Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Rahatlığınızın ilişkinize duyduğunuz güvenden kaynaklandığını savunuyorsunuz. Oysa parteriniz, onu yeterince kıskanmadığınızı düşünüp bunun altında bir sevgi eksilmesi arıyor. .

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. .

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Endişelenmekte haklısınız ; bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz iki önemli enerjiye  ev sahipliği yapıyor. Saat 01:58 itibariyle etkili Merkür-Satürn görünümü, geri hareket dönemine rastladığı için, doğal olarak ilişkiniz başta olmak üzere, iş-ticaret-ortaklıklar ve yenilikler anlamında durum tespitinde bulunmayı sağlıyor. Hem adil biçimde düşünüyoruz hem de neler yapmamız gerektiğini bir daha gözden geçiriyoruz. Bugün bir karar verip yürürlüğe koymanızı zaten tavsiye etmiyorum. Çünkü bazı belirsizliklerin netleşmesi gerekiyor. Şimdi bilgilenmek, tecrübelenmek zamanıdır. Eksikleri görmek, onları tamamlamak vaktidir. 13 Ekim tarihinde bu görünüm bir daha oluşacak. Tabii ki geri hareket bittiği için, yolumuzu çizmemiz, ne yönde ilerleyeceğimizi hem ilişki hem diğer konularda mümkün olacak. onun için ne fazla iyimser ne de kötümser düşünmeyelim. Aklımız başımızda olsun, duruma bir daha bakalım. Saat 05:53 Mars-Neptün karşıt görünümü,  özellikle çalışma hayatınızla ilgili konularda gerçekçi olmak ve düşünmeden etmeden kararlar vermemek gerektiğini vurguluyor.  Yeni bir planlama, yeni bir iş, işinizle alakalı konularda risk taşıyan eylemlerde bulunmak yanlış olur. İşlerimizde aksamalar oluşabilir. Sağlığımızı düşünmemiz, beklemede kalıp durumları incelememiz yerinde olacaktır. Gün boyunca dikkatli gözlemde bulunmamız, işlerimizi aceleye getirmememiz dileğimle,

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı girişimleriniz ya da olaylar kafanızı karıştırıyorsa, bu başlıklarda soru işaretleriniz varsa ya da konu hakkındaki hiçbirşey sizi heyecanlandırmıyorsa, sezgilerinize güvenmenizde fayda var.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün içerisinde pişmanlık duyacağınız adımlar atabilirsiniz. Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlıklar, belirsizlikler, unutkanlıklar ya da yanılgılar söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde işler netleşmeye ya da biz daha kararlı olmaya başlıyoruz. Ancak, genelde yanıtıcı etkiler, yanıltıcı durumlar veya manipülatif kişiler daha dikkatli olmamız ve detaylara odaklanmamız gereken bir günde olduğumuza işaret ediyor. Öğle sonrası saatlerde kendimize güveniyoruz, üzerinde yoğunlaşacağımız işleri tamamlayabilir ve başarı sağlayabiliriz. Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak özgüveninizi tazeleyecektir. Başarmak için en iyisini yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde bir takım adımlar atmak size iyi gelecektir. Kendi iç dengenizi koruyabileceksiniz. Hobileriniz için harcamalar yapabilirsiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeteneklerinizi sergilemek istiyorsunuz. Fakat elinizin açıklığı ve eğlenceye düşkünlüğünüz yüzünden sürekli mali sıkıntı çekmektesiniz.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, atacağınız yeni adımlarda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. En iyisi önemli işlere hemen başlamayın. Biraz kendinize odaklanın ve sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlük angarya sayılabilecek işleriniz artabilir, köle gibi çalışabilir ve bundan dolayı da çabucak arıza çıkartmaya eğilimli olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak, zehirlenme, alkolle ilgili sorunlara dikkat, ilaç alırken de ekstra dikkat edin yanlış ilaç kullanmayın, doktorunuzdan emin olun, yanlış teşhis, tedavi kurbanı olmayın.

7 Ekim 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

7 Ekim 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 54"
Ay
Kova
29° 17' 36"
Merkür
Koç
18° 01' 44"
Venüs
Boğa
04° 00' 42"
Mars
Koç
01° 36' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 43"
Satürn
Balık
16° 47' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 14"
Neptün
Balık
28° 58' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 46"
Lilith
Başak
23° 36' 32"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>