Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize çok düşkünsünüz fakat tutarsız davranışlarınız yüzünden sevgiliniz sizden bıkabilir. Ona sevginizi belli etmeye çalışın ve değişik bir yerlere götürün.

İşinizde genel bir uyumu yakalamayı başaracaksınız. Bazı önemli bağlantılar kurma şansınız olacak ve bu günü iyi değerlendirmeye çalışmalısınız.

Para konularında oldukça akılcı yaklaşımlarınız var. Birikimlerinizi yatırımlarda değerlendirmek için bazı kararlar alabilirsiniz.

Bugün düşüncelerinizi kendinize saklamanız sizin için daha doğru olacaktır. Çevrenizde iyi tanımadığınız insanlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihinsel faaliyetlerinizin yoğun olduğu bir dönemdesiniz. İlginizi bir kaç işe birden yöneltmek zorunda kalabilirsiniz. Günlük olayları günü gününe takip etmek çevrenizdeki insanların tavır ve davranışlarını izlemek ve yapacağınız işleri düzenlemek zorundasınız. Ancak tüm bunları yaparken ani karar ve uygulamalardan vazgeçmelisiniz. Duygularınızı frenlemeli, akılcı davranmalısınız.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 01:55 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, yenilikler, değişiklikler, aktiviteler hayatımızda olsun istiyoruz. Bu ilişki tercihlerimize de yansıyor. Farklı insanlar tanımak, konuşmak, yazışmak, birlikte keşfetmekten yanayız. Spor, sanat, estetik, güzellik ve takım halinde çalışmak için bizlere destek veren bir enerji. Ayrıca özel bir yakınlaşmanın da göstergesi olabilir. Nazik, hayat dolu ve iyi hissetmemizi sağlayan bir kişiyle tanışabiliriz. Saat 10:36 Ay-Satürn kavuşumu, sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Kendimizi güvende hissetmekte bir miktar zorlanabiliriz. İnsanların fikirlerimize, görüşlerimize saygı göstermesini isteriz. Duygularımız ciddileşir. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

3 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güçlü konulara nasıl göğüs gereceğini biliyorsun. Çevrenden etkilenmeden vereceğin kararlara odaklanmak isteyebilirsin.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyeriniz ile ilgili girişimlerinizde başarılı olacağınıza inanın. O zaman çevrenizdekilerin desteğini göreceksiniz.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmeniz gerekebilir. Gençlerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizdeki dağınıklık sizi yorabilir. Gerçekçi ve dikkatli davranmaya özen göstermelisiniz. Ticari konularda sözleşmeler yapılabilir.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çok büyük bir fırsat yakalayacaksınız. İyi değerlendirmeyi bilirseniz hayatınızı olumlu etkilenecek.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Uranüs bugün geri hareketine başlıyor. Bir süredir Uranüs'ün getirdiği ani olayların, beklenmedik durumların, kendinizden bile ummadığınız çıkışların hızı bugünden itibaren kesilmeye başlıyor.

3 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki hareketlenmeler önemli sorumlulukları karşınıza getirebilir. Bugün ciddi ve hayatı dikkate alarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Esnek taraflarınızdan destek almaya çalışmalısınız.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkiler ve buna bağlı alacağınız hayati kararlar sizi zorlayacak. Zira iki güçlü konu arasında ciddi bir mücadele vermek zorunda kalırsınız. Hangisinin size daha fazla destek vereceğini saptamak zor. En iyisi kişisel kararlarınıza güvenerek, yaptıklarınızı masaya yatırarak ne kadar güçlü olduğunuzun farkına varın. Sonrasında her şey su gibi akar.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

3 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>