Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Haftanın ortalarına doğru muhtemelenyaşamınızda, bir yürek kıpırtısı yaşayacaksınız. Her şey size bağlı olacak. Yaşayabilir, ama hiç de başlamayabilirsiniz. Bununla ilgili bazı kazanç, kayıp hesaplarınız olacak.

Bir atak yapmak istiyorsunuz. Ama onaylanma bağlamında bile desteğiniz yok. Tek başına karar alıp uygulama cesaretini gösteremeyecek, işin olumsuzluğu halinde tek sorumlu olarak kalmaktan çekineceksiniz.

Sıkışıklığınızı gidermek için borç anlamında biraz açılmış gibi görünüyorsunuz. Beklenmeyen bir satış işi görünüyor. Buradan bir para tartışması çıkabilir. Bazı önemli ilişkilerin yüzeyselliği ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Aşk hayatınızdaki isteğe bağlı olası hareketlilik, iler ki zamanlarda anı defterinizden yırtıp atmak isteyeceğiniz bir macera gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yorgun hissetmeniz hızlı bir hafta sonu geçirmenizden. Çok sevdiğiniz birisini yolcu etme hazırlığı içindesiniz. Ama bu yolcu etmede sevinç ve umut var, üzüntü daha az. Beyninizi boş yere meşgul ettiğiniz bir konuya sizi yöneltenler bunu sizden daha az düşünüyorlar. Bu günlerde bazı gönül oyunlarının içinde olabilirsiniz. Buna hazırlıklı olun.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 03:54-22:30 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Size tavsiyem ihtiyaçlarınızı elinizdeki miktara göre uygun bir şekilde halletmeye çalışmanızdır. Buna uyulmadığı takdirde, tahmininizden daha fazla para harcayabilirsiniz. Genel olarak boşluk etkisi altında, istekler yerine gelmediğinde, içsel bir öfke hali oluşabilir. Oysaki her şeyi kendi doğal akışı içinde değerlendirmeye çalışmak, arzularınıza uygun olmayan durumlarla karşılaştığınızda sakin ve kontrollü olmakta yarar var. Saat 22:30 itibariyle İkizler burcunda ilerleyecek Ay, hem çalışma hayatınızla alakalı konuları gündeme getiriyor hem de çevrenizle olan ilişkinizi. Burada dikkat edeceğiniz husus, işinize önem vermek ve planlı çalışmak. Eğer sorunlarınız varsa, bunları akıllıca dile getirmektir. İletişim ve haberleşme anlamında etkili bir gün. Önemsiz şeylerin üstünde durmadan, asıl olan meseleye, işe odaklanmakta yarar var. Yeni hafta boyunca her arzunuzun gerçekleşmesi dileğimle,

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüvenini toparlamak zor olabilir. Planladığın konuşmayı yapmak isteyebilirsin. Bugünün şartlarını belirleyen sensin!

11 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler günlük rutinlerinizi değiştirebilecek ölçüde fark yaratacak. Sevilme duygusu veya sevme duygusu oldukça yüksek olabilecek.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulara dikkat etmelisiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çalışma hayatındaki kazançlarınızda artış gündeme gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda mücadele gerektiren durumlar olabilir. İşlerinizde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Sanatsal konularla da ilgilenebilirsiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz gerçekçi olmalısınız. Bazı hayaller peşinde koşup insanları da yanıltmayın. Bugün sizin adına dostlarınız bazı kararlar alacak. Bunları tepki vermeden uygulamaya çalışın.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

11 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta günlük işlerinizin üzerine düşeceksiniz. Özel ilişkilerinizde hayat sizi destekliyor. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar, konuşmalar ve birtakım anlaşmalar sizi çok mutlu edecek.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız organizasyonlarla ilgili bazı karışıklıklar olduğunu öğrenebilirsiniz. Tabii bu durum asabi dengenizi bozabilir ve hiddetlenebilirsiniz. Çalışmalarınızı sürdürürken sakin olmalı, sabırlı davranmalısınız.

11 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

11 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>