Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyor, seviliyorsunuz ve gerisiyle ilgilenmiyorsunuz. Çevrenizdekiler dikkatinizi oraya çekmek isteseler de Onun geçmişte yaşadıklarının sizin için hiç bir önemi yok.

Bazen kendinizi yel değirmenlerine karşı savaşan Don Kişot gibi hissediyorsunuz. Haksızlıklara karşı mücadelede kendinizi hep yalnız buluveriyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızı kaypak buluyor ve bunu çekinmeden dile getiriyorsunuz.

Hayalini kurduğunuz büyük bir özel eşyaya nihayet kavuşuyorsunuz. Bir süre taksit ödemek zorunda kalmanız bütçenizi sarsmayacak. Çünkü uygun koşulları çoktan yarattınız bile.

Dünyadaki adaleti sağlamak tek başınıza sizin göreviniz değil. Yalnız kaldıkça ödeyecek bedeliniz büyük olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ilişkilerinizde, çok az kişiyi ayrı tutarak, yanlış seçimler yaptığınız seklinde bir genelleme içindesiniz. Halbuki tek kişiye odaklı bir problem yaşıyorsunuz. Bu şekilde sık, sık yaptığınız pişmanlık gösterileri diğer arkadaşlarınıza karşı kırıcı olabilir. Aile bağlarınız güçlü. Ama bu, tek başına sizden kaynaklı değil, yakınlarınızın size karşı özel bir ilgileri olduğu görülüyor.

15 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Perşembe günümüz saat 06:34 Ay-Uranüs görünüm etkisinde başlıyor. Bir yanıyla yenilik hevesi veriyor, diğer taraftan dış dünyada bir çok şeyin sizin istediğiniz gibi olmayışı nedeniyle gerginlik yaratıyor. Şöyle biraz rahat bırakın kendinizi. Bırakın ki, stres altında kalmayın. Saat10:32-13:12 arasında Ay-Boşluktadır. Eski bir sorun yüzünden canınız sıkılabilir. Aksamaların önüne geçmenin yolu, sakin olmak, iç sesinize kulak vererek ilerlemektir. Yapacaklarınızı kafanızın içinde düzene koymanız ve o düzen içinde yerine getirmeniz gayet faydalıdır. Bu size zaman kazandırabilir. Saat 12:10 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, sizi rahatsız eden, zihninizi kurcalayan, elinizde olmadan zorlayan kişilere karşı konulan mesafenin göstergesidir. Güvenmediğiniz, inanmadığınız, kendinizi rahat hissetmediğiniz kişi ve ortamlardan uzak durursunuz. Bir çok yalan ve yanlışın farkına varırsınız. Ona göre tavrınızı belli edersiniz. Gelişmeyen, büyümeyen, verimli olmayan, gizli ve saklı olup bilmediğiniz ne varsa ortaya çıkar. Belki üzülürsünüz ancak doğru ve eğri olanı anlarsınız. Saat 13:12 Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde, yaptığımız iyiliklerin, fedakarlıkların değeri bilinsin isteriz. Ancak bazen bu gecikir, her şey kendi içinde tatsızlaşır ve sıkıntı verici hale gelir. İşte Ay-Balık burcu geçişlerinde, umutlarınız yükselir, gönlünüz huzura erer. Güzel niyetli insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

15 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sesi soluğu çıkmayan bir yakının seninle iletişime geçebilir. Bazı zorunluluklar yük haline gelebilir.

15 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem evlilik hem de ilişkiler konusunda bazı ön göremediğiniz sorunlarla kaşı karşıya kalabilirsiniz. Bu sorunlar en fazla kendi oluşturduğunuz yersiz şüphelerinizden kaynaklanıyor olabilir. Karşınızdaki kişiyle rahat bir şekilde konuşursanız eğer sorunlarınızın hiç de büyük olmadığını fark edebilir ve üstünden kalkamayacak olmadığını görebilirsiniz. Ancak bazı konularda yine de başkalarının fikirlerini alabilir onların da görüşlerini dinleyebilirsiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün 10:32 ile 13:11 arası boşlukta. Öğle saatlerinde yeni işlere başlamak yerine mevcut işlerinizi toparlamalısınız. Bugün gelecek hedeflerinizle ilgili yeni sorumluluklar almaya açıksınız. İşlerinizi toparlamak için başkalarının yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü maddi konularda kaygı ve korkularınızı işinize yansıttığınız sürece başarınıza gölge düşüreceğinize işaret etmekte. Korkularınızı kontrol altına almalı ve bir an evvel kendinizi toparlamalısınız. Bugün sadece maddi konularda değil tüm olumsuz düşüncelerinizi kontrol altına almalısınız düşündüğünüz her şey gerçekleşebilir. Özel yaşamınızda ise karışık duygular içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizin davranışları konuşmaları içinizde garip bir duygunun belirip zihninizde soru işaretlerinin oluşmasına sebep olabilir. Anlamadan dinlemeden araştırma yapmadan haksız kararlar vermemeli, Sabırlı davranmalısınız.

15 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Ancak, olayların nedenleri üzerinde fazla durmayıp pratik çözümler bulabileceksiniz. Aile bireylerinin sorunlarıyla yakından ilgilenecek, dostlarınıza yardımcı olmaya çalışacaksınız. Sevdiğinizin ilgisi sizi rahatlatacak.

15 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı gözden geçirdikçe ne kadar şanslı olduğunuzu göreceksiniz. Biraz eğlenmeye ve arkadaşlarınızla vakit geçirmeye ihtiyacınız var. Bunun için fırsatlar yaratmalısınız.

15 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkiler gezegeni Venüs ile iletişim gezegeni Merkür Koç burcunda birlikte hareket ediyorlar. Bu durum sizin zihninizdekileri etkili biçimde dile dökmenize destek verecek. Becerikli, pratik zekalı bir kadından arka plan desteği alabileceğiniz bir gündesiniz. Ticaretten veya katılacağınız eğitimlerden başarılı sonuçlar elde edersiniz.

15 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece canlı olacağınız, hareketli bir gün geçirmeniz mümkündür. İnsanlarla buluşup gezmek, sosyal ortamlara girmek veya kısa bir geziye çıkmak, günün ana konuları olabilir. Çeşitli iletişim cihazları üzerinden de uzaktaki kişilerle görüşebilirsiniz.

15 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 03' 59" R
Ay
Kova
04° 17' 55"
Merkür
Koç
17° 09' 29"
Venüs
Boğa
01° 48' 47"
Mars
Koç
00° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 40"
Satürn
Balık
16° 38' 01"
Uranüs
Boğa
22° 23' 06"
Neptün
Balık
28° 55' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 46"
Lilith
Başak
23° 24' 40"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>