Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda gün içinde değişik iniş ve çıkışlar yaşamanız söz konusu olacak. Bu durumda zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve kolay kolay kendinizi toparlayamayacaksınız.

İşinizle ilgili planlarda bugün bir kaç aksaklıkla karşılaşacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakıp bu konuyla ilgilenmek isteyeceksiniz.

Parasl konularda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz. Hedefinizi en kısa zamanda gerçekleştireceksiniz.

Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihinsel faaliyetlerinizin oldukça yüksek olacağı bir gün. Zihninizin berrak olması bugün ikili ilişkilerinizde çok önemli rol oynayacak. Çevrenizdeki insanları rahatlıkla etkileyebileceğiniz bugün bazı önemli kararlar da alabilirsiniz. Yakın çevrenizden birinin sorunları bugün başınızı ağrıtabilir. Hazırlıklı olun.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar cumartesi günümüz önemli enerji etkinliğinde başlıyor. Saat 02:40 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü, kendimizi yeniden toparlamak, gücümüzü kazanmak arzumuzu işaret ediyor. Bazen çevremizdeki kişiler veya koşullarımız gereği baskı altında kalıyoruz. Kafamızı takıyoruz, rahatsız oluyoruz. Oysaki bizi durduran dış etkenler değil, bizim dış seslere fazla kulak vermemiz yüzündendir. Kendimize güvenmeliyiz. Saat 21:00 itibariyle Ay-Satürn kavuşumu, çevremizle olan bağlantılarda bütünlük duygusu içinde konuşmamız, sorumluluklarımızı paylaşmamız yönünde önem taşıyor. Belki çok keyifli olmayacağız. Çevremizde, yaşadığımız ülke veya mahallede yaşanan bazı durumlar bizi içten içe üzebilir. Saat 22:31 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün etkisi altında, sizi birilerinin başarılı bulmasını, onaylamasını istersiniz.  Olayları genel kapsamlı bir bakış açısıyla ele almanız gerektiğir. İnsanlara emreder gibi konuşabilir, belli sınırlar içinde düşünebilir, dışarıdan gelebilecek önerilere kapalı olabilirsiniz. Size göre işini en iyi şekilde yapan kişi olarak takdir görmeniz lazımdır. Çünkü kimse sizin kadar aşkla ve doğru şekilde çalışmamaktadır. Hatta bu yüzden çevrenizdeki insanları garip ve anlaşılmaz bir şekilde tersleyebilir, -Siz ne biliyorsunuz ki, her şeyi ayarlayacak olan kişi benim tarzında tepkilerde bulunabilirsiniz. Tabii ki normal günlerde sorun oluşturmayan bu tutumunuz, bu saatte rahatsız edici bulunabilir. Bu görünümün ardından saat 23:41 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Her birimiz için esenlik dolu bir gün olması dileğimle,

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü gezegenlerden olumlu etki alıyorsunuz. Kişisel enerjinizi toplumsal ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz. Bugün kazançlar konusunda yeni planlamalar peşinde olacaksınız. Ay'ın konumundan dolayı, yaratıcılığınızla ilgili özel çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün kendinizi iyi hissedebileceğiniz yerleri tercih edeceksiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerden öğrenekleriniz var. Başkalarının yanlışları sizin için öğretici olabilir. Sosyal ortamlarda yeteneklerinizi ve yapabileceklerinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi ifade ederek olumlu değişikliklerin yolunu açabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha sakin ve huzurlu olmaya bakın. Bazı haberler ve ziyaretler yorucu olabilir.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman güven duyulabilecek kişilersiniz. Ama aksi tavırlarınızla partnerinizi yıpratıyorsunuz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak yoğun sevgi ve merhamet hissederken, bugün kendinizden güçsüz durumda olan kişi ve hayvanlara yardım edebilir, size verileni siz de başkaları ile paylaşarak ruhunuzu doyuma ulaştırabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı bastırmadan ve saklamadan her ne hissediyorsanız muhatapları ile sakince paylaşmayı tercih etmelisiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanların sorumlulukları ve istekleri sizi bezdirebilir. İletişimsel olarak biraz zorlanabilir ve kendinizi ifade etmekten vazgeçebilirsiniz. Bu da var olan işlerinizde ve ilişkilerinizde birtakım sorunları ortaya çıkarabilir. Bu konuda dikkatli olmalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün aile ilişkilerinizde can sıkıcı konular tekrar gündeme gelebilir. Sorunlar büyük bir bölümü kişisel konularla ilgili olabilir. Ani kararlar tepkisel davranışlar sergilemekten kaçının. Küçük tartışmaları büyüttüğünüz takdirde hem siz hem de sevdikleriniz oldukça fazla zarar görebilir. Sakinliğinizi korumalı ve çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise bugün beraberliği devam eden başaklar için gergin anlar yaşanabilir. Aşırı duygusal yaklaşımlar sergileyerek olayları haddinden fazla büyütebilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizle iletişim kurma ve etkileşim içine girme isteğinizde yoğun bir artış olabilir. Herhangi bir konuyu insanlarla uzun uzun konuşmak veya tartışmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Birçok meseleyi onlarla birlikte derinlemesine ele almanız da mümkündür.

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>