Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiç ummadığınız etkilenmeler söz konusu. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açacak. Ortak bir dostunuz, eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir.

Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme,veriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor. Bugünlerde bir fırsatı değerlendirebilirseniz, beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz.

Kendinizden çok başkaları için para harcama alışkanlığınızı şu sıralar biraz frenlemeniz gerekiyor. Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir.

Bugün önemli kararlarınız olabilir. Sağduyulu olmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki mutluluğu olumsuz enerjisiyle azaltan bir yakınınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Etrafınızda insanları olumsuz etkileyen sorunların geçici ve çok sudan şeyler olduğuna, insanların üzülmek için gerekçeler aradıklarına inanıyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde sizi harekete geçirecek heyecan verici bilgiler edinebilirsiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 05:31 Merkür-Uranüs olumlu görünümü gerçekleşecek. Sağlam yatırımlarda bulunmak için gözünüzü dört açınız veya yaşanabilecek finansal dalgalanmaları göz önüne alarak dikkatli olunuz. Kimlerlebirliği yapıyorsunuz, kimlerle yola çıkıyorsunuz veya neye güvenerek yeni bir adım atmak istiyorsunuz bunları iyice düşününüz. Saat 10:08 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, bencil düşünen, sadece kendi çıkarı için bizi kullanan veya kullanmaya kalkan kişilere, dünyaya savaş açmamız anlamındadır. İnsanların menfaatlerini nasıl da ihtirasla koruduklarını düşünürüz. Kendimize bir bakalım. Biz kimler için ne özveride bulunmuşuz ve kimler  bizim yaptığımızın kıymetini bilmemiş. Bazen tedbirli olmak iyidir. Saat 16:53 Venüs-Neptün olumlu görünümü her birimizi farklı alanlarda gayet etkileyici ve rahatlatıcı bir şekilde kucaklıyor. İlişki meselelerinde huzur bulmak, sevgiyle sarıp sarmalanmak istiyoruz. Aynı şekilde hedefimizi elde etmek, güven dolu bir dünyada yaşamaktan yanayız. Sahip olduğumuz değerleri koruyup kollamak, uzun vadeli kılmaktan yanayız. Tabii ki duygusalız, duyarlıyız, hissiyatımız güçlü. Hayatın da bize karşı biraz daha insaflı olmasını istiyoruz. Ayağımızı sağlam olarak yere basmak istediğimiz için hassas düşünüyoruz. Saat 21:19 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, hedef-ümit-ailevi yaşam-güvenlik-idealleriniz konusunda bir hayli hassas düşünmenizi ve hayatınızı garanti altına almak isteğinizi gösteriyor. Kişi kaybetmemek için doğal olarak dikkatli olmaya çalışıyor. Koç burcunda ilerleyen Ay, aktif ve bir an önce sonuç almak isteyen kişinin, yanlış kararlar vermesine, eş veya ortaklar yoluyla zorluklar yaşamasına sebep olabilir. İnsan kaybetmemek isterken, birileri tarafından kayba uğrayabilir. O nedenle bastığınız yere dikkat ediniz. Kimseye kefil olmayınız, durumunuza, amacınıza göre bir yol belirleyiniz. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir hafta dileğimle,  

27 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarınıza öğüt vermekten hoşlanan kişiliğinizle ilk bakışta somut ve güvenilir kişilik sergiliyorsunuz. Fakat, ayni sevecenliği partnerinize de göstermelisiniz. Kendinizi bu konuda eksiksiz görüyorsunuz. Biraz çok yönlü düşünürseniz, temelinde maddi nedenler olan tartışmalarınızda ona hak vereceksiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz ve yaratıcılık gerektiren işleriniz açısından desteklendiğiniz tarihlerdesiniz. Ayın son günlerinde, sosyal hayatınız canlanıyor veya arkadaşlarınızla iletişiminiz artıyor. Bu ivme, Temmuz ayının üçüncü haftasına kadar devam ediyor olacak. Sosyal çevrenizce destekleneceksiniz.Sevgili arkadaşlar burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın gezegen hareketlerinin bizi nasıl etkileyeceğine dair yazımı da hurriyet sosyalde yazarlar bölümündeki köşemde bulabilirsiniz. Hepinize mutlu günler, sevgi ile kalın...

27 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konulara başkalarını da dahil etmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda fikirleriniz için mücadele verebilirsiniz. Duygusal yönden keyifli bir gündesiniz. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Ticari konularda farklı konular gündeme gelebilir.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Korkularınız ve güvensizlikleriniz ön plana çıkabilir. Geçmiş zamanlara dalıp dalıp gidiceksiniz. Geçmişten gelen sorunlu bazı konular odak noktanız olamamalı.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para işleriniz bu hafta başı hızlanabilir. İş ve kariyer alanlarınızda önemli konuşmalar ve anlaşmalar içine girebilirsiniz. Özel hayatınızda partneriniz için fedakârlıklarda bulunabilirsiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi krizlere açık olduğunuz bir gündesiniz. Dolayısıyla ince eleyip sık dokuyan yapınıza aykırı ve sabırsız davranışlar içine girmek zarar görmenize neden olacaktır.Banka ödemelerinde sakarlıklara dikkat etmelisiniz. Fevri hareket edip kredi veya borç almamaya dikkat etmelisiniz. Salim kafayla daha rahat maddi analiz yapabileceğiniz bir güne erteleyiniz. İdealize ettiğiniz ortaklık veya ilişki konusunda aileniz veya ebeveyninizden olumlu yorum alamayabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili beklenmedik bir anlaşma yapma şansına sahipsiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

(22 Ağustos-23 Eylül) Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

27 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 13" R
Ay
Balık
11° 55' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 22"
Venüs
Boğa
05° 05' 54"
Mars
Koç
02° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 06"
Satürn
Balık
16° 51' 46"
Uranüs
Boğa
22° 32' 16"
Neptün
Balık
29° 00' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 42"
Lilith
Başak
23° 42' 24"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>