Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizden hoşlanan bir sürü insan olmasına rağmen gönlünüz başka birinde. Hayalinizdeki insana ulaşmak için doğru adımlar atıyorsunuz fakat bundan ürküyorsunuz da.

İş hayatınızda yeni konulara ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızın da yardımıylayerinizde kısa bir sürede çok iyi yerlere geleceksiniz. Bunu hakkettiniz.

Biriken borçlarınızı ödemekte zorlanıyorsunuz ve bu yüzden çok istediğiniz bir şeyi satın alamayacaksınız. Keşke zamanında biraz para biriktirmiş olsaydınız.

Bugünlerde bir yakınınızın doğum günü için bir hediye bakmak zorunda kalabilirsiniz. Para ayırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceki günün yorgunluğunu ve sıkıntısını üzerinizde taşıyacağınız bugünlerde genel olarak huzurlu olacaksınız. Gün içinde bazı konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler karşısında soğuk kanlılığınızı yitirmemeli ve kararlı olmalısınız. Akşam saatlerinde uzaktaki akrabalarınızda haber alabilirsiniz. İş hayatınızda gözle görülen bir iyileşme var.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe gününe saat 02:14 Ay-Neptün kavuşumuyla başlamamız, ruhsal manada rahatlatıcı ve inancı güçlendiricidir. Evet bazılarımızı hayat şartları zorluyor olsa da, kişi kendi değerlerine sahip çıkarak ve olumlu düşünerek enerjisini yükseltebilir. Saat 09:22 Ay-Pluto görünümü, uzun vadeli düşünmenin işareti. Her konuda bu böyle. Bastığınız yeri, hemhem de özel hayatınızda bilmek istersiniz. Bu enerji bir çok açıdan güç aşılayıcıdır. Ancak merdivenleri tırmanırken yavaş ve emin adımlarla çıkmaya çalışmak gayet mantıklıdır. Saat 12:03 Merkür-Venüs görünümü, günlük hayatın dikkatli, titiz şekilde düzenlenmesi, fiziksel ve ruhsal sağlığımıza özen gösterilmesi yönünde önem taşıyor. Merkürün gölgeli günlerindeyiz. Bugünlerde ailemiz, çalışma hayatımızla ilgili meseleler mutlaka gözden geçirilmelidir. Enine boyuna düşünmeden kararlar alınmamalıdır. Saat 16:38-11 Ağustos saat 08:22 arasındaki Ay-boşluk süresince hassasiyet yüksek olduğu için, verilen kararlar yanlış olabilir. Onun için çalışma hayatımız ve duyarlı olduğumuz konularda bilinçli bir gözden geçirmede bulunursak yanlışa düşmeyiz. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzelliğin ve zevkli tercihlerinle insanları kendine hayran bırakacaksın. Görünüşünü beğenmen enerji dolu olmanı sağlayacak.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Acele ile yapılmış bazı konuşmalar ve söylemlerde zor durumda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı sorunların gün yüzüne çıkması sizi yeniden rahatsız edebilir.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylar sizi zorlayabilir. Gün içinde huzursuz hissedeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinebilirsiniz. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Bazı olayları kabullenmeniz işleri kolaylaştırabilir. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır haber alamadığınız yakın dostlarınızla bir araya gelerek günün tadını çıkaracaksınız.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ortaklaşa kreatif ve sanatsal işlerinizde ve özel hayatınızda çok güzel şanslar ve fırsatlar ayağınıza gelebilir ama karar vermek ve harekete geçmek konusunda elinizi çabuk tutun.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün Balık burcuna geçiyor. Duygusal konuların öne çıktığı bir gün sizi bekliyor. Gördüğünüz rüyaların gerçek hayata yansıyan yönlerini tespit edin. Aile ilişkilerinde daha empatik, şefkatli, anlayışlı, sevecen ve fedakar olun. Akşam yemeği için loş ışıkta müzik eşliğinde romantik bir ortam hazırlayın. Spiritüel konulara zaman ayırın.

10 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

10 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 40' 42" R
Ay
Oğlak
01° 12' 41"
Merkür
Koç
16° 20' 19"
Venüs
Koç
28° 47' 02"
Mars
Balık
28° 20' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 17"
Satürn
Balık
16° 24' 55"
Uranüs
Boğa
22° 14' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 25"
Lilith
Başak
23° 08' 18"
True Node
Koç
15° 25' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>