Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkileri askıya alma düşünceniz çevrenizde biraz abartılı karşılanıyor. Arkadaşlarınızın görüşüne göre, ilişkinizde ciddi sorunlar yok. Ama siz bugünlerde arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz, özellikle de bu konuda.

Değerinizi biliyor ve bununçevrenizde de anlaşılması için uğraşıyorsunuz. Çalışkan ve becerikli oluşunuz size bazı imtiyazlar sunuyor. İş ilişkilerinizi işle sınırlı tutmayı tercih ediyorsunuz.

Parayla ilişkiniz güvensiz bu günlerde. Kendinizi emniyete alma niyetiniz, bütün çabalarınıza karşın niyet olmaktan öteye geçemiyor. Gelirinizi arttırmaya çalışıyorsunuz.

Son günlerde biriyle çok ilgilisiniz. Bu ilgiyi dağıtmanızda yarar var. Bu ilginin arkasını getirmede ne kadar şansınız olduğunu araştırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi daha iyi tanımanızı sağlayacak olaylar yaşanabilir veya ortaya çıkan gerçekler ya da diğerlerini daha iyi tanımanızı sağlayabilecek gelişmeler yaşanabilir. Elinize geçen bilgileri hemen değerlendirmeye alarak plan ve programlarınızı bu yeni gelişmeler veya haber ve bilgiler ışında değiştirebilir ya da güncellemeyi tercih edebilirsiniz.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 10 Ekim 2015-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Ay düğümleri, Başak-Balık burç düzleminde etkili olacak. Bu dönemde, bağımlılıklarımızı, kötü alışkanlıklarımızı bırakıyor, sağlığımıza ve çalışma hayatımıza önem veriyoruz. İşlerlik kazandırıyoruz ve problemlerden kaçmak yerine, bilakis katılımcı davranıp kendimizi geliştiriyoruz. Günlük hayatımızı düzenli, planlı bir şekilde derleyip toparladığımızda göreceğiz ki güven duygumuz yükselmiş. Yeteneklerimizi geliştireceğiz ve ustalaşacağız. Zihnimiz ve bedenimiz bir saat gibi tıkır tıkır sağlıklı şekilde çalışacak. Üstümüze düşen görevlerimizi de başarılı şekilde yerine getireceğiz. Getirdikçe mükemmel işler çıkaracağız.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi daha iyi tanımanızı sağlayacak olaylar yaşanabilir veya ortaya çıkan gerçekler ya da diğerlerini daha iyi tanımanızı sağlayabilecek gelişmeler yaşanabilir. Elinize geçen bilgileri hemen değerlendirmeye alarak plan ve programlarınızı bu yeni gelişmeler veya haber ve bilgiler ışında değiştirebilir ya da güncellemeyi tercih edebilirsiniz.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekte doğru olmasa dahi, karşı tarafa, üzerinde yoğunlaştığınız ilişkilerin veya bazı kişilerin tüm zamanınızı aldığını göstermenizde fayda var. Zira, ileride bunun fazlasıyla faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Üç haftadır yaşanan yanlış anlaşılmalar, bir ileri bir geri giden durumlar veya durma noktasına gelen işler yarından itibaren hız kazanmaya başlayabilir, ama yeni başlangıçlar yapmak için birkaç gün beklemek daha doğru olacaktır. Zira yarın akşam saatlerinden itibaren durağanlaşmaya başlayacak olan Merkür, bugün ve yarın son birkaç sevimsiz marifetini göstermeye de kalkabilir. Dolayısıyla, her şeyin yoluna girmesi birkaç gün alabilir. Gün içerisinde, sosyal ilişkilerimiz olumlu. Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir. Gece saatlerinde ise, ilişkilerimizde daha dikkatli cümleler kurmaya bakalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tamamlanması gereken bazı işler, detaylar olabilir. Planlarınızı iyi yaparsanız, çok verimli olabilirsiniz.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız İmparator... Yeniliklere açık gibi davranıyor, oysa her şeyi reddediyorsunuz. Bu üstlerinizin dikkatini çekebilir.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Ekim 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün üzerinizdeki etkilerle yapmanız gerekenler öne çıkabilir. Şartlar sizin elinizde olmadığında sabırsız yapınız devreye giriyor. Kendinizi hayatın akışına bırakmayı denemelisiniz.

10 Ekim 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var. Bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

10 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 58" R
Ay
Balık
00° 46' 36"
Merkür
Koç
18° 05' 11"
Venüs
Boğa
04° 08' 24"
Mars
Koç
01° 41' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 10"
Satürn
Balık
16° 47' 48"
Uranüs
Boğa
22° 29' 35"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Başak
23° 37' 14"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>