Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkiye çok ihtiyaç duymanıza rağmen bunun için bir çaba harcamıyorsunuz. Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinizi düşünüyorsunuz. Oysa rastlantılar kadar çaba da önemli.

İş günü size bitmek bilmeyecek gibi gelebilir. Ruh haliniz çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştırıyor. Birarkadaşınızla öğle saatlerinde uzun bir sohbetiniz olabilir.

Bu ara pek çok kişiye hediye almanız gerekiyor. İçinizden geçenlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni bir hediye planı yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Sizin vefasız olduğunuzu düşünenler var. Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle de ailenizi ihmal etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçirdiğiniz hareketli hafta sonundan sonra hala işe konsantre olamadınız. Bu aralar kulaklarınız çevrenizde konuşulan, tartışılan her şeye kapalı. Hiç bir soruna tanık olmak istemiyorsunuz. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, siz farkında değilsiniz. Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz bütün zamanınızı kaplıyor. Başka hiç bir şeye zaman ayırma niyetinde değilsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 06:30 Ay-Pluto karşıtlığı, kendinizi dışa karşı güçlü göstermenizde, kararlılık göstermenizde etkilidir. Saat 07:57 Ay-Venüs görünümü, sevdiklerinizi kanatlarınızın altına alma arzunuzu ve sorunlarınız olsa dahi dışa karşı sağlam bir duruş sergilemenizi sağlar. Yani kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla hareket edebilirsiniz. Kendinize yeni hedef belirleyebilir veya emin olduğunuz bir yolda ilerleme gücü kazanırsınız. Saat 09:07 Mars-Jüpiter görünümü, yeni projelere başlamak ve başarılı şekilde sonuçlandırmak amaçlı risklerin göstergesidir. Amaç para kazanmak ve güçlenmektir. Bazen öyle bir hırsla işlere atılırız ki, gözümüz bir şey görmez. O nedenle stratejik anlamda durumu ele almak ve akıllıca hareket etmek gerekiyor. Dış etkilere açık olabileceğimiz böyle bir günde söz konusu güvence oldu mu, çevremizle aramızda sorunlar oluşabilir. Bunlara da dikkat etmek gerekiyor. Fiziksel ve duygusal anlamda kendinize özen gösteriniz. Gerginlik ve abartılı kararlardan uzak durunuz. Sevdiklerimizle beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmemiz dileğimle,

25 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü istikrarlı, başarılı, paylaşımcı olacağın bir gün sunuyor. Çevrendekilerle keyifli sohbetler yapabilirsin.

25 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürprizlerle dolu bir gün geçirebilirsiniz. Kurallarınızdan sıyrılın ve hayatın akışına teslim olun.

25 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ayın ardından arkadaşlık ilişkileriniz üzerinde durduğunuz bir gün olabilir. Arkadaşlarınızla sohbet ve görüşmeler yapabilirsiniz. Onlarla birlikte ortak uğraşlarda yer alabilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün nerede lüzumsuzvarsa sizi bulacak sanki. Sizin için enerji ve vakit kaybı sayılır hepsi. Gereksiz şeylere değil sizden ilgi bekleyenlere zamanınızı harcayın.

25 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Maddi konularda gereğinden fazla cömert davranabilir ve kontrolsüz şekilde ilerleyebilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi güçlü ve başarılı hissedebilirsiniz. Son derece dikkatli ve tedbirli davranacak, elinize geçen fırsatları acele etmezseniz değerlendireceksiniz. Dostlarınız ve yakınlarınızın büyük ölçüde yardımını alacaksınız.

25 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

25 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 28" R
Ay
Balık
08° 16' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 15"
Venüs
Boğa
04° 47' 09"
Mars
Koç
02° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 50' 29"
Uranüs
Boğa
22° 31' 24"
Neptün
Balık
28° 59' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 43"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:45

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>