrenizdeki insanları etkilemeyi başaracaksınız. İkna etmek yada fikrini değiştirmek istediğiniz birisi varsa bu günü iyi değerlendirmelisiniz.

19 Mart 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:44 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında Perşembe günümüz başlıyor. İlişkilerde bağımlılık olgusu  bir hayli önemli. Eğer anlaşmaya gönlümüz varsa, problemleri pek dert etmeyiz hatta göz ardı edebiliriz. Bu rahatlama sağlar ve güne olumlu bir adım atmamızda yardımcı olur. Şefkat, ılımlılık bu enerjinin doğasında vardır. Bu da, bizden farklı görüşte olan kişileri kucaklamamızda yardımcı olur. Su misali akacağız diyebilirim. Saat 03:28 Ay-Merkür kavuşum etkisi, ilişkinizin niteliği, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin karakter yapısı, beraberliğe bakış şekli konusunda gerçekçi olmamız gerektiğinin göstergesidir. Mevcut beraberliğinizde sorunlarınız varsa bunlar tekrarlanıyorsa, üstünü kapatmaya, görmezden gelmeye çalışmayınız. Saat 13:18 Ay-Pluto görünümü başkalarıyla ortak hareket etmek ve farklı düşüncelere saygı göstermek anlamındadır. İşimize gelmese de, bunu yapmakta yarar var. Gün boyunca  mutluluk  sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler  dileğimle,  

19 Mart 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu, kişisel ilişkilerinizle duygusal yapınız arasında çelişkiler yaratıyor. İşlerinizle ilgili yeniliklere ihtiyacınız var ve bir takımbağlantıları içinde olacaksınız. Bugün sorumluluklarınız konusunda kendinizi disipline etmelisiniz. Partnerinizin özel tutkuları sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir.

18 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Engeller, ifade zorlukları, yanlış anlaşılmalar, stresli koşullar, baskı yaratan durumlar söz konusu olabilir. Olumsuzluklardan kaçınmak için risk almaktan, ani tepkilerden, riskli yerlerden ve kişilerden uzak durmakta fayda var. Ancak, Ay'ın Pluton ve Merkür'le olumlu açıları çevremizdeki kişilerle etkin iletişim kurmamızı kolaylaştırabilir, akıcı bir gün geçirmemize ve güçlü konumdaki kişilerden yardım veya destek görmemize olanak tanıyabilir. Akşam saatlerinde, kendimizden çok başkalarını düşünüp, fedakarlık yapma arzumuzun arttığını gözlemleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Mart 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

19 Mart 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Her an, her saniye fikir değiştiriyor, karşınızdaki insanları şaşırtıyorsunuz. Olaylara daha net gözlerle bakmalısınız. Her zaman net kararlar vermeyi tercih edin.

19 Mart 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim konusunda fırsatlarla karşılaşacak, seyahatler vegörüşmeleri konusunda şanslı olacaksınız. İkili ilişkilerinizi geliştirecek görüşmeler ve buluşmalar gerçekleştirebilir, özel hayatınızda pürüzleri gidererek, mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz.

19 Mart 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, sürekli çalışarak veya koşuşturarak geçebilecekse de, içinde olduğunuz sakin ve huzurlu ortam sayesinde stresten uzak kalacaksınız. Kafanızın dingin olması, dikkatinizin dağılmasını da önleyecektir.

19 Mart 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 08' 22" R
Ay
Başak
19° 48' 53"
Merkür
Boğa
02° 22' 48"
Venüs
Boğa
22° 16' 19"
Mars
Koç
12° 58' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 14"
Satürn
Balık
17° 55' 25"
Uranüs
Boğa
23° 20' 48"
Neptün
Balık
29° 22' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 11"
Lilith
Başak
25° 15' 14"
True Node
Koç
14° 54' 32"
Son Güncelleme : 17/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>