Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Baştan sona haklı olduğunuzu düşünerek bir şeyleri düzeltemezsiniz. Paylaşmayı beceremediğiniz onca şeyin yanında, bari hataları paylaşmayı becerebilin.

Alt üst ilişkilerinin gerekenin üzerinde sorun haline getirilmesi, bugünlerde bazı insanları daha iyi tanımanızı sağlayacak. Yarım kalmış umut verici görüşmeler, şu sıralar yeniden gündeme gelebilir.

Kazanç getirecek konularda yeni danışmanlar edinmenizde yarar var. Daha bağımsız olmak istediğiniz harcamalarda, önünüzü tıkıyor gibi gördüğünüz engellerle ilgili biraz yanılgılar içindesiniz.

Bazı ilişkileriniz özel olarak sabır gerektiriyor. Bu sabrı gösteremeyeceğinizi düşünüyorsanız, bu ilişkilerin geleceği açısından belli bir süre uzaklaşmayı yeğlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var ; uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Aile ilişkilerinizde bazen ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz. Bugün önemli bir üçlü görüşmeniz söz konusu. Bundan elde edeceğiniz kazançları yakında anlayacaksınız.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:38 Venüs-Mars karşıtlığı, yüksek eğitim,girişimleri, kişisel gelişim, hukuk, parasal ve ailevi konular üzerinde geçtiğimiz Mart ayından bu yana yaşananları, verilen kararları tekrar gözden geçirmemizde etkilidir. Mars geri hareket döneminde olduğumuz için, bu gözden geçirişler  Ağustos ayında doğru bir yolda ilerleyerek, sıkıntılarınızı aşmanızda oldukça işinize yarayabilir. Saat 07:26 Ay-Neptün olumlu görünümünde,  bir yandan ciddi düşünürsünüz diğer yandan rahatlatıcı sözler duymak istersiniz. Ciddi veya kısa süreli ilişki olsun fark etmez, bu etki altında, hem iç sezgilerimiz hem mantığımız bize rehberlik edicidir. Saat 10:39 Ay-Jüpiter görünümü, attığımız adımın, verdiğimiz kararın doğruluğundan emin olmamızı sağlıyor. Her ayrıntıyı önemsiyoruz. Amacımız hakikaten verimli, sağlıklı, başarılı olacağımız işlere yönelmek. Aşkta da bu yüzden daha dikkatliyiz. Gözlem gücümüz yüksek ve ne istediğimizi gayet iyi belirleyecek gücümüz var. Saat 12:35 Ay-Merkür görünümünde eğitim, alış-satış, ticaret, uzmanlık, yolculuklar, hukukla alakalı işlerimiz, inancımız, hayata bakış açımızla alakalı konularda güven duygumuz yükselecek.  Daha önceden adım atılmış işlerimizi bugün  yararlılık, verimlilik, üretkenlik, sağlamlık, köklülük anlamında ele alarak yoluna koyabiliriz. Saat 17:21 Ay-Pluto kavuşumu, güven duygunuzu yükseltiyor. Olgun tavırlarınız, etrafınızı kucaklayışınız insanların sizin yanınızda rahatlamalarını sağlıyor. Saat 18:44 Ay-Kuzey düğüm görünümü, şu andaki mevcut sıkıntılarını iyileştirici gelişmelerin işaretçisidir. Günün tüm gelişmelerinin arzu ettiğiniz doğrultuda olması dileğimle,

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşırı sinirli haliniz ile bu fikirlerinizi eyleme dökmek uğruna kendinizi bir savaş hali içinde bulursunuz. Partnerinizle olan ilişkileriniz bir ipin üsteki iki cambaz şeklinde işler. Fikirlerinize karşı çıkan eşinize karşı empati yeteneğinizi kaybederek ılımlı davranmak yerine oldukça kırıcı davranışlar sergilersiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar,ortağınız ya da birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde önemli bir rol oynuyorsunuz. Öte yandan aile ya da evle ilgili konularda da farklı etkiler kendini gösterebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kafamızdan geçeni uygulamakta zorlanabileceğimiz, hesapta olmayan durumlarla uğraşmamız gerekebilecek, ikili ilişkiler, ortaklıklar vebirlikleri açısından temkinli olunması ve gergin durumların doğru yönetilmesi gereken bir haftalık süreçteyiz. Karşıt fikirler, düşmanca tavırlar ön planda olabilir. 23 Mayıs Pazartesi yazımızda, bu konuyu detaylı şekilde ele aldığımız için çok fazla yazmamayı tercih ettim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha bireysel davranabilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşırken değişim içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizdeki farklılıklar gözünüze gelebilir. Duygusal paylaşımlarınız sizi zorlayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzaklara gitmek ve isteklerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bu hem parasal açıdan, hem de aşk açısından kendinize olan güveninizi yükseltecek.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız açısından son derece destekleyici görünümler altında varolanilişkilerinizi geliştirebilir, daha fazla kişiye ulaşabilir, kalabalık ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz. Bugün maddi durumunuzu geliştirmeniz ve konusunda şanslarınız sözkonusu iken, özel hayatınızda uyum ve dengenin hakim olduğu, sevgi duygularının ön plana çıktığı bir zamandan geçmektesiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizdeki insanlarla anlaşamayabilirsiniz. Eşinizin ailesi ve sizin aileniz arasında sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Kalabalık ortamlarda hiç beklemediğiniz bir insanla aranızda bir çekim oluşabilir.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili sorumluluklar yahut evliliğinizle ilgili konularda üzerinizde duygusal baskı hissetmeniz mümkündür.Hayatınızın keyifli alanlarıyla ilgili sanki hak etmiyormuşsunuz gibi bir suçluluk duygusu hissetmeniz de olasıdır. Akşam saatlerinde hobilerinize yönelip kendi başınıza hareket etmek bu süreci yumuşak bir geçişle atlatmanızı sağlayacaktır.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda olacak. Ay öğle saatlerinden başlayarak akşamüstüne kadar Merkür ile olumlu açı kuracağı için tüm işlerinize rahatlıkla odaklanıp üstesinden gelebileceksiniz. Banka işleri, ödemeler, alışveriş,görüşmeleri, toplantılar ve ciddi adımlar atmak bakımından oldukça verimli geçecek.Bu saatlerden sonra akşam 17:00 civarı Ay baskıcı stresli Plüton ile kavuşacak. İçiniz sıkılabilir. Ancak abartılı ve mantıklı olmayan bir tarzda duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekten kaçınmalısınız. Otorite figürleri ile stresli konuşmalar gerçekleşebilir.En iyisi yapılacak işleri bu saate kadar bitirmek ve etki altında kalabileceğiniz görüşmelerden uzak durmaktır. Özellikle Ay/Plüton etkileşimi, duygusal anlamda baskı kurabilir veya baskıya maruz kalabilirsiniz. Akşam saatleri evde tartışma yaratacak konulardan uzak durun!

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 22' 19" R
Ay
Oğlak
24° 30' 42"
Merkür
Koç
16° 52' 22"
Venüs
Boğa
00° 55' 54"
Mars
Balık
29° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 39"
Satürn
Balık
16° 34' 14"
Uranüs
Boğa
22° 20' 38"
Neptün
Balık
28° 54' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 21"
Lilith
Başak
23° 19' 54"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>