İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranmayı beklemeniz size zaman kaybettiriyor. Onunla zor unutacağınız bir hafta sonu geçirmiş olmanız, illa ki aranacağınız anlamına gelmiyor. Ama sizin aramanız durumunda, unutulmaz bir akşam daha geçirebileceksiniz.

Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir. Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Çözüm için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeden önce, çevrenize daha iyi bakmalısınız.

Yine aceleci davranmamaya da özen göstererek yeni aşk ilişkinize bir an önce bir hareket getirmelisiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir kutlama gününüz olacak. Bu özel günde bazı görmek istemediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Ama hiç beklemediğiniz yakınlaşmalarla bugünü hareketli ve dolu, dolu geçirebilirsiniz. Telefonlara bakmaya bile zaman bulamayacağınız günler var önünüzde. Bu sıkışıklığı, işlek zekanızla çok kolay bertaraf edeceksiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 10:01 Ay-Neptün görünümü, sıkıntıları geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Saat 20:57 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 23:21 itibariyle Ay ve Güneş birbiriyle olumlu bir açı altında görünüm oluşturuyor. Hem kendiniz hem de başkalarına karşı olan sorumluluklarınızın farkında olarak acele etmeden zirveye nasıl ulaşılır sorusuna cevap aramamız gerekiyor. Evet belki maddi ve manevi anlamda kafanızın içi karışık olabilir. Ancak madem önünüzdeki engelleri aşmak istiyorsunuz. O zaman gereksiz kuruntuların sizi güçsüz bırakmasına izin vermemeniz gerekiyor. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün nasıl bir ruh hali içinde olduğunu fark edemeyebilirsin. Hayat sanki durdu!? cümlesini ne kadar çok telaffuz ettiğinin farkında mısın? Çalışma aşkıyla yanıp tutuşuyorsun ama sanki her şey kendini rötara almış, bir türlü bir sonuca bağlanmıyor. Bugünlerde içindeki sıkıntıda bundan kaynaklanıyor. Maddi anlamda yolun açılıyor. Çok sinirli bir anında alacağın haber gününü değiştirecek. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısın. Ortaklıklıyapan bir İkizler burcuysan, güvenmediğin insanlarla yola devam edemeyeceğinin farkına varacaksın. Bu yüzden gözden çıkaracağın birileri olabilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin kariyerindeki gelişme kutlamaya dönüşebilir. Akşamüstü ise oldukça hareketli bir arkadaş toplantısı seni bekliyor.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylarda kandırılmalara karşı dikkat etmeniz gerekebilir. Yanılgılarınız sizde önemli başlangıçlara ve hayat derslerine neden olabilir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz yaratan koşullar canınızı sıkabilir. Sabah saatlerinde ortaklı konularda hata yapma riskiniz artabilir. Sizi duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularda başkalarından destek alabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ikili ilişkileriniz daha fazla gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konsantrasyon gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz. Gizemli, kapalı konular, olaylar ilginizi çekerken araştırmacı ve sorgulayıcı yönleriniz güçlü şekilde ortaya çıkabilir. Güçlü kişilerin ve özellikle de kadınların etkisini daha çok hissedebilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu anlaşılmayı ve onaylanmayı bekleyebilirsiniz. Pesimist fikirler, duygusal dalgalanmalar olası. Hızlı kararlar alıp uygulamak gerekirse, biraz hesaplı davranın.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün metafizik konular ve okült bilgilere vakit ayırın. Bu tarz çalışmalara dahil olun. Bugün ailenin gelir paylaşımlarıyla ilgili karar alacağınız bir gündesiniz. Fikir ayrılıkları için kalıcı çözümler üretmek zorundasınız. Herkes sizin dediklerinize önem verir. Kardeşlerle ilişkilerinizi dengede tutun.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

12 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 36" R
Ay
Oğlak
14° 23' 31"
Merkür
Koç
16° 36' 53"
Venüs
Boğa
00° 00' 27"
Mars
Balık
29° 06' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 10"
Satürn
Balık
16° 30' 15"
Uranüs
Boğa
22° 18' 04"
Neptün
Balık
28° 53' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 48"
Lilith
Başak
23° 14' 54"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>