Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi. Birtakım düzelteler için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız.

Yarım bırakılmış, ertelemiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz.

Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike. Zarar gördüğünüz, kaçınmanız gereken birtakım ilişkiler söz konusu. Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız olacak.

Dostluk ilişkilerinde bazı insanlarla ilgili yaptığınız tahlillerden çok emin görünüyorsunuz. İnsanlara kendini anlatabilme fırsatı tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize gösterdiğiniz ilgiyi saklamanıza gerek yok. Herkes tarafından yeterince tanınıyorsunuz. Yarı güvenle baktığınız ilişki ve konularda hem güven hem haz bulabilirsiniz. Yakınlarınızın işlerinizdeki aşırı yoğunluğunuz konusundaki eleştirilerini yabana atıyorsunuz. Çünkü son günlerde yaşamınıza giren ve çok zamanınızı alan sosyal faaliyet size enerji depoluyor.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 07:19 itibariyle oluşacak ilkdördün Boğa-Kova burçları arasında meydana geleceği için, gelenekler ile özgürlük, bağlılık ile bağlantısızlık arasında iki ucu bir araya gelmeyen bir karmaşanın ortasında kalabilirsiniz. Kişi bir yandan hayatı kendi sakinliği içinde, düzgün ve tutarlı bir şekilde kotarmaya çalışırken, diğer taraftan yapmakla zorunlu olduğu işler özgürlüğünün önünde engel oluşturabilir. Özellikle son bir hafta içinde yaşananlar kişiyi oldukça bunaltıcıdır. İnancı gereği sağlam bir şekilde yere basmak, tutarlı bir yaşam sürmek isterken, ideallerinin önünde duran koskoca engelleri aşabilmek ve bunlarla mücadele etmek tabii ki kolay değildir. Ne yapmalıyım derseniz, aklın yolu birdir diyerek, mantıklı düşüneceğiz. Saat 11:39 Ay-Pluto görünümü, kendimizi her anlamda derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlıyor. Nerdeyiz ve ne yöne gitmek niyetindeyiz. Elimizde olanlar nedir ve bunlarla yetinmek mümkün müdür. Bunları gözden geçireceğiz. Saat 19:06 Ay- Chiron destekleyici görünüm etkisinde, yaşınızdan olgun tavırlarınızla dikkat çekersiniz. Kendinizin farkına varmanız ve neler yapmanız gerektiğini bilerek eylemlerde bulunmanız kolay olabilir. Görüştüğünüz insanların sizin ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinlediklerini fark edebilirsiniz. Günün ışığı, gönlünüzü aydınlatsın. Her işiniz kolayca gerçekleşsin. Gönülden sevgilerimle,

4 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerine dikkat etmen gereken bir gün. Birlikte olduğun kişinin suçlayıcı konuşmalarına şahit olabilirsin.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Giderlerdeki ani sıkıntılar finansal dengeleri değiştirebilir. Beklenmedik bazı borçlara karşı dikkatli olmakta fayda var. İlişkilerinizin zorlanabileceği bir gün olabilir. Eleştirici bir tavır içinde olmayın.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. Ancak aşkta ve keyif veren konularda bazı huzursuzluklar gündeme gelebilir.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa giderler ve gelirler konusunda rahat tavırlarınız ön planda. Bu dönemde kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda ilişkileriniz devrede olabilir.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz.Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Ay'ın yücelim enerjisi sayesinde zihinsel ve ruhsal olarak bütünleşmeye giden yolda bilhassa maneviyat gücünüzü arttırabilir, inançlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Hukuki meselelerde adalet bilincinizin güçlü ve buyurgan olduğu anlardasınız.

4 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birliktelikten memnuniyet duyduğunuz kişilerle oldukça hoş sosyal ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Bu ortamlara, sadece sevdiğiniz kişi ile de katılabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile bazı şeyleri konuşmak istiyorsanız, sosyal ortamlara girmek yerine kendisiyle yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

4 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>