Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızla beraber mizacınızın da sık değişeceği bir gündesiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Duygusal olarak çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmemeye çalışacaksınız. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kimselerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.Düşüncelerinizden ve kararlarınızın doğruluğundan emin olamıyorsunuz. Dikkatinizi çalıştığınız konuya toplamakta zorlanabilirsiniz ve işlerinizde ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda temkinli hareket edeceğiniz ve harcamalarınızda dikkatli olacağınız bir gündesiniz. Ancak geleceğe yönelik bazı kaygılar yaşayabilirsiniz ve dikkatsizlikler yapabilirsiniz.

Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek olduğundan stresten uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. İçsel gelişmeler önem kazanacaktır ve bilinçaltınızdan kaynaklanacak bazı korkular,kaygılar yaşayabilirsiniz. Beklentilerinizi ve duygularınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Bugün yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde başlayacak Çarşamba günümüz, alışverişe çıkmak, hoşumuza gideni almak, hesabı şaşmak anlamına gelir ki, dikkatli olalım. Rast gele olur olmaz şeylere para harcamayalım. Saat 12:09 Ay-Pluto mücadeleci görünümünde, özellikle ilişkinizle alakalı konularda hem paylaşıma açıksınızdır  hem de derinlikli bir şekilde olan bitene bakarsınız. Saat 17:24 Ay-Uranüs görünümünde, kazandırıcı ortaklıklara, ilişkilere ihtiyaç duyuyoruz. Diğer yandan finansal anlamda payımıza ne düşer diye içimizden geçireceğiz. Bazı kişilerle aramızda bir takım anlaşmazlıklar oluşabilir. Yerine getirilmeyen sözler, paylaşım anlamında işimize gelmeyen durumlar yüzünden sıkılabiliriz. Fevri davranabiliriz. Her doğan gün, yeni bir fırsatın işareti olabilir. Umutlu düşünelim, güzellikler bizi bulsun.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda dikkatli olmalısınız Bazı arkadaşlarınızın davranış biçimlerini eleştirmemelisiniz. Herkesin bir tarzı olduğunu anlamak istemiyorsunuz. Olaylara çok fazla derin bir bakış açısı getirmeniz, onların kendilerini saklamalarına neden oluyor Kendinize çok fazla güvenmeniz, hatalara neden olabilir.

21 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkat çekici bir plan veya oluşum gündeme gelebilir. Sizin düşündüğünüz şekilde gelişmeler yaşanmasa da, başarılı sonuçlar oluşacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde, ufak tefek sakarlıklara, tartışmalara, gerilime veya kazalara karşı dikkatli olmalıyız. Gün genelinde, bırakın işler kendiliğinden gelişsin. Olayları akışa bırakmak, benzini biten arabayı yokuş yukarı istasyona taşımaktan daha faydalı olabilir. Etkisiz, zaman kaybı olabilecek veya yararsız adımlar atmak veya bu tür konularla ilgilenmek yerine. Serinkanlı olmak, olumlu tavırlar geliştirmek ve sabırla beklemek daha doğru olabilir.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal birikimler ve harcamalar konularında hareketlilik gözüküyor. Alacağınız bazı haberler maddi açıdan size yeni ufuklar açabilir. Alım satım işlerinizde kazançlı çıkabilirsiniz. Detaylara gösterdiğiniz özen sayesinde çalışmalarınıza destek bulmanız kolaylaşacak. Görüşmelerinizde karşınızdakini anlamaya öncelik verin.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün oldukça sabırsızsınız. Beş dakika yerinizde duramıyorsunuz. Kendinizi kontrol altına alın. Eğer heyecanınız böyle sel olursa kısa zamanda aşık olduğunuz anlaşılacak.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

22 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 01' 40" R
Ay
Oğlak
19° 42' 54"
Merkür
Koç
16° 44' 44"
Venüs
Boğa
00° 29' 43"
Mars
Balık
29° 24' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 42"
Satürn
Balık
16° 32' 22"
Uranüs
Boğa
22° 19' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 09"
Lilith
Başak
23° 17' 32"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>