Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar edemiyorsunuz. Arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız.

İşlerini yoluna koyabilmeniz, doğru zamanlamalara bağlı. İşinizdeki yetkinliğiniz ve sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Yakında, geliştirmeyi düşüneceğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz.

Kolay harcıyorsunuz ve bunun değişmez bir doğallık olduğunu savunuyorsunuz. Bugünlerde hesapta olmayan gelişmeler sizi sıkı para politikaları içine sokabilir.

Değerini sonradan kavrayacağınız yeni bir ilişkinizde, nedensiz soğukluklar içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fazlasıyla ilgi alanınızda olduğu halde, ilgilenmez göründüğünüz gelişmeler ivme kazanıyor. İlginizi belli etmeniz yararlı olacak. Tamamen kendinize yöneldiğiniz dönemleriniz oluyor. Etrafınızdakiler her zamanki anlamlarını yitirebiliyorlar. Özel ilgi alanlarınıza yönelme arzularınız, bugünlerde size zengin fırsatlar sunabilir.

7 Şubat 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:03 Venüs-Uranüs arasında oluşan zorlu görünümle, risk içeren ve sonrasında rahatsız edici olan durumların gerek ilişki gerekse parasal konularda dikkatli bir şekilde ele alınmasını gerektiriyor. Çünkü eğer yolunda gitmeyen bir ilişkiniz varsa bugün sıkıntı yaşanabilir. Saat 07:59 itibariyle, Kova burcunda ilerleyen  Ay etkisinde, birileriyle  anlaşabilmek zor olabilir. Sizin doğrularınızla diğerlerinin bakış açısı arasındaki fark kimi gerginliğe neden olabilir.  Böyle durumlarda sabırlı olmak tabii ki kolay değil. Ancak çatışarak günü keyifsiz geçirmektense, her zamanki gibi mantıklı düşünmekte fayda var. Saat 14:08 Güneş-Mars görünümü, özgür çalışmak ve hiç kimseye uymamak için verilen mücadelenin göstergesidir. Şartlar ve zaman olgusu belki şu an isteklerimizi gerçekleştirmemizde bizi zorluyor olabilir. Ancak bizim de burada yapmamız gereken, kendimize bir bakmak olmalıdır. İşimize mi geliyor bazı şeyler yoksa içimizden mi gelmiyor mücadele etmek. Bu sorulara içtenlikle yanıt vermeliyiz. Birileri veya sistemin kendisi üzerimize geliyorsa,  şikayet etmek yerine, mücadele etmek vakti gelmiş demektir. Mars-Akrep burcunda sizi güçlendirirken, Güneş, yeniye yer açmanız için sizi teşvik ediyor. Gerisi size kalıyor dostlarım. Saat 17:01 Venüs-Mars görünümü, gayet olumlu etkidir. İsteklerinizi elde edebilmeniz için sizi yüreklendiriyor. Bir şeyleri arzu ediyorsak, onu elde etmek için mücadeleye hazır olmalıyız. Bu görünüm o mücadelede size kuvvet aşılıyor.

7 Şubat 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz herkes ile ilgili tüm detayları fark eder ve ilişkilerinizin artılarını ve eksilerini yabancı biri gibi tarafsız değerlendirme fırsatları bulursunuz. Eğer eksiler, artılardan fazla ise yakın ilişkide bulunduğunuz kişilerden uzaklaşma kararı alarak kendinizi korumaya alırsınız.

7 Şubat 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, olaylara daha derin bakabilir veya duygusal olabilirsiniz. Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız. Yapabiliyorsanız şayet, kendinizi sorumluluk ve görevlere adamayacak şekilde planlar yapmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkilerde gergin, agresif tutumlardan uzak kalmayı başarabilirsek, romantizmin ve tutkuların hakim olduğu bir hafta sonundayız. Ancak, ani gelişmeler veya ani tepkiler ilişkilere zarar verebilir. Aşk hayatımızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda ani kararlar almaktan çekinmeliyiz. Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren, beş gün boyunca, düşüncelerimiz zenginleşiyor, önemsediğimiz alanlarda ilerleme kaydetmemizi sağlayacak girişimlerimiz veya görüşmelerimiz olabilir. Alışılmadık işler, farklı yaklaşımlar veya özgün çalışmalar ya da özgün dokunuşlarımızı yansıtabileceğimiz konular ön plana çıkabilir. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Yaratıcılığımız yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bazı uğraştırıcı koşullar içinde olabilirsiniz. Hizmet etmek ve detaylara önem vermek gerekebilir.

7 Şubat 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

hayatınızda bugünden itibaren iyileşmeler olacak. Kapalı kapılar bugün itibariyle açılıyor. Çevrenizde neler olup bittiği ile ilgili esnek olmalısınız.

7 Şubat 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla sorunlarınızı halletmek her iki tarafa da mutluluk verebilir. Sizin ona yapacağınız veya ondan göreceğiniz teklifler keyfinizi artırabilir. Yine çocuk bağlantılarınızı kuvvetlendirebilir, sanatsal, kreatif işlerinizde önemli teklifler ve projelerle karşılaşabilirsiniz.

7 Şubat 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklardan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir. Seyahate çıkmak sizi rahatlatacak. Böylece duygularınızı denetleyebilecek ve geriliminizi azaltacaksınız. Karamsarlık ve kuruntulardan uzak durmanız gerekiyor. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmayı başaracaksınız.

7 Şubat 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayata karışmak için son derece uygun bir gündesiniz. Zaten sosyal olma isteğiniz de sizi kalabalıkların arasına girmeye itecektir. Katılmayı isteyeceğiniz herhangi bir aktivitede son derece iyi vakit geçirebilir, sosyal yönünüzü tamamen tatmin edebilirsiniz.

7 Şubat 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 32' 57"
Ay
Kova
25° 38' 45"
Merkür
Koç
17° 53' 23"
Venüs
Boğa
03° 41' 43"
Mars
Koç
01° 24' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 06"
Satürn
Balık
16° 45' 57"
Uranüs
Boğa
22° 28' 21"
Neptün
Balık
28° 58' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 54"
Lilith
Başak
23° 34' 50"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>