Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızsanız bir süre daha yalnızlığınız devam edecek. Ters ve inatçı kişiliğinizi insanların size yaklaşmasına engel oluyor. Birlikteliğiniz varsa da bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Ortağınız ya da yakın birarkadaşınızla bir konuda fikirleriniz çakışabilir ve siz kendi fikirlernizi kabul ettirmek isterken karşınızdaki insanın kalbini kırabilirsiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz para nihayet elinize geçecek. Bu parayla bazı özel yatırımlar yapmak istiyorsunuz. Ayrıca bir yakınıza vereceğiniz para onun sizinle gurur duymasını sağlayacak.

Bu aralar fazlasıyla kırıcı olmaya başladınız. Kendi başınıza hareket etmeniz, kimseyi önemsememiz insanları incitmenize neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yalnız kalmak ihtiyacı duyuyorsunuz ve bir süre kendinizi herşeyden çekmek istiyorsunuz. Son zamanlarda artık kendiniz gibi olamamaya başladınız. Kendinize ait fikirler sunamıyor gizli gizli çevrenizdeki insanların yaşayışlarını taklit etmeye çalışıyorsunuz. Bu da sağlıklı bir davranış değil. Eski halinize dönmek için çaba gösterin ve bir süre dinlenin.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar,  Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde güne adım atıyoruz. Dış dünya ile hassas bir şekilde iletişimde bulunmanızı sağlar. Eski günleri anabilir, dostlarınızı arayabilir, sevdiklerinize olmak istersiniz. Size ait olan her şey bugün önemlidir. Saat 00:29 Ay-Neptün görünümü, sezgileriniz sayesinde iyi niyetli olmayan bakışları, hareketleri, insanları gayet net tespit etmenizi sağlar.  Hayallerinizi gerçekleştirme arzunuz, önünüzdeki engelleri başarılı bir şekilde atlatabilmenizde yardımcıdır. Saat 07:59 Ay-Merkür görünümü, yeni başlayan bir ilişki içindeyseniz, kendinizden gayet emin bir şekilde  karşınızdaki kişiye onu ne kadar beğendiğinizi açıkça belli edebilirsiniz. Hem sevdiklerinizi hem de kişisel anlamda yapmak istediklerinizi akıllıca gözden geçirebilirsiniz. Sezgileriniz ve aklınız hizmetinizdedir. Doğru olan her ne ise onu tespit edebilirsiniz. Saat 10:07 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan güven içinde geleceğinizi çizmek diğer yandan aşk hayatınız, çocuklarınız veya bazı özel meselelerinizle ilgili konularda bir sorun varsa, bunları çözümleyecek gücü kendi içimizde bulabiliriz. Saat 17:48 Ay-Mars olumlu görünümü de gayet olumludur. Hedeflerinizi bilinçli bir şekilde tespit edebilir, gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Amacına sadık, kendinize gayet güvenen bir kişi olarak, kararlar verebilirsiniz. Saat 19:54 Ay-Uranüs görünümü,  güven içinde yaşamak ve hedefinize varmak yönündeki arzularınızı işaret eder.   Bunlar oluştuğu takdirde kendinizi huzurlu hissedeceğinizi düşünürsünüz.  Diğer insanlar ve dünyanın sizi tasdik etmesinden yanasınız. Saat 22:20 Merkür-Pluto olumlu görünümünü gayet olumlu buluyorum. Burcunuz üzerinde ilerleyen Merkür, düşüncelerinizi uygulama, dile getirme, hakkınız olana sahip çıkma anlamında destekleyicidir. Tutkularınızı yoğun hale getiren Pluto ise aşk evinizde ilerliyor. Bu iki enerji, aşkın derinliklerinde yol almanızı, sezgileriniz ve aklınız sayesinde her türlü problemi çözebilmenizi, güçlenmenizi sağlayıcıdır. Saat 22:34-22 Ağustos saat 23:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün içindesiniz, fakathayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylara oldukça ciddi ve kendi açınızdan yaklaşma eğiliminiz artıyor. Ancak, özel veyahayatınızla ilgili ilişkilerinizde daha esnek olmanız ve akışa göre hareket etmeniz daha rahatlatıcı olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Hayatlarımızda yapmak istediğimiz değişikliklerin veya ilerlemek istediğimiz konuların istenilen şekilde ilerlemesini sağlayacak rüzgar arkamızda! Dolayısıyla, hayat değiştirici (ev, iş, okul, özel yaşam v.b alanlarda)düşünceler ve planlar dikkat gerektiriyor. Gaza basıyor, vites yükseltiyor ve engelsiz şekilde ilerliyoruz. Tek sorun hangi plan ve projeyi ön plana almak gerektiğine karar vermek olacak. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşten yana destekler ve kazançlar konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Detaylara gösterdiğiniz özen sayesinde çalışmalarınıza destek bulmanız kolaylaşacak. Meslek birliği ya da mezun toplantıları gibi davetlere katılmayı ihmal etmeyin. Bu ortamlar sayesinde mesleki açıdan kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NE yapın ne edin bugünü kendinize ve yapmak istediğiniz şeylere vakit ayırın. Çevrenizin verdiği yorgunluklar sizi bıkma noktasına getirdi.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

21 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 47" R
Ay
Oğlak
12° 22' 00"
Merkür
Koç
16° 34' 04"
Venüs
Koç
29° 49' 16"
Mars
Balık
28° 59' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 03"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 54"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:02

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>