Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltıyor olabilir. İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız.

Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir.

Gittikçe eli sıkı bir insan gibi görünmeniz ve bunu bazı olayların insanı değiştirmesi olarak yorumlayan arkadaşlarınız, sizi biraz üzüyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz olabilir.

Onun sizinle daha yakın arkadaş olma niyeti, size duygusal bir ısrar gibi gelmemeli. Kötü bir niyet görünmüyor, daha nezaketli tavırlarla da uzaklaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay bugün Kova'da ilerlerken,hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken hedef ve planlarınıza odaklanabilirsiniz. Ciddi, sorumluluk sahibi yönlerinizin altını çizebilir, duygularınızı göstermekten çekinmeyebilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Ay-Kova burcu seyri hem arkadaşça paylaşımda bulunmak, hem yeniliklere açık olmak hem de yeri geldiğinde hakkınız ne ise onu uygun bir şekilde dile getirmekte yardımcı olur. Özellikle çıkarlarınızı düşünerek, bastığınız yeri bilerek kararlarınızı verirseniz, ileride rahat etmiş olursunuz. Maddi konularda fazla rahat davranmamak lazım. Nereye para yatırdığınızı, kimlerle ilişki kurduğunuzu biliniz. Bugüne dek denenmemiş alanlara merak duyabilirsiniz. İlginç fikirlerinizlehayatında adınızdan söz ettirmek isteyebilirsiniz. Günlük aktivitede sağlığınıza yine dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Saat 20:36 Ay-Güneş olumlu görümünde, hedefleriniz doğrultusunda yapmanız gerekenlerin farkına varabilirsiniz. Aklınıza güzel bir fikir geldiğinde, kısa süre içinde o fikrin nasıl uygulamaya döküleceğini ve bunun size sağlayabileceği yarar-zarar hesabını yapabilirsiniz. Finansal açıdan sürpriz yaratabilecek yatırımlardan uzak durabilirsiniz. Ancak eğer aklınıza yatan bir fikir varsa ve gerçekten sizin için faydalı olacaksa sonuna kadar üzerine gitmekten de çekinmezsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sırlar açığa çıkıyor! Çevrende olup bitenleri bilmek için ayrı bir merakın olacak. Ancak seni çok ilgilendirmeyen konulara dâhil olman tüm gün gereksiz telefon konuşmaları yapmana neden olabilir. Etrafında meydana gelen anlaşmazlıklar bazı korkular yaratıyor. Tartışmalardan uzak durmak yerine hakkın olanı savunman gerekecek. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, bir davet ya da eğitimde tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Bu durum seni biraz tedirgin edecek. Ancak kalbinin sesini dinlemekten de geri kalmayacaksın. Gün içerisinde tanık olacağın konuşmalarla, ummadığın kişilerin sırlarını öğreneceksin. Akşam saatlerini ailenle geçirmek isteyeceksin. Onlarla arandaki diyalog artarken, aranızdaki bağ daha da güçlenecek.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında sorumluluğu size ait olmayan bazı konular sizin görevinizmiş gibi yansıtılabilir. Yanlış kararlar vermenize neden olabilir.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bürokratik engellere takılan işlerinizi toparlamak ve yön kazandırmakla uğraşabilirsiniz. Üstlerinizle iletişimde olacağınız zamanlar var. Hedeflerinize ulaşmak için bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konularda sizi meşgul edebilir. Planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün trafiği ve gerginliği ile en rahat mücadele edebilenler sizlersiniz. Şu aralar hayatınızla ilgili birçok konu sürpriz bir şekilde oluşmasına ve gelişmesine rağmen sakinliğinizi koruyorsunuz. Hayallerinize ulaşmaya bir o kadar yakın fakat elinizden kaçırmaya da bir o kadar müsaitsiniz. Ne istiyorsanız peşinden gidin. 'Yapamam' demeyin.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara yönelik bazı karışıklıklar ortaya çıkabilir ve siz bunlardan sıkıntı duyabilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmanız ve hesapta olmayan ödemelerin çıkması yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Karamsar duygulardan uzak durmalı, olayları fazla büyütmekten kaçınmalısınız.

12 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güç ve statü konularında tutunduğunuz, sizi tamamladığını inandığınız koşullarda zorunlu değişimler olası. Bir yandan yeni ve yaratıcı fikirler gelişirken, eskimiş işe yaramayanlarla yüzleşeceksiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çıktığınızseyahatlerinde maksimum verim elde edebilirsiniz. Kurumsal yapılarla anlaşma imzalamak için aktif bir süreç. Yatırım konularında karşınızdaki güçlü kimselere güven duymalısınız. Tek elin nesi var iki elin sesi var sözünü unutmayın. Çevrenizden destek istemeye çekinmeyin.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

12 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 44' 47" R
Ay
Balık
28° 17' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 57"
Venüs
Boğa
06° 29' 11"
Mars
Koç
03° 09' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 57"
Satürn
Balık
16° 57' 26"
Uranüs
Boğa
22° 36' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 27"
Lilith
Başak
23° 49' 54"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>