İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu bugünlerde çok sık incitiyorsunuz, hem de ikili ilişkinizle ilgisi olmayan nedenlerle. İş ve diğer bazı kişisel sorunlarınızdan onu sorumlu tutar gibisiniz. Hafta sonu sıcak bir tartışmayla bazı şeyler yoluna girecek.

İş hayatınızdaki problemlerin koordine çalışmayı bilememekten kaynaklandığını düşünüyorsunuz. Bunu sorun edip talep edeceğiniz bir ikili görüşmede görüşlerinizi söyleyeceksiniz.

Orta ölçekteki toplu paranız, hareket kazansın diye yatırdığınız yerde uzun zamandır hareketsiz duruyor. Onu, bu işlere yabancı olmayan bir arkadaşınızın vereceği öneriyle başka bir alana transfer edeceksiniz.

Herkesin de sizi uyardığı ikili yakın bir ilişkinizde, çok tavizkar davranıyorsunuz. Bu ilişkide, bazı kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kesip atmak istediğiniz bir arkadaş ilişkiniz var. Arkadaşınızın yeni yeni tanıdığınız olumsuzlukları sizi buna yöneltiyor. Bir yandan da vicdan yapıyorsunuz. Şu günlerde üçlü bir tartışma sırasında bağlarınız kendiliğinden kopacak. Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak istiyorsunuz. Hafta sonunu bir arada her zaman çok beğendiğiniz bir yerde geçireceksiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı,hayatı ve ailevi konuların çok iyi analiz edilmesi ve tekrar düşünülmesi gerektiğini işaret ediyor. İş alanında ideallerinizin gerçekçi bir şekilde belirlenmesi şart gözüküyor. Yeteneklerinizi değerlendirmelisiniz. Size bir şey kazandırmayan ve zaman kaybına yol açan işlerden, uğraşılardan uzak durmalısınız. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda ise, planlarınız akılcı olmalıdır. Yoksa hemhem ailevi konularda zorlanabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalara ağırlık veriniz. Sanatsal ve mistik konulara eğilebilirsiniz. Ancak eğildiğiniz konuda çok sıkı çalışmalı, dağılmamalısınız. Saat 06:58 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ihtiyaçlarımızı daha fazla önemseriz. Kim bize karşı ve kim bizimle beraber? Bütün bunları anlamak isteyebiliriz. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşumu, derinlemesine olayları, durumları, sağlığımız ve ilişkilerimizi gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Tabii ki çıkarlarımızı düşüneceğiz. Ancak değerimizi bilen, bizi takdir eden insanlara elimizden geleni yapacağız. Her şeyi kafamıza takıp kendimizi yormayacağız. İşimize odaklanacağız, kendimize güveneceğiz. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, mevcut şartlarınız sizi sağlık-iş veya farklı konularda zorluyor olabilir. Bazen hangi yolu tercih edeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bu sizde gerginlik yaratabilir. Olumsuz düşünmek yerine, karşınıza çıkan engellerle tüm gücünüzle savaşmaya, yeteneklerinizi ifade etmeye, çevrenizle bağınızı güçlü tutmaya çalışırsanız kazanan siz olursunuz. Önemli olan ne istediğinizi biliyor musunuz? Biliyorsanız eğer, o zaman hiç korkmanıza gerek yok. Saat 11:54 Ay-Güneş görünümü, kendinizi güçlü görmek ihtiyacınız yoğundur. Duygularınızla düşünceleriniz arasındaki keskin çizginin farkındasınızdır. Bu yüzden de dikkatli konuşmaya çalışmakta yarar görüyorum. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, sahip olduğun kaynaklarını daha iyi değerlendirmek arzusu içeresindesin. Yeniteklifleri alman, işinde farklı teknikler kullanman yükselmene neden olabilir. Uzun dönemden beri içsel gözlem yaptığın bir süreçtesin. Hızlı ve yoğun geçen çalışma temposu, seni yormak yerine motive edecek. Aklına gelen fikirleri bir kenara not almayı unutma. Bunlar gelecekte oldukça işine yarayacak fikirler olabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, aklındaki kişinin de senden hoşlandığını fark edebilirsin Bugün sabah başka bir ruh halindeyken öğleden sonra bambaşka bir ruh halinde olacaksın. Kendinle savaşırken bazı gerçekleri kaçırman da mümkün.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle kariyeriniz yüzünden bazı tartışmalar yaşayabilir ve onların fikirleri doğrultusunda hareket etmek istemeyebilirsiniz. Her şeyi biraz daha sessiz kalarak ve sakinlikle çözümleyebilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki yoğun tempo kendinizi yorgun hissetmenize sebep olabilir. Sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. İşlerinize yön vermek sizin için daha ön planda olacaktır. Kendinize zaman ayırmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Mistik konular daha fazla dikkatinizi çekebilir. Bu konular hakkında daha düşünceli de olabilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

TOPLUMA ayak uydurmada oldukça başarılısınız. İş ve sosyal çevrenizde popülerliğinizin arttığını göreceksiniz. Bu durum sizi daha sözü geçen biri haline getirebilir

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son derece dikkatli davranabilirsiniz. Fakat, bu arada sakin olmaya özen göstermeniz gerekiyor. Önemli ayrıntılara dikkat ederken endişeleriniz yüzünden karamsarlığa kapılabilirsiniz. Sevdiğinize anlayışlı davranın.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati size bugün spiritüel dünyanın kapılarını aralayacak. Haftanın ikinci yarısını şifa çalışmalarına ve meditasyona ayırın. Biraz ruhunuzu dinlendirin. Nefes terapisine katılın, sevdiklerinizle vakit geçirin. Su kenarında yürüyüşe çıkın. Ofisinizdeki fazla evrakları atarak köklü bir temizlik yapın. Böylece gelecek haftaya yenilenmiş enerjiyle başlarsınız.

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 48' 42" R
Ay
Kova
29° 29' 28"
Merkür
Koç
18° 02' 11"
Venüs
Boğa
04° 01' 44"
Mars
Koç
01° 37' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 54"
Satürn
Balık
16° 47' 20"
Uranüs
Boğa
22° 29' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 48"
Lilith
Başak
23° 36' 38"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>