Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Dolayısıyla, mecazi anlamda sevgilisiniz. Kalın sevgi bağlarınız var, birbirinize kıyamıyorsunuz. Bu da, asla yeni aşklar yaşayamayacağınızı teyit ediyor.

Yaptığınız iş, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlık yaratıyor. Ama bu rahatsızlık yabana atılacak bir rahatsızlığa benzemiyor. Bunu çok sorun ediyorsunuz. Bu, ilerde daha da büyük bir soruna dönüşecek gibi görünüyor.

Paylaşımcısınız. Ama hiç huyunuz olmadığı halde bu konuda gösterdiğiniz bir gizlilik, bazı endişelere yol açmış görünüyor. Ama bu endişelerin çoğunun yapay olduğunu siz de biliyorsunuz, endişe sahipleri de.

İşiniz ve sosyal hayatınız arasında garip bir çelişki var. Bu nedenle herhangi bir olumsuzluğun ikisini birden etkilemesi söz konusu. Ayrıca herhangi bir olumsuzluğun ötesinde bir şeyler görünüyor, hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük sorumluluklar yüklenmişsiniz. Bu kendinizin de bir yaşamınız olduğunu göz ardı etmenize neden oluyor. Önümüzdeki günlerden, hatta haftalardan bir demet yapıp kendinize sunsanız, kimseye haksızlık etmiş olmazsınız. Çok yakın bir dostunuzla bir inatlaşmanız belki de gizli bir kişilik çatışmanız var. Ama arada temel bir çelişki de görünmüyor, tamamen kişiliklerle ilgili.

2 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Cuma günümüzün ilk etkin enerjisi, saat 00:53 Ay-Satürn karşıt görünümüdür. Bu enerji, ailemiz, evimiz, alım-satım ve yenileme işleri, yerleşim yerimizle ilgili konularda yaşanması muhtemel zorlukları işaret ediyor. Fikirsel farklılıklar iletişimde sorunlara yol açarken, bize hayli sorumluluk yüklüyor. Ancak bunların da akıllıca gözden geçirilme zamanıdır. Kendiniz dışında birilerine yardımcı olmak, çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmek, istediğiniz gibi serbestçe hareket edememek sizi biraz yoracak. Ancak gerçekten bir şeylerin sağlam olması için, bizim de üstümüze düşeni yapmamız gerekiyor. Sabırlı olalım. Saat 06:30 Ay-Mars görünümü,hayatınız veya genel olarak sorumluluklarınızın sizi bir hayli yormasına neden olabilir. Aslında ne yaptığınızı gayet iyi bilirsiniz. Fakat bazı kişiler, sizi anlamamakta ısrar edebilirler. Bu durum, sabah saatlerinde işlerinizi güçlükle yapmanıza neden olabilir. Beklediğiniz haber gecikebilir, görüşmeniz gereken kişi ertelediğini söyleyebilir. Aynı anda iki ayrı işle uğraşmanız gerekebilir. Biraz soğukkanlı olmamızda yarar var. Saat 08:08  Ay-Merkür görünümü,konuları, ailevi meseleler, kafamızın içindeki sorulara yanıt bulmak istediğimizi gösteriyor. Fakat bu öyle kolay değil. Sadece bizim elimizde olan bir şey değil. Bazı kişilerin de nazik ve adil davranması gerekiyor. Ancak o zaman gönlümüz rahat edecek. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Yanlış anlaşılmalar karşı, herkesin daha dikkatli konuşmasında yarar var. Saat 11:58  Ay-Neptün görünümü, maddi konulardaki sıkıntılarınızı veya beklediğiniz desteği, otorite konumunda kişilerle görüşmenizin önünde oluşacak engeldir. Kimi zaman gergin tepkiler göstermeniz mümkündür. Fakat sakin olmakta fayda vardır. Saat 14:16 Ay-Güneş olumlu görünümühayatınızla ilgili meselelerde hem parasal kazancı hem de konum anlamındaki yerimizi bilmenin bizim için  önemli olduğunu gösteriyor. Bir yandan kazanç istiyorsunuz  diğer yandan yükselmek. Ancak her ikisini birden elde etmeniz zor olabilir. Siz öncelikle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Çünkü bunu yaptığınızda güvenli bir geleceğin kapıları önünüzde açılmış olur. Saat 18:06 Ay-Jüpiter görünümü,hayatınızı ilgilendiren konularda önemli meseleleri kafanıza takabilirsiniz. Kendinizi farklı bir yerde görürsünüz. Bulunduğunuz durum sizi tatmin etmiyorsa sorunlarınızı abartabilir, eleştirel davranabilirsiniz. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,

2 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişik kültürler, farklı yaşam tarzları veya inanç sistemleri ya da felsefeler ilginizi çekebilir. Bazı kişilerin istek ve talepleri üzerinizde baskı hissetmenize neden olabilir. Talepleri yerine getirirken yapabileceğiniz kadarını ele almalı gerisi için kendinizi üzmemelisiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda sizden tamamen farklı düşünen ya da siz, ne kadar ısrarcı olsanız da, farklı şekilde ilerleme konusunda kafası net olan kişileri iknaya çalışmanız(tüm sempatikliğinize rağmen)bugün için, bir su kuşundan uçmasını beklemekle aynı şey olabilir Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizihayatında alacağınız sorumluluklarınız etkileyebilir. Kendi rutininizden çıkacağınız bir zaman dilimindesiniz. Bazı konularda üstlerinize fikir danışabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde fazla detaylara takılmamanızda fayda var. Akşam saatleri sakin geçebilir.

2 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hisleriniz ve mantığınız arasında köprü kurmaya çalışıyorsunuz. İşin içinden çıkmanız gittikçe zorlaşıyor. Birilerine mesaj ileteceksiniz diye kendinizi güç durumda bırakmayın.

2 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ekim ayında parasal şanslarınız ve hayat girişimleriniz sizi mutlu edebilir. İş ve ticaret alanlarınızda dikkatli adımlar atın. Bugün dış ortamlarda hiçbir şeyden memnun kalmayabilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi anlamda kesenin ağzını biraz fazla açabilirsiniz, harcamalar çokça artabilir. Özellikle sosyalleşmek adına paranızı daha fazla harcayabilirsiniz. Konser, davet, parti organizasyonları da söz konusu olabilir. Hediye alırken daha uygun fiyatlısını bulmalı, hem yükte hem de pahada hafif olanını tercih etmelisiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

2 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 00" R
Ay
Terazi
05° 29' 15"
Merkür
Boğa
04° 10' 02"
Venüs
Boğa
23° 54' 12"
Mars
Koç
13° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 01"
Satürn
Balık
18° 00' 41"
Uranüs
Boğa
23° 25' 24"
Neptün
Balık
29° 24' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 09"
Lilith
Başak
25° 24' 03"
True Node
Koç
14° 56' 22"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>