Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkileri askıya alma düşünceniz çevrenizde biraz abartılı karşılanıyor. Arkadaşlarınızın görüşüne göre, ilişkinizde ciddi sorunlar yok. Ama siz bugünlerde arkadaş uyarılarına kapalı görünüyorsunuz, özellikle de bu konuda.

Değerinizi biliyor ve bununçevrenizde de anlaşılması için uğraşıyorsunuz. Çalışkan ve becerikli oluşunuz size bazı imtiyazlar sunuyor. İş ilişkilerinizi işle sınırlı tutmayı tercih ediyorsunuz.

Parayla ilişkiniz güvensiz bu günlerde. Kendinizi emniyete alma niyetiniz, bütün çabalarınıza karşın niyet olmaktan öteye geçemiyor. Gelirinizi arttırmaya çalışıyorsunuz.

Son günlerde biriyle çok ilgilisiniz. Bu ilgiyi dağıtmanızda yarar var. Bu ilginin arkasını getirmede ne kadar şansınız olduğunu araştırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Onun için parmağımı oynatmam, dediğiniz birine para yardımınız olacak. Bu kişinin koşulları sizi etkileyecek ve yumuşayacaksınız. Gelecek yakın günlerde bir hasta ziyaretiniz var. Bu ziyaret için birkaç gün ayırmak zorunda kalacaksınız. Aile ilişkilerine düşkünlüğünüz arkadaşlarınız arasında espri konusu oluyor. Son derece önemli bir konuda bu günlerde karar vermeniz gerekebilir, buna hazır olmalısınız.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız,  saat 09:33 Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Yenilik arzumuz gayet yüksek. Sıra dışı düşüneceğiz ve  fikirlerinizi ifade edeceğiz. Özgürce hareket edeceğiz.  Kimsenin etkisi altında kalmayacağız. Saat 20:07 Ay-Merkür görünüm etkisinde, farklı görüşleri olan kişilerle konuşmayı severiz. Hayatınıza heyecan ve renk gelsin isteriz.  Seyahat ilginizi çekebilir. Çevrenizde bulunan insanlarla aranıza mesafe koyarken, yeni tanıştığınız kişilere karşı daha samimi davranabilirsiniz. Saat 22:04 Ay-Jüpiter görünümü, sosyal ortamların, yeniliklerin ve bizi heyecanlandıran gelişmelerin işaretçisidir. Karşı cins üzerinde de etkiliyiz. Bu saat itibariyle bulunduğumuz ortamda hem nazik yaklaşımımız hem farklı duruşumuzla ilgi uyandırırız. Fikirlerimiz beğenilir. Pozitif ve gayet özgür hareket edebiliriz. Haftanın tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlginç fikirlerinizi mesleki konularda da kullanarak, çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Bugün, kendinizi yenileme konusunda acele etmemelisiniz. Yaşantınızla ilgili güzel planlar yapmanıza rağmen, Ay tepe evinizde ilerlerken, size kararsızlık duygusu yaşatıyor. Yaşadığınız değişimlerden çabuk etkileniyorsunuz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ay ortalarında tartışma ortamlarına girebilir veya size meydan okuyan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Gergin durumları sakinlikle karşılamanız ve sorun yaşamamak için sabırlı olmanız gerekiyor. Belki de savaşı başlatan sizsiniz ve siz sakin kalırsanız karşı tarafın zaten normal akışta gittiğini görebilirsiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Gelecek planlarınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Otorite olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle yeni ticari girişimlerde bulunabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda eğitim almaya başlayabilirsiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni atılımlar peşindesiniz ancak girişimlerinizde yavaşlama oldukça kendinizi başarısız görme ihtimaliniz var. Canınızı sıkmayın yeteneksiz biri olduğunuz kesinlikle doğru değil.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artabilir. Düşüncelerinizi karşı tarafa net olarak sunabilirsiniz. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla yapacağınız planlar içinde yer alacaksınız.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa arkadaşlıklar ve toplum kuruluşları ile ilgili iletişimlerinize ağırlık verebileceğiniz bir gündesiniz. Sıra dışı fikirler üretebilir, toplum yararına geliştirebilecek projelere liderlik edebilirsiniz.Ancak yine de ayaklarınızın yere basması gerekebilir. Gerçekleşmesi zor plan ve hayallere kapılmamalısınız. İlişkiler ve ortaklıklar arasında haberleşme bağlantıları ve güçlü iletişim kurmak konusunda önemli fırsatlara sahipsiniz. Öncelikli olarak toplumsal sorumluluklar, ortaklık ve arkadaşlıklar odak noktanız olacaktır.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var. Bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

10 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>