Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz arkadaşlarınıza olan bağlılığınızı çok kıskanacak ve büyük bir ağız kavgası başlatacaktır. Sevgilinize onu çok sevdiğinizi ve dünyada hiçbir şeye değişmeyeceğinizi belirtin.

Patronunuzla yakında çok ciddi ilişkiler içine gireceksiniz ve size çok güvendiğini belirtecek. Dikkat edinarkadaşlarınız bu durumu kıskanabilir ve aranız bozulabilir.

Yakında elinizden bir miktar para çıkacak ve sizi küçük bir sıkıntıya sokacak. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Ailenizden para yardımı istemek zorunda kalabilirsiniz.

Olaylara duygusal yaklaşımınız yüzünden yakında ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Biraz daha mantıklı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için zor ve yorucu bir gün olabilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz fakat bunun için fırsat bulamayabilirsiniz. Ailenizden birinin sizin hakkınızda doğru olmayan düşünceleri var. Bu düşüncelerini değiştirmek isteyebilir fakat başarılı olamayabilirsiniz.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:47 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında yeni haftaya merhaba diyeceğiz. İlişkilerimizde partnerimizden kaynaklanabilecek zorluklardan uzak kalmak arzusunda olacağız. Bize karşı sevecen, bütünlük duygusuyla yönelmenizi bekleyeceğiz. Saat 05:44 Güneş-Chiron ilişki meselelerindeki hassasiyetin, incelemede bulunmanın, yanılmamak için aklınız başında hareket etmenin doğru olacağını gösterir. Partnerinizin zayıflıklarının, karakter yapısının, ilişkiye bakış açısının gereğinden fazla iyi niyetli bir şekilde ele alınması nasıl yanlışsa, sürekli her şeyi kurcalamanız, endişe içinde hareket etmeniz, eleştirilerde bulunmanız da yanlıştır. Bu görünüm bekar Başakların uyumlu, hassas ve sevmeyi bilen bir kişiyle evlenmeyi tercih ettiklerini gösterir. Bazı Başaklar böyle bir görünüm sebebiyle,  istedikleri gibi birini bulmalarının mucize olduğunu düşünebilirler. Saat 07:38 Ay-Venüs karşıtlığında, partnerimizin ılımlı, şefkatli, anlayışlı yaklaşımlarına ihtiyacımız var. Biz seçiciyiz, dikkatliyiz, gözlemciyiz. Gördüklerimiz, duyduklarımız ve yaşadıklarımız bizim için çok kıymetli. Yeter ki, dürüst ve vicdanlı yaklaşılsın. Biz bunu istiyoruz. Saat 12:09 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. İyimserlik, bazen hüzün, sevdiklerimizle kucaklaşmak, ayrı olduğumuz kişileri hatırlamak, kaybettiklerimizi yüreğimizde hissetmek gibi duygular yoğun olabilir. İsteriz ki, problemlerimiz bir an önce çözülsün ve hayatımızda artık güzellikler var olsun. Mutlu bir ilişkimiz varsa, bu enerjiler altında huzurumuz iki misli artar. Sevgiyle kucaklaşmak kolaylaşır. Saat 20:17 Ay-Pluto görünümü, başkalarıyla ortak hareket etmek ve farklı düşüncelere saygı göstermek anlamındadır. İşimize gelmese de, bunu yapmakta yarar var. Bir yanım sakla diyor kendini Sırlarını, hüzünlerini Görmesin hiç kimse nasıl acı çektiğini Diğer yanım bir çocuk kadar hevesli Yaşamak istiyor hayatın tüm güzelliklerini...... Hüzünleri yerine,  sevinçlerini yaşayacağımız bir Dünya diliyorum herkese.Kalben Sevgilerimle,

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nelerin yanlış gidebileceğine yönelik düşünmek de faydalı gibi görünse de, asıl nelerin en faydalı ve kalıcı olduğuna odaklanmak ve devamlılığı olan şeyler üzerinden ilerlemek en iyisi olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu(ağırlıklı olarak Pazar günü), bazı kişilere söylemek istediğiniz birkaç sözünüz olmasına ya da bazı konularda uyarmak istemenize rağmen, bugün fikir veya yorumlarınızı kendinize saklamanızda fayda var. Zira, fikirleriniz ne kadar ikna edici, mantıklı ve sebepli olsa da, konunun muhatabı kişiler açıklanamayacak veya anlamsız bir şekilde yorumunuza, bakış açınıza ya da önerilerinize kayıtsız kalabilir, sözlerinizden etkilenmeyebilirler. Gün geneli olumlu olmasına rağmen, akşam saatlerinde yeme içme de dahil her tür abartılı tavırdan ve aşırılıklardan kaçmakta fayda var.

7 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşıtlıkların daha belirgin hale geldiği bir gündesiniz. Rakiplerinizin niyetlerini ve planlarını kolayca fark edip lehinize kullanabilirsiniz. Sözleşme ve anlaşmalara dair daha toleranslı olmanızda fayda var. Uzlaşmazlıkları büyütmekten sakınmalısınız. İşe dair konularda yeni dengeler ve yeni kararlar gündeme gelebilir.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ŞEFKATİ yoğun yaşayabileceğiniz bir gün. Kırgın olduğunuz kimseler varsa büyüklük bende kalsın deyip bir adım atmanız sizi rahatlatacak.

8 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

8 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>