İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Paylaştığınız zevklerin azlığı sizi düşündürüyor. Bunu biraz geç anlamış olmanıza kızıyorsunuz. Buna karşın onu çok seviyorsunuz. Bu bağlılık, ona ait, hiç tanımadığınız yeni zevkler edinmenize yol açacak.

Özel bir konu,yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz.

Dost, akraba canlısı olmanız size büyük harcamalar yaptırıyor. Bu konuda önemli bir desteğiniz yok. Bu konudaki yalnızlığınız geleceğiniz adına sizi ürkütüyor.

Önümüzdeki günlerde hayati önemde bir kararınızdan vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aceleci bir tavırla ele aldığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. Sabırlı davranmanız gereken bazı durumlarda bunu yapamıyorsunuz. Uzak bir tanıdığınızın kişisel problemleri dolaylı bir yoldan size ulaşıyor. Kısmen tanıdığınız bu insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bir sanatsal uğraş içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini istiyorsunuz.

16 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:54 Merkür-Pluto görünümü, durumunuzu endişeli ele almadan her türlü meseleyi kolaylıkla çözebileceğinizi gösteriyor. Merkür yöneticiniz olarak Başak burcunda gayet güçlü. Ev-aile ve özel meselelerin akıllıca gözden geçirilmesinde yardımcınız. Belki bazı pürüzleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz. Burada önemli olan durumunuzu çok fazla detaylandırıp boşuna kendinize yüklenmemek. Çünkü bu işin altından kalkabilmeniz için hesabı iyi yapmanız yeterlidir. Saat 08:12 Ay-Neptünle zorlu bir görünüm yapıyor. Bu görünüm düzeltmeye çalıştığınız ve işin içinden çıkamadığınız konularda sizi zorluyor. Bir yandan sorumluluklarınız var, diğer yandan yapmak istedikleriniz. Her ikisinde de başarılı olmaya çalışmak zorlayıcıdır. Saat 14:51 Merkür-Jüpiter görünümü, ailenizi ilgilendiren her konuya önem vermenizi sağlıyor. Konforlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamak, kendinizi iyi hissetmek için her detaya önem verirsiniz. Bütünün güzelliği kadar ayrıntılar da sizin için kıymetlidir. Karşılıklı yarar-zarar hesabı her şeyde gözetilir. Amaç, tatmin edici bir yaşam sürmektir. Duygularınızı sevdiklerinizle paylaşırsınız. Sorunlar olsa da, umutlu ve iyimsersiniz. Bu enerji sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceğinizi söyleyebilirim. Saat 17:47 Ay-Merkür görünümü, partnerinizle bazı meseleler üzerinde anlaşmanız kolay olmayabilir. Farklı düşünseniz de, ılımlı şekilde birbirinize davranınız. Özellikle bu saatlerde tartışmamak gerekiyor. Bir de, önemli kararların bu saatte alınmamasını tavsiye ediyorum. Aynı şekilde aileyi ilgilendiren konuların akıllıca ele alınması yararlı olur. Gecikmeler ulaşımda etkili olabilir. Tedbirli olmakta yarar var. Gönlünüzce geçecek bir Pazar günü diliyorum.

16 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Ailene yeni bir birey katılacak olmasının müjdesini alabilirsin. Çocuklarınla ilgili konularda kararlar alman söz konusu, onların eğitimi dışında daha sosyal olmasını istiyorsun. Çeşitli araştırmalar yapacağın bugünde köklü değişiklikler yapmak için kararlı oluşun, etrafındakileri de motive edecek. Ancak ara ara ailende yaşanacak tartışmadan uzak kalmaya çalışsan da kendini tutamayabilirsin. İlişkisini yeni noktalamış bir İkizler burcuysan, onu bir anda merak edebilirsin. Bir araya geleceğin arkadaşının düşünceleri onunla arana mesafe koymana neden olabilir. Bugün seni gündelik sorunlardan uzaklaştıracak etkinliklere dâhil olabilirsin. Olayların yükünden arada feragat etmek seni epey rahatlatacak. Yakın bir arkadaşınla yapacağın telefon görüşmesi, eski hatıralarını yeniden canlandırabilir.

16 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili önemli ve güzel fırsatlar sizinle beraber olabilir. Yakın çevrenizden gelecek güzel haberler sayesinde kendinizi iyi hissedebilir ve dostlarınızın mutluluğunu görmek sizleri duygulandırabilir.

16 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

16 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli olacağınız bir gün. Bazı konularda başkalarından yardım alacaksınız. Kişisel yeteneklerinizin üzerine eğilebilir ve akademik konularla ilgilenebilirsiniz.

16 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün derin konulara ilgiyle eğilebilir ve merak duyabilirsiniz. Geçmişinizi, ailenizi merak edebilir, sorgulayıcı, araştırıcı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

16 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Girişimci, zeki, araştırmayı ve öğrenmeyi seven sabırsız İkizler için pratik zekalarının taktir edildiği, verimli bir gün. Konsantrasyonunuz yüksek. Sabır gerektiren işler için doğru zaman. Gerginlikten kaçınarak sağlığınızı korumanız önemli.

15 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton Oğlak burcunda birlikte hareket edecekler. Ortak paylaşımlarınızda ciddi atılımlar yapmayı hedeflersiniz. Güçlü ortaklık girişimlerine açık bir gündesiniz. Paranoyalara karşı dikkatli olun, gereksiz kıskançlıklardan kaçının. Resmi kişiler ve makamlarla yapıcı ilişkiler kurmaya özen gösterin. Fikirlerinizi herkesle paylaşmamaya özen gösterin.

16 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

16 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 56" R
Ay
Balık
04° 56' 36"
Merkür
Koç
18° 15' 06"
Venüs
Boğa
04° 29' 58"
Mars
Koç
01° 54' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 16"
Satürn
Balık
16° 49' 17"
Uranüs
Boğa
22° 30' 36"
Neptün
Balık
28° 59' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 05"
Lilith
Başak
23° 39' 10"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>