Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mücadelecisin! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak biraz daha sabırlı olmalısınız. Birlikteliğinizden yana değiştirmek istediğiniz her ne varsa ona yönelmek isteyeceksiniz ancak birlikte olduğunuz kişiyi baskı altına almanız da size herhangi bir yarar sağlamayacaktır. Hata yapmamaya çalışın ki huzurunuz bozulmasın.

Anlaşılabilir adımlar atmaya çalışmalı ve kontrolü elinizde bulundurmalısınız. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Yaklaşımlarınız konusunda elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyacaksınız.

Maddiyatla ilgili konularda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durum değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Planlı hareket etmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insanlardan öğrendiklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Düşünemediğiniz, düşünseniz de uygulayamadığınız konularda farklı görüşler dinlemek size bir yol ayrımı sunabilir. Artık inadı kırıp, kuralları değiştirip hayatınızı hak ettiğinizi düşündüğünüz noktaya çıkarmalısınız.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaylara daha fazla odaklanabilir ve işlerinizi düzenlemek için pratik çözümler bulabilirsiniz. Kontrolcü ve mükemmeliyetçi yönleriniz bugün daha belirgin olabilir. Ayrıntılara dikkat etmek ve işleri planlı bir şekilde ilerletmek size başarı getirebilir. Kendinize güvenin ve hedeflerinize adım adım ilerleyin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

6 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanı kurcalayan ve seni ruhsal olarak huzursuz eden konular bugün çözüme kavuşuyor. İçsel huzurunu sağlamak için kısa bir inzivaya çekilmek isteyebilirsin. İşlerinde fazla efor sarfetmen seni hem mental hem de fiziksel olarak yoruyor olabilir. Bütün işleri tek başına göğüslemek istemeyeceksin.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi aklamanız gereken durumlar doğabilir. Nasıl yapacağınızı bilemediğinizde pes etmek ve kendi anlayışına bırakmak yerine profesyonel destek alabilirsiniz. İlişkiler konusundaki fikirleriniz netleşiyor.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Karşılıklı konularda daha gerçekçi olmaya çalışın.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yemek yeme bağımlılığı ya da bir ilişkiye aşırı bağlanma hali olsun, her durumda abartıya kaçmak hayatınız için olumlu sonuç vermeyecektir.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ya ailenden ya da yakın arkadaşlarından birinin desteğine koşabilirsin. Bu kişinin yanında olmak ve maddi, manevi desteğini ondan esirgememek aranızdaki ilişkinin daha da kuvvetlenmesini sağlayacak.

6 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerinizin daha karmaşık yönleri için rahat bir enerji getiriyor. Daha derin duygularınızın bazılarını özel biriyle paylaşma ihtiyacı uyanabilir. Şimdi başkalarıyla olan sorunları çözmek ödüllendiricidir. Derinlere inme ve bir ilişkinin veya konunun özüne inme şansı doğabilir. Ayrıca neye veya kime değer verdiğinizi keşfetmek için de iyi bir zaman. Bugün, ne kadar belirli bir konuyu gündeme getirmek isteseniz de bunu yapmak için henüz erken olabilir. Tartışma yeteneğiniz iyi ancak nerede duyduğunuz konusunda bazı belirsizlikler olabilir.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi, canınızın sıkılmasına neden olacaktır.. İsteklerinizde ileriye yönelik bir artış gözlenecektir. Aşkta sakin bir dönem bitiyor.. Artık daha fazla gezmek isteyeceksiniz.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mucizeler her yerde. Gök cisimleri, uzay, doğum, yaşayan her canlı bir mucize.  Mucizelerin sana gelmediğini düşünüyorsan olumsuz düşünceler seni bloke ediyor.

6 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi derinden etkileyen yoğun bir sevginin sarhoşluğu içindesiniz. Duygularınızı gizlemeyin ve önünüze çıkacak aksiliklerin sizi yıldırmasına da izin vermeyin. Mesleğinizdeki gücünüzün farkında olmanıza rağmen temkinli olmanızda yarar var. Kariyerinizle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz konularda önünüze bazı engeller çıkabilir. Anlık arzularınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir. Alkollü içecekler ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız

6 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 30' 53" R
Ay
Akrep
01° 39' 32" R
Merkür
Boğa
07° 15' 34"
Venüs
Boğa
26° 35' 05"
Mars
Koç
15° 38' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 50' 52"
Satürn
Balık
18° 09' 02"
Uranüs
Boğa
23° 32' 58"
Neptün
Balık
29° 27' 15"
Plüton
Kova
02° 01' 35"
Chiron
Koç
21° 45' 36"
Lilith
Başak
25° 38' 33"
True Node
Koç
14° 55' 09"
Son Güncelleme : 21/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>