Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi yeniden yumuşatabilirsiniz. Bazı suçlarınız olduğunu biliyorsunuz. Bir özür yemeği için, bu akşam çok uygun olabilir.

Önümüzdeki haftanın yarısında biraz rahatlama görülüyor. Son günlerdehayatınızın gerginliklerini dışarıya taşır oldunuz. Kısa da olsa bir izin, size çok yararlı gelebilir.

Bir para beklentiniz var. Bu konuda ümitlenebilirsiniz. Geçici de olsa bir ferahlama dönemine giriyorsunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor.

Daha derinlemesine değerlendirmeniz, bambaşka sonuçlara varmanızı sağlayabilir. Tanığı olduğunuz bir gelişme sizi yanlış değerlendirmelere sevk edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üstüne gitmekten çekindiğiniz bir konu, siz çekingen davrandıkça gündemde kalıyor. Bununla ilgili yapabileceğiniz fazla bir şey olmadığına inanmaya çalışıyorsunuz. Uzun zamandır yaşadığınız büyük özlem bugünlerde sona erebilir, çoktandır görmediğiniz dostunuza kavuşabilirsiniz. Doğru zamanlama yapamadığınız bir konuda biraz sıkıntılarınız olacak.

24 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe gününe, saat 02:56 Ay-Güneş olumlu görünümüyle adım atacağız. Bu enerji bizi maddi konular ve ailevi meseleler üzerinde nazik ve olumlu bir şekilde durmamızı sağlıyor. Saat 21:39 Ay-Mars olumlu görünümü, maddi ve işle alakalı konularda, ailevi meselelerde, ilişkinizle ilgili konularda bir hayli hırslanmanızı sağlıyor. Arzuladığınız gibi ilerlemekten yanasınız. Ancak baskılarla karşılaşırsanız tepki gösterebilirsiniz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk hiç eksik olmasın.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanızdan kaynaklanan yeni bir ortama gireceksiniz. Her zamanki, inceleme huyundan yola çıkarak, bazı detayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Amaçlar ve çevre koşulları arasında istediğiniz köprüyü kurmak sizin elinizde olan bir şey. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirsiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda olumlu gelişmeler gündeme gelebilir, bütçe sıkıntılarınız sona erebilir. Önümüzdeki on gün sizin lale devriniz olabilir. Fakat hassas konularda gereksiz tartışmalara girmemeye özen gösterin.Günün Atmosferi:Önemli görüşmeler yapmak için uygun gündeyiz. Üzerinde yoğunlaşılan işlerde ilerlemek veya yapılacak işlerde yardım almak çok zor olmayacaktır. Görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmeyelim. Şikayet ve eleştirilerle ya da her olaya negatif bakan kişilerle de karşılaşabiliriz, ama etkin konumdaki kişilerle, ailenin önemli şahıslarıyla görüşmeler yapmak veya aşk hayatımız açısından randevular ayarlamak için uygun ve enerjimizin yüksek olacağı bir gün. Eve ait hazırlıklar yapabilir, evi yenileyebilir, ödemelerimizi gerçekleştirebilir veya eski tanıdıklarımızla görüşebiliriz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularla ilgilenebilirsiniz. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki iletişim gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda verdiğiniz mücadeleler sıkıntılı olabilir. Gelecek planlarınızla ilgili değişimler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Teknik konularda zorlanabilirsiniz.

23 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜCÜNÜZÜN farkında olmanıza rağmen sessiz kalıyorsunuz. Yeni karşılaşacağınız kişilerle zihinsel çatışmalar yaşayabilirsiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile büyüklerinizden biriyle fikir birliği içinde olduğunuz bir konunun sorumluluğunu üstleneceksiniz. Ailenizdeki bazı konuşmalar hayata negatif bakmanıza neden olabilir.

24 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni gelir kaynakları yaratabilmek için beyin fırtınasına girişebilirsiniz. Kendi becerilerinizi paraya çevirebilirsiniz.Maddi ve manevi konularda kendinize değer yaratabilmek adına dinginlik, denge ve uzlaşma içinde bulunabileceğiniz sosyal temaslarda bulunabilirsiniz. Hukuki konulara odaklanacağınız bir günü deneyimliyorsunuz. Çocuklarınız veya eşinizle ilgili iletişim sorunları yaşanabilir. Baskıcı yaklaşımlardan kaçınmanız gerekmektedir.

24 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

24 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>