İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygularına Set Çekiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, içinde bulunduğunuz durum bir hayli hassas ve oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadan daha huzurlu ve mutlu olabileceğinizi unutmamalısınız. Güzel gelişmeler için beklemede kalın.

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Dengeleri çok fazla zorlamanın size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı noktalarda tutarsızlıklar yaşanabilir. Elinizdeki maddi gücü en doğru şekilde değerlendirmeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her koşulda konuşan, eleştiren, fikrini beyan eden birileriyle karşılaşacaksınız. Bunun önüne geçemeyeceğinize göre bunlara rağmen ya da bunları değerlendirerek nasıl devam edebileceğinize odaklanmalısınız. Aslı olmayan konular, para alışverişleri ya da yardım faaliyeti gibi konularda güvenilir kaynaklardan destek almanız önemli olacaktır.

7 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı ifade etmek konusunda daha cesur ve kararlı olabilirsiniz. İletişim becerileriniz yüksek olacak ve çevrenizdeki insanları etkileme konusunda başarılı olacaksınız. Planladığınız sosyal etkinlikler veya buluşmalar keyifli geçebilir. Fakat, aceleci davranmamaya ve kararlarınızı dikkatlice düşünmeye özen göstermelisiniz. Ayrıca, bugün ortaya çıkabilecek ani gelişmelere karşı esnek ve uyumlu olmanız gerekebilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle yaşayan bir İkizler burcuysan, bugünlerde sorumluluklarını aksatıyor olabilirsin. Ailen bu konu hakkında seni uyarabilir. Ortak kullandığınız alanlarda daha derli toplu olmaya özen göstereceksin. İkili ilişkilerinde duygularınla hareket etmen senin zararına olabilir. Mantığını ön planda kullanmaya başlayacaksın.

7 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni öncelikler belirleyebilir, sizi engelleyen ortamlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak ve farklı fikirler edinmek için ideal bir zaman. Rekabetçi bir ortamda bulunabilirsiniz, öfke ve egoya teslim olmadan sakin ve planlı hareket edin. 

7 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yoğun başladığınız haftanın kontrolünüzden çıktığını hissedebilirsiniz. Bugün yaşayacağınız gelişmeler kısmen geçmişte söylediğiniz bazı sözlerden ve davranışlardan dolayı oluyor olabilir. Karma etkisi olarak tanımlanabilecek bu olaylar sizi bir parça durgunlaştırabilir. Kendini gizleyen rakipleriniz bulunabilir ve bu süreçte sizi zorlayabilirler.

7 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlaşma, sözleşme ve eğer yeni bir işe girecekseniz görüşmeler bugüne denk getirilebilirse sizler için hayırlı olur. Bir işe başlamak için uygun bir gün.

7 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şey sana karşı hareket ediyormuş gibi gelebilir. Ufacık bir sözüne bir ton laf işitebilirsin. Etrafındaki gerginliğe dahil olmamalı ve sakin kalarak kendi işine bakmalısın bugün.

7 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün kabullenici, rahat ortamlar ve insanlar arama eğilimindesiniz. Nitekim gün bağlantı kurma ihtiyacını teşvik ederken sınırlarınızı biraz zorlamanızı istiyor. Bugünün ilerleyen saatlerinde kariyeriniz, performansınız, sorumluluklarınız veya başkalarının sizden beklentileri ile ilgili bir konunun hatırlatıcısı olabilir. Değişiklik yapmanız gerektiğinin farkındasınız ancak her şeyi eskiden olduğu gibi hatırlama arzusuyla mücadele ediyor olabilirsiniz. Bilinmeyenler veya daha büyük sorumluluklar söz konusu olduğunda değişimi benimsemek zordur ancak iyi gelir.

7 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ruhsal anlamda biraz gergin hissedebilirsiniz sevgili ikizler. Kendinizi hiçbir yere ait hissedemiyor olabilirsiniz. Parasal konularla alakalı gizli saklı konulardan uzak durmaya çalışın, açık ve net olun. Netleştiremediğiniz ve zihninizi kurcalayan konular varsa bugün çözümsüz kalabilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

7 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün duygusal olarak daha sakin olabilirsiniz. Finans, sağlıkla ilgili bazı süreçlere dikkat. Gününüz şahane geçsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Alacağınız tüm kararlar güvenliğiniz üstüne olacaktır. Öncelikle kendi yeteneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Bu durum sayesinde para kazancınız konusunda daha iyi adımlar atabilirsiniz. Bugün taşınmaz mallarla ilgili konularda ve halkla ilişkiler alanlarında uyum ve gelişme sizden yana olacaktır. İşlerinizde önemli bir farklılık olmasa da ruhen herşey size olumlu gözükecektir. Bugün, bayan arkadaşlar ve ailenizdeki kişilerle ilişkileriniz de olumlu geçecektir. Ailenizden destek görmeniz mümkün olduğu gibi sorunlar da ortadan kaldırabilir. Finans konularında gerekli kararları gözden geçirerek bugünün enerjileriyle ödemelerinizi rahatça yapabilirsiniz. Planlama ve analitik düşünceniz sayesinde enerjik girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygusal konularda ise kimsenin sizi anlamasına yada fikir sunmalarına izin vermeyeceksiniz. Kişisel ahenginizi hiçbirşeyin bozmasını istemiyorsunuz.

7 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 15' 56" R
Ay
Terazi
15° 59' 04" R
Merkür
Boğa
05° 23' 42"
Venüs
Boğa
24° 59' 17"
Mars
Koç
14° 38' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 29"
Satürn
Balık
18° 04' 06"
Uranüs
Boğa
23° 28' 28"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 47"
Lilith
Başak
25° 29' 55"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>