İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki sorunlarınız yüzünden kendinizi çok yıprattınız ve yakınlarınız sizin bu durumunuza çok üzülüyorlar. İlişkiniz yürümüyorsa bitirmelisiniz. Kendinizi bu kadar üzmenizin bir anlamı yok.

Bugün işyerinizde içinizde bir isteksizlik olacak. Bu durumuarkadaşlarınıza yansıtmamalısınız ve özellikle işlerinizi elden bırakmamaya gayret göstermelisiniz.

Bugün günlük masraflarınızla ilgileneceksiniz ve önümüzdeki günlerle ilgili bir tasarruf planlamayı düşüneceksiniz. Buna çoktan ihtiyacınız vardı zaten fakat siz bunu şimdi gerekli gördünüz.

İç dünyanıza dalabilir yaptığınız işlerde dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Telafi edemeyeceğiniz hatalar yapmamak için dikkatinizi yoğunlaştırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir. Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız. Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz.

15 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne merhaba dediğinizde Ay sizin burcunuzdaki hareketine devam ediyor olacak. Araştırmacı ruhunuz sayesinde yeni şeylere merak salabilirsiniz. Size iyi gelecek şeyleri yapmak istediğiniz bir gün olacak. Sabah saatlerinde gönül ilişkinizde ufak gerginlikler yaşanabilir. Saat 15:48-17:02 aralığında Ay boşlukta ilerlemesine devam edecek. Kendinizde, imajınızda değişiklik yapmak istiyorsanız, bu saat dilimi dışında bir zaman seçerseniz sonuçları güzel olur. 17:02 olduğunda Ay Yengeç burcuna geçiyor. Maddi konularınıza ağırlık vereceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız. Sevgiler, Astromeri

15 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayrıntılarla uğraşacaksın!Bugün ayrıntı gerektiren işlerle ilgilenebilirsin. Zihnen kendini adadığın konulara odaklı kalman yüzünden çalışma verimin biraz düşürebilir. Duygusal açıdan bireysel ve farklı kararlar alman an meselesi! Gün içinde fikirlerine hâkim olmak konusunda endişe yaşayabilirsin ancak hırslı yapın da ön planda olacak. Fırsatlarla dolu bir gün seni bekliyor. Özelliklearayışında olan bir İkizler burcuysan, bugün yapacağın başvurulardan ilerleyen zamanlarda geri dönüş olabilir. Rekabetin ön planda olduğu bir işte çalışıyorsan, fikirlerin ve hayata geçireceğin projelerle dikkatleri üzerine çekeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle keyifli, sakin bir akşam geçireceksin. Tüm bunlarla birlikte bugün arabanı ya da kıymetli bir eşyanı yenileme kararı alabilirsin.

15 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel ihtiyaçlarınızı düzenlemek ve denetlemek için uygun bir gündesiniz. Olaylara olan yaklaşımlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz.

15 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylara yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarda eksik veya yarım kalan işleri toparlayabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İlerleyen saatlerde nedenini bilemediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Akışta kalın.

15 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi seven ve sizi her şartta destekleyen insanlar olması sevgi enerjisinde olan güveninizi arttıracak.

15 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, seyahatler ve hukuksal konular hayatınızın merkezine yerleşecek. Bu konularda her ne varsa gündeminizde bir an önce çözümleyeceksiniz. Hukuksal konular tüm karmaşasına rağmen pozitif sonuçlanacaktır. Yolculuklar tüm rötarlara rağmen gerçekleşecektir. Öğrenmek istediğiniz her ne varsa biraz marjinal bir şekilde de olsa öğreneceksiniz. 

15 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İGün boyu ilişkilerde beklenmedik olaylar gelişebilir. Kendinizi ifade etme arzunuzu yüksek. Sabah saatlerinde söylemde seçicilik önem kazanıyor.

15 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken para kazanmanın kalıcı yollarını araştırmak isteyebilirsiniz. Ailenizdeki bir kadınla ortak birkurabilirsiniz. Eski günleri hatırlayacağınız nostaljik bir gün geçirebilirsiniz. Antika almak, satmak bugün için çok uygundur. Ailenin ortak paylaşımlarına yönelik bir gündeminiz olur.

15 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizin içinizde yarattığı duyguların niteliğine büyük önem verebilirsiniz. Olumlu hislere sahip olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacağınızdan, tüm birlikteliklerinizde uyum, sıcaklık ve huzur arayacaksınız.

15 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 15' 21" R
Ay
Koç
05° 59' 52"
Merkür
Koç
19° 37' 55"
Venüs
Boğa
07° 08' 02"
Mars
Koç
03° 33' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 21"
Satürn
Balık
17° 00' 03"
Uranüs
Boğa
22° 37' 59"
Neptün
Balık
29° 03' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 11"
Lilith
Başak
23° 53' 24"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>