Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda oluşan bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız. Sevgilinizin bu sorunlarda sizin dışınızda sırdaşlar edinmesi ve onlardan etkilenmesi canınızı sıkıyor.

Çok önemli bir problemi halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bu işte şans size çok yardım edecek. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız sonuçlardan çok azını alabileceksiniz.

İçinizi karartan ödemeler yavaş, yavaş ödeniyor. Yakında yeni bir harcamanız olacak. Çıkan paranın karşılığı epeydir özleminiz olduğu için bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Yurtdışında yaşayan bir arkadaşınızla ilgili duyacağınız aslı olmayan bir haber, berbat birkaç gün geçirmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu, unutulmaz bir gün geçiriyorsunuz. Ama yaptığınız masrafı gözünüz görmüyor. Bugün tanıştığınız biri hayatı değerlendirmesi, yaşama şevki ile sizi fazlaca etkileyecek. Bunan sonraki yaşamınızda yer alması çok olası. Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlara şehrinizdeki bir sorunlarında yol göstermeniz gerekecek.

16 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:54 Merkür-Pluto görünümü, gayet olumlu buluyorum. Hem aşk ilişkinizi hemhayatınızı hem de yeteneklerinizi istediğiniz bir alanda ifade edebilirsiniz. Siz geçici olan değil kalıcı olandan yanasınız. Eğer bir karar verilecekse bu konuda fikirlerinizi açıklamaktan çekinmeyin. İş-eğitim-ticari-yolculuk-yerleşim veya diğer konulardaki tanıtım faaliyetlerinize önem veriniz. Bilginizi deneyimlerinizi ortaya koyarken kendinize güvenin. Siz dile getirmezseniz hiç kimse sizin ne kadar yetkin biri olduğunuzu anlayamaz. Saat 08:12 Ay-Neptünle zorlu bir görünüm yapacak. Hedefine odaklanan kişi başarı özlemiyle yanıp tutuşuyor. Çevresiyle olan ilişkisini önemsiyor ve ileriye dönük olarak düşünülen işlerde yanılmak istemiyor. Doğru ve net bir şekilde olayları görmekten yana olmamızda yarar var. Benim günlük aktivitede size tavsiyem her zaman bir açık bir kapı bırakmanızdır. Bu sizi yanılmaktan koruyabilir. Saat 14:51 Merkür-Jüpiter görünümü, sizi aşkta destekleyici ve şanslı kılan bir enerjidir. Cömert ve sevgi dolu yanlarınızla karşı cins üzerinde bir hayli etkili olursunuz. İhtiyacınız olan güzelliklere kavuşma arzunuz yükselir. Bir şekilde bir olanak bularak yaşamınızı konforlu hale getirecek yol ve yöntemler ararsınız. Etrafınızda sizi ilgiyle dinleyen ve sevgiyle yaklaşan insanlar bulursunuz. Kutlamalar yapmak için bu enerji gayet olumludur. Bir arkadaşınızın, sevgilinizin ve çocuğunuzun mutluluğuna hep birlikte şahit olursunuz. Güzel ve kaliteli ortamlarda bulunursunuz. Saat 17:47 Ay-Merkür görünümü, hesap dışı gelişmeleri gösterir. İşler umduğunuz şekilde gelişmeyebilir. Yanlış anlaşılmalar, gecikmeler olabilir. Ulaşım ve haberleşmede tedbirli olmakta yarar var. Gönlünüzce geçecek bir Pazar günü diliyorum.

16 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrendeki, varsa kardeşlerinle ilgili sorumluluklar, işle ilgili kısa yolculuklar, yabancıları içeren konulardaki sorumluluklar için hafta içini programını düzenlemek ve biraz çalışmak durumunda kalabilirsin. Olayları kişiselleştirmemen gereken bir döneme giriyorsun. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinle bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Bu durum geçmişte sorun haline gelen konuların da açılmasına neden olabilir. Geçmişin yeniden aranıza girmesiyle, şüphelerin canlanabilir. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, ailecek keyifli bir geziye gidebilirsin. Kendi isteklerini belirlemen ve yapmak istediklerini ailenle planlaman sana iyi gelebilir.

16 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden bazı kişilerin sizlere ihtiyaçları olabilir ve düşünsel anlamda fikirlerinize danışmak isteyebilirler. Söylemlerinizde yapıcı olmaya ve tarafsız kalmaya özen gösterin.

16 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

16 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda eksikliklerinizi tamamlayacaksınız. Parasal konularda yeniden düzenleme yapabilirsiniz. İşlerinizi aceleye getirmek sorunlar yaratabilir.

16 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi etkileyici şekilde ortaya koyabilir, sevdiklerinizi, aşkınızı etkileyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konularına derinlemesine dalmaktan, araştırmaktan keyif alabilirsiniz.

16 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevecen, hayata değer katan, maddenin değerini bilen ve yaratıcı Boğalar için bugün ilişkiler önemli. Geçmişten gelen hazmedemediğiniz duygularla yüzleşebilirsiniz. Toplumsal olayların etkisinde kalmadan huzur ve konfor alanınızı korumanız önemli.

15 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton Oğlak burcunda birlikte hareket edecekler. Bilginizi silah olarak kullanıp çevrenizdeki herkesi etkileyebilirsiniz. İkna gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir dönem. Hukuki konularda olumlu ilerlemeler elde edebilirsiniz. Yurt dışı planlarınızda önemli karar süreçleri önünüze çıkabilir. Ani gelişen bir seyahat gündeme gelebilir.

16 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

16 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 26" R
Ay
Yay
19° 04' 43"
Merkür
Koç
16° 08' 60"
Venüs
Koç
27° 38' 14"
Mars
Balık
27° 37' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 19"
Satürn
Balık
16° 19' 51"
Uranüs
Boğa
22° 11' 31"
Neptün
Balık
28° 49' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 14"
Lilith
Başak
23° 02' 06"
True Node
Koç
15° 28' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>