Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı. Size güvenilmez muamelesi yapılmasına tepki duymadan önce, böyle davranıldığından iyice emin olmanız gerekiyor.

Kaybettiğinizi düşündüğünüz birbağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni biryolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor.

Bir mülk satışı işiniz var. Bununla ilgili gelişmelere, hem zamansızlıktan hem de diğer ilgililere beslediğiniz güvensizlikle duyarsız kalacaksınız. Bir dostunuzun para kaybına üzüleceksiniz.

Güven sorununuzu öncelikle kendi içinizde halletme yoluna gitmelisiniz. Sağlığınız konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize sunacağınız bir sevinciniz var. Birkaç gündür yaşadığınız gergin bekleyiş mutlu bir haberle noktalanacak gibi. İnsan ilişkilerine yarı güvenli bakışınız, size iletişim sorunları yaşatabiliyor. Kolay tanışıyor, kolay dost oluyorsunuz, fakat güvensizlik kapınız sürekli aralık duruyor. Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

20 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 20 Ocak saat 00:23-18 Şubat saat 14:31 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş süresince sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Araştırmak, bilimsel teknikleri uygulamak, pozitif bilime yönelmek, halkla ilişkiler, alternatif tıp, medya faaliyetleri, resim, fotoğraf, teknoloji, internet ve gruplarla temas, öğretmenlik, grafik ve tasarım, yardımlaşma alanları bu dönemin etkili meslek ve uğraşıları arasında yer alabilir. Sabırsız davranmayınız. Saat 01:13 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisinde, derinlikli düşüneceğiz ve bir hayli arzulu, tutkulu olacağız. Çevremizde bulunan kişilerin bizi dinlemesini, isteklerimizi kabul etmelerini bekleyeceğiz. Girişimde bulunduğumuz işlerin olumlu sonuçlanmasını arzulayacağız. Eğer çalışma hayatımız veya sağlığımızla ilgili konularda gelişmeler umduğumuz gibi gitmezse, canımız bir hayli sıkılır ve tepkide bulunabiliriz. Saat 11:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilgi ve deneyimlerinizi aktarmaya, eksikleriniz varsa bunları tamamlamaya çalışmak tabii ki faydalıdır. Saat 14:14 Ay-Merkür görünümü, iş-aşk-yakınlarımızla ilgili konuları karşımıza getirir. Yolculuklarda güven olgusunu önemseriz. Saat 16:57 Venüs-Pluto görünümü, sevdiğimiz kişiyle veya hayatımızda özel biri olmasa da birlik ve bütünlük duygusu içinde hayatı ve ilişkileri ele almak isteğimizi gösteriyor. Hem bizi gerçekten sevecek ve hem de bize güç aşılayacak bir kişiye, yenilenmeye ihtiyacımız var. Yaşanan tatsızlıkları yine sevgiyle çözebileceğimize bu görünüm sayesinde inanabiliriz. Saat 21:49 Ay-Neptün görünümü, karşı cinse olan ilginizi yükselticidir. Beraberlikte veyaortaklığınızla ilgili konularda kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnancınıza uygun bir şekilde yaşamak istersiniz. Mutlu, huzurlu, bereketli ve aydınlık dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü geçmişte aldığın kararları yeniden sorgulatabilir. Bugünden itibaren planların netleşecek.

20 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlıklarınız ve sosyal yaşamınızın bugüne güzel bir etki vermesi söz konusu. Eğitim hayatınızdaki gelişmeler tatmin edici. Alacağınız haberlerle seyahat ve ortam planları oluşturabilirsiniz. 

20 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündeminiz olabilir. Gün içinde yanlış anlaşılmalardan dolayı çıkabilecek aksaklık çıkabilir. Konuşmalar havada kalabilir. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi yaratıcı konularla ilgilenirken bulabilirsiniz. Gün içinde duygusal yönden dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Eğitimler gündeme gelebilir.

20 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yorgun hissediyor ve yalnız kalmak için çeşitli bahaneler buluyorsunuz. Ancak yakın dostlarınız kolay kolay sizi yalnız bırakacağa benzemiyorlar.

20 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlık, beslenme, diyet, detoks, arınma, zayıflama gibi size bedensel ve ruhsal şifa getirecek her türlü konuya daha çok ilgi duyacağınız ve bu alanlarda aktif olacağınız bir aylık bir döneme ilerliyorsunuz. Bu dönemde, günlük yaşamınız ve çalışma ortamınızdaki gelişmeler sizi epeyce meşgul edebilir.

20 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki değişimleri hayretle karşılıyorsunuz. Bir yandan değişim isteğiyle kıvranırken, diğer yandan sahip olduklarınızı kaybetme korkusu sizi bir parça frenleyebilir.

20 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemlerle ilgilenmek, cinsel fanteziler yaratmak, sevdiğinizle loş bir ortamda romantizmi harekete geçirecek bir müzikle baş başa kalmak veya su kenarlarına kısa gezintiler yapıp oksijen almak için çok uygun bir gündesiniz. İlham verici bir sosyal ilişkiye başlamış olabilirsiniz. İlişki kurmayı düşündüğünüz birine veya mesleki ortaklık fikrinize karşı ebeveyniniz, bilhassa babanız tarafından muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Tasarladığınız bu beraberlik, aile otoriteleri tarafından desteklenmeyecektir.

20 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son zamanlarda işlerin yoğunluğu sizi çok yordu. Ama sonunda elde edeceğiniz başarı her şeye değecek. Bu arada insanlara karşı biraz daha dikkatli olun. Sırlarınızı paylaşmadan önce düşünün.

20 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 50" R
Ay
Koç
19° 15' 52" R
Merkür
Koç
20° 17' 59"
Venüs
Boğa
08° 14' 45"
Mars
Koç
04° 15' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 04"
Satürn
Balık
17° 04' 29"
Uranüs
Boğa
22° 41' 07"
Neptün
Balık
29° 04' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 09"
Lilith
Başak
23° 59' 24"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>