Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu tanıdığınız için kendinizi çok şanslı sayıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilginizle yaklaşıp ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir flört yaşayıp tadını çıkartmak istiyorsunuz.

İşinizdeki bir aksamanın kötü niyetten değil, bir çalışanın sağlık sorunundan kaynaklandığının farkındasınız. Bu yüzden sorumlu olan kişiyi hoş görme yolunu seçeceksiniz.

Bugün geçmişteki bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu zararı kurtarmanız biliyorsunuz ki, biraz zor. Size akıl veren arkadaşınıza bu nedenle çok kızgınsınız.

Uzakça bir akrabanızın sizin yakın ilginize ihtiyacı var. Bu yakınlaşmayı sağladığınızda duyduğu bu ihtiyacın ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atak birisiniz. Ama bu özelliğinizi gereksiz kullandığınız da oluyor. Buna dikkat etmelisiniz. Bugüne aktardığınız bazı sorunlar vardı. Bugün onlara ayıracak zaman bulamayacaksınız. Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor, ama artık dünyaya ayrı pencerelerden bakıyorsunuz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, yeni haftamız saat 05:48 itibariyle burcunuzda oluşacak Tam Ay Tutulması, size uymayan, planlarınız dışında gelişen, endişelendiren durumlara sert bir şekilde tepki göstermenize neden olabilir. Bunun nedeni,problemleri, ailevi konular, dış baskılar olacağı gibi ilişkinizle alakalı konuları da kapsayabilir. Bir ilişki uzun süredir sorun yaratıyorsa, birsizi tatmin etmiyorsa, bir ortaklık zarar veriyorsa koparıp atabilirsiniz. Ancak, Merkür geri hareketi zihnimizi bulandırıyor. Sanki yanlış yapıyormuşuz gibi hissettiriyor. Acaba çok mu gerginsiniz, çok mu sabırsız. Eğer böyle ise, ben derim ki, bir daha düşününüz. Pireyi için yorgan yakmamış olalım. Bir de karşı tarafı dinleyelim ki, sonra pişman olmayalım. Tam ay tutulması size aktivite, cesaret, ipleri ve kontrolü ele alma arzusu verebilir.  Önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde meseleleri kendimize göre değerlendirebiliriz. Bu altı ay içerisinde, ilişki devam edecek mi yoksa tümüyle sona erecek mi onu anlayacağız. Ama bencil davranmıyoruz. Belli bir esnekliği de göstermemizde fayda var. Ailevi ilişkilerde de bu tam ay tutulması yepyeni bir noktayı işaret ediyor. Mutlaka güvence unsurunu önemseyeceğiz. Gerilimden uzakta duracağız. Belki birçoğunuz yeni bir evlilik yapacak, yeni bir karar verecek ve aile değişimden geçebilir.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutini bozan olaylar, ilişkilerde veyabirliklerinde meydana gelen problemler sabır gerektirebilir. Ancak, sabretmek veya olan bitene sinirlenmek yerine, su sızdıran bardağın yerine yenisini almak gerektiğini hatırlama zamanı. Olayları görmezden gelmek veya geçici çözümler bulmak artık yeterli olmayabilir.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcutveya ilişkilerinizde önemli değişiklikler ve düzenlemeler yapılması gerektiğini fark edebilirsiniz. Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir. Yepyeni şeyler yapmak gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcunda meydana gelen ay tutulması bizi biraz bencilleştirebilir, ikili ilişkilerde vebirliklerinde ufak tefek gerilimlere ya da kişisel gelişimimizle ilgili konularda kendi kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Tutulma en çok istediğiniz konularda başarılı olmak için kullandığımız yolları değiştirmemiz gerektiğini anlamamıza yardım eder. Bu esnada yaşanan bazı gelişmeleri kayıp olarak görmemeli ya da kayıplara odaklanmamalı, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalı ve elde edebileceklerimize odaklanmalıyız. Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir. Önümüzdeki on gün için, duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlar yaşayabiliriz. Ancak, girişimci ruhumuz ve cesaretimiz artacaktır. Bireysel çalışmalarda başarı elde etmek kolaylaşabilir. Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Burcunuzdaki tutulma hassasiyetleri ortaya çıkarıyor. Çatışmalar olabilir, kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Duygularınızı daha derin yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Garantici yapınız bu sefer yanıltabilir sizi. İçinde bulunduğunuz olayları akışına bırakmak çok daha iyi olacaktır. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

28 Eylül 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugüne biraz geri planda durmayı tercih ederek başlayabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa ilham perisi gün boyunca sizin yanınızda olacak. Bugün kafanızı dinleme isteğiniz işinize yarayacak.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır bu tutulma zamanında. Bu tutulmada hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir.

28 Eylül 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Yeni kişilerle tanışın. Katı kurallarınızı yumuşatın.

28 Eylül 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>