Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz hala ayrılıklarla sürüyor. Yine bir yolculuk söz konusu, ama bu kısa süreli ayrılık sizi ona daha da bağlayacak. Onun da aynı duygular içinde olup olmadığını merak ediyorsunuz.

Gününüz yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz.

Paranızı dikkatlice idare ediyor, ama buna rağmen yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Ödemeleriniz de bugünlerde peş peşe geliyor. Bu konuda bazı arkadaşlarınızla mükemmel bir dayanışma içindesiniz.

Haklı olarak, çaresizlikten ödemelerinizden birini ertelemeyi düşünüyorsunuz. Fakat bu yola başvurduğunuzda biraz üzüleceğiniz bir davranışla da karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bütün dikkatinizi toplayıp görüşmeye öyle gitmelisiniz. Bu görüşmenin sizin için anlamını biliyorsunuz. Bazı konuları hak ettiğinden çok fazla abartıyorsunuz. Bu yüzden arkadaşlarınız sizi biraz indirimli dinliyorlar. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir. Buna önem vermelisiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar bayramın son günü, saat 06:26 Satürn-Kuzeydüğüm görünümüyle başlıyor. Bu sizin kendi hayatınızın sorumluluklarını geliştirmeniz yönünde olumlu bir etki olup, ikili ilişki konusunda geçmişte yaşanmış tecrübelerini unutmadan ilerlemeniz adına önem taşıyor. Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayabilir. Eğer yaşadığınız deneyimlerin sizde bıraktığı izlerin farkındaysanız bundan böyle yaşamanızı ve ilişki anlamındaki seçimlerinizi  sağlam temeller üzerine inşaa edebilirsiniz. Eğer tam tersine, eski tas eski hamam yaşamaya çalışacaksanız yanlış olur. Bu görünüm bu konularda düzenleme, tekrar gözden geçirme, onarma, yeniye yer açma yönünde size kuvvet aşılıyor. Saat 22:29 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, üstünüzdeki tüm ağırlıkları ortadan kaldırır. Sizi her anlamda, her konuda ve alanda teşvik edicidir. Güvenli, kendine inanan bir kişi olarak arzuladığınız sonuca ulaşmak istersiniz. Saat 23:40 Ay-Satürn görünümü, arzu ve isteklerinizi gözden geçirmek anlamında önem taşır. İçinizden gelen bir ses bağımsız olmalısın, kimseye uymak zorunda değilsin demektedir. Siz de, bu sese uygun şekilde durumunuza, konumunuza, hayatımıza bir bakarsınız. Gün güzellikler getirsin. Her şey gönlünüzce olsun. Nice Bayramlara huzur ve afiyet içinde ulaşalım dileğimle,

27 Eylül 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde, ikili ilişkilerinizi gözden geçirmenizi ve bazı ilişkilerinizi sonlandırırken bazı yeni bazı yeni kişileri hayatınıza sokma kararlarınızı sağlayacak gelişmeler yaşanabilir. İmajınızı yenileyebilir, dış görünüşünüzü ilgilendiren alışverişler yapabilirsiniz. girebilir.

27 Eylül 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir. Ancak, sizin liderliğinizi bekleyen veya sizin ardınızdan gelmeye hazır kişiler sizi biraz korkutabilir. Yeteneklerinizi zorlamanız gerekeceğe benziyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri biraz gergindi veya sıkıntı verici olaylar yaşayanlarımız olmuş olabilir. Bugün için de, duygusallığımız ve hassasiyetimiz yüksek. Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir. Önümüze çıkan engeller veya zorlayıcı durumlar baskı altında hissetmemize neden olabilir. Acele hareketlere bağlı sakarlıklara karşı dikkatli olunması gereken bir gün. Aslında dün akşam için yazmış olduğum yazının etkisi bugün de devam ediyor, okumak isterseniz internet sayfamızda bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise, daha gerçekçi ve istikrarlı olabiliriz. Ruhsal anlamda kendimizi güçlü ya da desteklenir durumda hissedeceğimiz saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün boşlukta kalan Ay, olayları yeteri kadar kontrol edemeyeceğinizi, bu nedenle akışta kalmanın, beklemenin daha doğru olduğunu anlatıyor.

27 Eylül 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yaşamınızla ilgili olarak memnuniyet duyabilirsiniz. Bu sizi olumlu motive edecektir. Rehavete kapılma eğilimine karşı koymanız da gerekebilir.

27 Eylül 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız, görüşmeleriniz, eş, ortak ve yakın dostlarınızla olan iletişiminiz, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim süreçlerinizde çeşitli tatminsizlikler yaşayabilir, şartların yüzde yüz sizin istediğiniz gibi olmadığını düşünebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinden itibaren olumlu haberler alabilir, aşk hayatınızda romantik görüşmeler yapabilir ve iletişimde başarı elde edebilirsiniz.

27 Eylül 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, hizmet, sağlık, eğitim, seyahat işlerinizde bazı engeller, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınız size zor anlar yaşatabilir. Sinirinizi kontrol etmeli ve sakin olmalısınız. Bayram seyahati için yoldaysanız çok dikkatli olmaya çalışın.

26 Eylül 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu tutulma zamanında kişiliğin öne çıkacağı durumlar, sağlığınız, fiziksel görünümünüz, hayatınızda önemli başlangıçlar, girişimler söz konusu olacaktır. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almak, düzenlemek ve disipline etmek için uygun destek alacaksınız. Tutulmanın yöneticisi Mars o gün Başak Burcu’nda seyredecek, bu yüzden de sağlığınıza özellikle dikkat edin, operasyonel durumlar oluşabilir,yerinde birlikte çalıştığınız kişilerle gerginliklerden uzak durmakta fayda var.

27 Eylül 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

27 Eylül 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>