Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girebilirsiniz. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ancak bu sorunları bir tarafa bırakıp işinize konsantre olmayı başaracaksınız. Disiplinli bir şekilde çalışmalarınıza devam edeceksiniz ve bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz. İş yerinizde küçük de olsa anlaşmazlıklar olabilir. Özelliklearkadaşlarınızla aranızda küçük bazı sorunlar oluşabilir. Ancak bu sorunları çok fazla büyütmemeli ve iletişimlerinizde esnek davranmalısınız.

Maddi konularda hesaplı davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat edeceksiniz ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak kendinize biraz zaman tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eksik bilgilenmelerle size karşı ısrarla savunulan bir yanlışı, gün ortasına çıkarma çabalarınız var. İlkesizlik olacağı kaygısıyla gizli tuttuğunuz bazı bilgileri açıklamak durumunda kalabilirsiniz. Yakın geçmişte çok çaba gösterip olumlu anlamda etkilediğiniz bir gelişme, bugünlerde yeniden gündeme gelecek. Bu gelişmedeki yapıcı girişimlerinizin ödülünü alacaksınız.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 01:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü,hayatımız, ailemiz, mevcut düzenimizle ilgili konulardaki kararlarınızı mutlaka gözden geçirmelisiniz. Finansal açıdan duruma bakarken, bugünden ziyade geleceğinizi düşünmeyi de ihmal etmeyiniz. Haklısınız. Bir çok nokta henüz netlik kazanmış değil. Hatta önünüzdeki engeller sizi yoruyor olabilir. Fakat bunlar halledilmeyecek meseleler değil. Stresli veya olumsuz düşünerek kendinizi yormayınız. Sağlıklı, verimli ve sürdürülebilir olması önemli. Aceleci olmayınız. Saat 02:25 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünümü, başkalarıyla ortak hareket etmek ve farklı düşüncelere saygı göstermek anlamındadır. İşimize gelmese de, bunu yapmakta yarar var. Saat 22:57 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, eğer anlaşmaya gönlümüz varsa, problemleri pek dert etmeyiz hatta göz ardı edebiliriz. Bu rahatlama sağlar ve geceye olumlu bir adım atmamızda yardımcı olur. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Umduğunuz gibi güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde yaşadığın dalgınlıklar, ufak tefek sakarlıklara neden olabilir. Vizyonunla fark yaratacaksın.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yurt dışı, seyahatleriniz veya eğitim hayatınızla ilgili önemli bazı planlamalar yapabilirsiniz. Ailenizden maddi destekler bulabileceğiniz önemli bir zaman dilimi.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın beraberliklerde ve evlilikte etkilere fazlasıyla açıksınız. Belki de karşınızdakinden çok etkilenebilirsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda ve iletişim konularında daha fazla çabaya ihtiyacınız varken, kendinizi ifade edebilmek her zamankinden daha zor olabilir. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için özel hayatınızda gerginliklere açık bir zamanda olduğunuz için, sakinliğinizi korumalı ve finansal konularda risk almamalısınız. Maddi durumunuzla ilgili ciddi anlamda testlerden geçtiğiniz bir zaman diliminde bulunuyorsunuz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda güzel ve uzun zamandır istediğiniz bir seyahat gündeme gelebilir. Uzak çevrenizde bulunan insanlarla işbirliği içinde olabilirsiniz ve bu durum işinize yarayabilir. Sevdiklerinize karşı şefkat dolu olacaksınız.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir. Duyguları yöneten Ay, öğleden itibaren ilişkiler evinizde ilerliyor ve bu konuda şanslı gözüküyorsunuz. Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilir ve hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Bu beş günlük dönemde partnerinizden, eşinizden gerekli ilgi, samimiyet ve sevgiyi almakta zorlanabilirsiniz. İlişkiniz veya evliliğiniz bugünlerde testten geçebilir. Özel ilişkilerde ayrılıklar gündeme gelebilir.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatinizi ailenizle olan iletişiminizi güçlendirmek üzerine yoğunlaştırabilirsiniz. Aynı ev ortamını paylaştığınız aile bireylerine bol vakit ayırabilir veya bazı akrabalarınızı ziyaret edebilirsiniz. Kendinize biraz zaman ayırın...

22 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 07" R
Ay
Balık
14° 08' 07"
Merkür
Koç
18° 37' 59"
Venüs
Boğa
05° 17' 11"
Mars
Koç
02° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 15"
Satürn
Balık
16° 52' 32"
Uranüs
Boğa
22° 32' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 13"
Lilith
Başak
23° 43' 25"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>