Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ondan bir davet alabilirsiniz. Temponuza ayak uyduramadığı için zaman zaman canınız sıkılıyor ama farklı koşullar içinde olduğunuzu görmelisiniz.

Herkesin istekli olduğu biryolculuğu size teklif edilebilir. Bu yolculuk gerçekleşirse aynı zamanda kısa bir tatil yapma olanağı da bulabilirsiniz. İş yaşamınızda çok göz dolduruyorsunuz.

Dostlar arasındaki para alışverişleriniz çok saygıdeğer. Ailenize ait bir mülkün satışı gündeme gelebilir. Siz bu satıştan bir şey beklemiyorsunuz ama sizinle paylaşmayı düşünüyorlar.

Biraz cesarete ihtiyacınız var. Size cesaret verenlerin görüşlerini dikkate almalısınız. İş yaşamınızda atılım yapmanız için her şey hazır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün en yakınlarınızdan bile gizleyeceğiniz özel bir görüşme yapabilirsiniz. Bu görüşme işle ilgili ve çok önemsediğiniz bir kişiyle olabilir. Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bu beklentileriniz karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. Bazı beklentileriniz haksız ve abartılı olabilir. İnsanların verdikleriyle yetinmeyi öğrenmeye çalışmalısınız.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 10:51 itibariyle etkili Venüs-Jüpiter kavuşumunun sizleri aşk anlamında destekleyici enerjisiyle güne uyanıyorsunuz. Bu enerji,  aşk hayatınızı canlandırıcı, yaşam hevesinizi yükseltici, doping değerinde bir enerjidir. Yeni bir aşkın ilk kıvılcımı, devam eden ilişkinin güçlenmesi, hayatın canlanması, moralinizin yükselmesi bu enerjinin güçlü desteğiyle yükselir. Maddi konularda kendinizi mutlu edecek alışverişler yapabilirsiniz. Yeni bir şeyler yapmak, aktif şekilde hareket etmek, aşkta aradığınızı bulmak gayet kolaydır. Ben bu enerjiyi, hayatı güzelleştiren yaşam desteği olarak görüyorum. Saat 12:11 itibariyle Ay-Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Mesleki konular, aile hayatımız,  ciddiyet ve sorumluluk çerçevesinde gelişecek.  Tabii ki, Ay-Oğlak geçişleri her zaman  sabır ve disiplinin simgesidir. Hedefimize erişmek için bu olgulara önem vermemiz gerektiğini vurgular. Saat 20:33 itibariyle Ay-Mars karşıtlık etkisi altında, aşırı çalışma ve bir çok işe aynı anda yetişme zorunluluğu sizi baskı altına alıcıdır. Bir anda öfkelenebilir veya tam tersine her şeyi bırakıp kaçmak isteyebilirsiniz. Arzu ettiğiniz gibi yaşayamamak hem mücadele etmek zorunda kalmak, birilerine laf anlatmaya çalışmak sizi yorgun ve bir o kadar gerginleştirebilir. Elden geldiğince dinlenme molaları vermekte fayda var. Yoksa sağlığınız hem ruhsal hem de fiziksel anlamda bozulabilir. Sizin isteğiniz artık hak ettiğiniz şartlara kavuşmak. İnsani ilişkilerde ise, herkes haddini bilmeli ve kendine bakmalıdır.  Eğer birileri yolunuza taş koymaya kalkışıyorsa  gereken cevabı vereceğinizden kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Gününüz çiçek çiçek mutluluk ve huzur  içinde geçsin. Umduğunuz güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,  

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar ilginizi çekiyor fakat bir türlü cesur olamıyorsunuz. Artık ufkunuzu genişletmelisiniz. Yönetici gezegeniniz Mars, maddesel konularda, yapacağınız atılımlarınıza destek veriyor. Özgürlüğünüzü seviyor, sorumluluklarınız konusunda tereddütler yaşıyorsunuz. Bugün, her türlü olayın altındaki problem, gelip sizi bulabilir. Dikkatli olun.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karmaşa, gerilim veya telaşın durulmasını beklemek, yangına körükle gitmekten daha akıllıca olabilir. Birkaç günün ardından, bu problemli kişilerle görüşüp görüşmeme konusunda daha objektif düşünebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, hırslarımızı veya yaşamsal planlarımızı ön plana çıkartabilir. İmajımız ve amaçlarımızı ilgilendiren başlıklar ön plana çıkabilir. İçsel istek ve ihtiyaçlarımız ve ait olduğumuz toplumun bizden beklentileri ya da toplum içinde sürdürmemiz gereken duruş arasında sıkışıp kalmış hissedebiliriz. Ev, aile ve ülke başlıklı konulardaki gelişmelerin doğru yönetilmesi gerekiyor. Hafif bir stres hissedilse de, ikili ilişkilerimizde yaşanacak hoşluklar, partnerimizin veya sevdiğimiz kişilerin jestleri ya da estetik veya yaratıcılık gerektiren işlerde yaşanacak tatmin veya hoş gelişmeler stresi unutturabilir. Aşağıda dolunayın burçlarınıza etkilerini paylaştım.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda ailevi konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde verdiğiniz tepkilere dikkat etmenizde fayda var. Alışta kalmaya çalışın.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevginize güven duymalısınız. Onun artık beklentileri körelmek üzere. Sevdiğiniz kişi ile aranızda önce dostluk bağları kurmayı bilmelisiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özgürlük hissiyle hareket edeceksiniz. Uzak çevrelerden alacağınız haberler sizi düşündürebilir. Özel hayatınızda keyfinize diyecek yok. İş hayatınızda biraz hafiflemelisiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter özel hayatınız, riskli girişimler, çocuklarla ilgili konular, hobileriniz ve cinsel yaşamınız daha ön planda olabileceğe benziyor. Eğer ki yalnızsanız bu hafta aşk size daha yakın olacak, karşınızda çıkan fırsatları iyi değerlendirin veya siz aşk konusunda braz ayran gönüllü de olabilir, derinleşmekte zorlanabilirsiniz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

1 Temmuz 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>