Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda herşey yolunda gidiyor. Sevgilinizle aranızda en ufak bir problem bile yaşamıyorsunuz. Bugün onunla buluşabilir ve romantik ortamlarda hoş dakikalar yaşayabilirsiniz.

İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapmanız mümkün. Hızlı hareket etme isteğiniz yüzünden fırsatları kaçırabilirsiniz.

Parasal konular sağlam adımlar atabileceğiniz, sizin için kazançlı olacak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün bu konuda aldığınız kararların faydasını ilerleyen zamanlarda göreceksiniz.

Kafanız dağınık dolaştığınız bugün en iyisi yapacağınız işlerde fazla iddialı olmayın ve arkadaşlarınızın desteğini isteyin. Yatırım konusunda kandırılabilirsiniz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygu karışıklığı içinde bir gün geçireceksiniz. Sabah daha enerjik ve kendinizle barışık bir ruh hali ile işlerinize sarılmışken daha sonra karamsar ve bezgin bir insan olacaksınız. Çoğu kez kuruntularınızı gerçek sanıyor, beklemeden, karşınızdaki insanları dinlemeden onlara sert tepkiler veriyorsunuz. İşinizle ilgili yapacağınız seyahat sizin ve sevdikleriniz için iyi olacak. Hayatınızda değişikliğe ihtiyaç duyuyorsunuz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 03:37 Ay-Oğlak geçişinde işimiz, görevimiz, toplumsal rolümüz ne ise, ona göre hareket etmek durumundayız. Kısacası pek özgür değiliz. Sorumluluklarımızı görmezden gelemeyiz. Bu zorunluluk kimi zaman rahatsız edici olabilir. Ancak sesimizi yükseltmemiz, isyan bayrağını dikmemiz pek kolay değildir. Sonuçta bitirilmesi gereken işler kendini bir şekilde hatırlatacaktır. Duygusal anlamda ciddi düşünmeye sevkeden bu enerji zorlayıcı olmasına rağmen başarı ve hırs vericidir. Saat 12:22 Ay-Venüs karşıtlığında, hassasiyet ön planda olduğundan, kimi zaman konuşmak ve derdinizi anlatmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Ev sınırları içinde gelişen olaylarda sıkıntılarınızı ılımlı bir şekilde ifade etmeye çalışmanız iyi olacaktır. Saat 21:22 Ay-Merkür görünümü, hem kariyer hayatımız hem de geleceğimizle ilgili konularda verimli düşünmemizi, her şeyi dikkatlice gözden geçirmemizi sağlıyor. Duygularımız ve aklımız birbiriyle çelişmiyor. Saat 21:48 Jüpiter-Pluto görünümü, ilişki hayatımız ve kariyerimizle ilgili konularda bizi teşvik edici başarılı olmak için itekleyicidir. Mevcut şartlar, zorluklar veya yaşanmışlıklar nedeniyle belki yorgunuz. Ancak bu görünüm, pes etmek yerine mücadele ederek bu konuları sağlamlaştırma adına önem taşıyor. Tabii ki inancımız da önemli. Yarının güzel olmayacağını kim söyleyebilir ki. Biz bir ilişkide farklılıklara rağmen orta bir noktada buluşabilmeyi, yanlışlarımız varsa kendimizle yüzleşmeyi, her yönüyle düşünmeyi bilmeliyiz. Sorumluluklarımız önemli. İş hayatımız, ekmeğimiz önemli. Bu konularda bilinçli davranmalıyız. Gerçekçi olmalıyız. Takıntılı, anlayışsız, sadece kendimize yönelik düşünmek veya düşünen kişilerle ilişkimizi sürdürmek hemhayatında hem de ilişkide problemlere ve kopuşlara neden olur. Başarı, şans ve olumlu değişimlerin sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

4 Ağustos 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maaşı tatmin edecek birteklifi alabilir ya da terfi edebilirsin. Sorumluluk almanın korkutucu olmadığını anlayacaksın.

4 Ağustos 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sonuç almak istiyorsan bugün eyleme geçmelisin.

4 Ağustos 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

4 Ağustos 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapacağınız her işi iki kez gözden geçirerek uygulamaya koymalısınız. Fevri davranış şekliniz sizi zora sokuyor ve üzülüyorsunuz. Parasal meselelerinizi ailenizle paylaşın.

4 Ağustos 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizle ilgili hırslarınız artabilir. Bu durum özel ilişkilerinizde de geçerli olabilir. Eşiniz veya partnerinizin ailesinden direnç görebilir veya ortaklı işlerinizde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün epeydir sonuçlanmasını beklediğiniz pek çokilişkisinin geri dönüşlerini alırsınız. Ne de olsa burcunuzda yer alan özgürlük ve yenilikçi prensibi temsil eden Uranüs, yıl sonuna kadar geri hareketine başlıyor. Ani değişimlere açık bir gün. Yeni kişilerle tanışabilir, hiç planlamadığınız etkinliklere katılabilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

4 Ağustos 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 22' 59" R
Ay
Aslan
02° 54' 23" R
Merkür
Koç
27° 33' 35"
Venüs
Boğa
17° 28' 45"
Mars
Koç
09° 59' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 06' 05"
Satürn
Balık
17° 39' 07"
Uranüs
Boğa
23° 07' 13"
Neptün
Balık
29° 16' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 34"
Chiron
Koç
21° 23' 13"
Lilith
Başak
24° 49' 19"
True Node
Koç
14° 54' 53"
Son Güncelleme : 13/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>