Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk bu günlerde ne yazık ki sizin için sıkıntıdan başka anlam taşımıyor. Son derece güvenli bir ilişki yaşamadığınızı biliyordunuz. Ama ondan bu kadarını da beklemiyordunuz.

İş hayatında gözünüz biraz kara. Macerayı seviyorsunuz, yine risk taşıyan bir düşünceniz var. Bunu geliştirip geliştirmemekte çekingen görünüyorsunuz. Evet, oldukça dikkatli olmanız gerekiyor.

Paranın kıymetini biliyor ve bu kıymeti bilmeyenlerden adeta nefret ediyorsunuz. Çok tutumlu olduğunuz için de kendi dışınızdaki harcamalardan çok dertlisiniz.

Bugünlerde gölge gibi peşinizde dolanan birisi iyi niyet taşımıyor. Daha yakınlaşma girişimlerine karşı uyanık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta koç terazi aksında oluşacak ay tutulması nedeni ile yoğun açılar altında olacaksınız. Özellikle ikili ilişkileriniz konusunda büyük sınavlardan geçeceksiniz. Daha önce görmezden geldiğiniz birçok konu gözünüze batmaya başlayacak ve ne yazık ki çözüm üretmekte zorlanacaksınız. Kendinizi her konuda haklı görmeye başlayacak ve partnerinizin bugüne kadar sizin için yaptığı tüm fedakarlığı görmezden geleceksiniz. Adeta sizin için hiçbir şey yapmamış gibi karşısına geçerek isyan edeceksiniz. Aile fertleriniz ilişkinizi düzeltmek adına arabuluculuk üstlenmeye kalkacaklar fakat verdikleri uğraş sonuçsuz kalacağı gibi gerilen sinirleriniz yüzünden onları da kıracaksınız. Nerde ise kendinizle dahi kavga edecek duruma gelmenizle tüm ilişkileriniz pamuk ipliğine bağlı olarak gelişecek. Sonradan pişman olacağınız için sabrınızı korumaya gayret etmelisiniz. Koç burcunun genel yapısında olan dediğim dedik tavırları tutulma nedeni ile en üst düzeyde ortaya çıkacak. Kendinizi kontrol etmekte ve sözlerinizi süzgeçten geçirmekte oldukça zorlanacaksınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay-ikizler burcu seyri, hayatın eğlenceli ve çocuksu olan taraflarını ortaya çıkartıcı ve zihinsel açıdan algılamanızı güçlendiricidir. Karşınızdaki kişinin sizi kandırması, kendi arzuları doğrultusunda yönlendirmesi zordur. Saat 07:31 Ay-Uranüs olumlu görünümü,  zihinsel açıdan çabuk öğrenmenizi, kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır. Saat 20:18-4 Ekim saat 03:22  arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız.  Çevremizdeki insanlarla daha özenli bir iletişimde bulunalım. Haksızlıkla karşılaştığımızda gergin tepkilerde bulunmak yerine, karşımızdaki kişiye neden böyle davrandığını bir soralım. Zor olsa da, bunu yapalım ki, onu böyle hareket etmeye sevkedenin ne olduğunu anlamaya çalışalım. Cumartesi gününüzü keyifli geçirmeniz dileğimle,

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle sabah saatlerinde farklı şeyler denemek, farklı yöntemler kullanmak, farklı yollardan gitmek isteğiniz artabilir ya da yaşananlar farklı şeyler yapılması gerekliliği doğurabilir. Farklı şekilde yaklaşımlar farklı sonuçlara neden olabilir.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu yaşanacaklar bazı konuları( yaratıcılık gerektiren, parasal veya özel yaşamınızla ilgili mevzular v.b) farklı şekilde ele almanız, farklı şekilde düşünmeniz ve dolayısıyla farklı sonuçlar elde etmeniz için neden hazırlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda hareket ve bolca iletişim var. Sözlerinizle daha etkin olabilirsiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda ve organizasyonlarda daha çok yer almalı ve uyumlu yapınızı herkese göstermelisiniz. Mesleki açıdan güzel gelişmeler yakın.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenizde olup bitene karşı meraklı ve istekli olacaksınız. Rahat olmak istediğinizden insanların gerçek ve ağır nedenleriyle uğraşmak istemiyorsunuz. İş alanlarınızda bazı iletişim sorunlarınız olabilir.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde, ailenizde, yaşadığınız yerde erkek figürlerle olası konuları fazla abartmamaya özen gösterin, iyimserliğinizi koruyun ama aşırıya kaçmadan elbette. Ailenizden ya da varsa partnerinizden bu günlerde hedeflerinize ulaşabilmeniz için güzel destekler alabileceksiniz. Özellikle maddi anlamda olabilir bu destekler.

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 50' 43" R
Ay
Balık
29° 47' 32"
Merkür
Koç
19° 20' 08"
Venüs
Boğa
06° 36' 44"
Mars
Koç
03° 14' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 23"
Satürn
Balık
16° 57' 56"
Uranüs
Boğa
22° 36' 31"
Neptün
Balık
29° 02' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 47"
Lilith
Başak
23° 50' 35"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>