Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda çok hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte değişik ortamlara girebilir ve güzel vakit geçirebileceksiniz. Kendinizi sevgiye çok yakın hissedeceksiniz. İçinizden geldiği gibi davranmak arzusundasınız. Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bir gündesiniz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz. Duygularınızdaki yoğunluğun sizi ilginç tecrübelere götürebileceği bir gündesiniz. Duygusal açıdan yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Küçük bazı zorluklarla karşılaşıp bunları yeneceksiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. Yeni iletişimler kurma anlamında ani kararlar verebilirsiniz. İş çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Zihinsel olarak son derece aktfi olmanız işlerinizi daha kolay yürütmenizi sağlayacaktır. Yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda yeni yatırımlara girebileceğiniz bir gündesiniz ancak risk alma eğilimizi frenlemelisiniz. Alışveriş yapmaya eğiliminiz artıyor.

Görüşlerinizle dikkat çekebilirsiniz ve yarım kalmış işlerinizi bugün bitirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları olumlu olarak değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda bazı küçük problemlerinize çare olabilecek çok somut öneriler gelebilir ve son zamanlardaki karamsarlığınızı atabilirsiniz. Uzun bir süredir beklemede olduğunuz bir haber, şu sıralar kapınızda. Pek olanaklı olmayan projelerle yaşamınızı güçleştirmekten vazgeçip küçük tatminlerle mutlu olma çabalarına gireceksiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 11 Şubat saat:02:19-7 Mart saat:02:45 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu geçişinde, sosyal yaşantımızda, ilişkilerimizde ılımlı, merhametli yanlarımız ön planda olacak. Problemleri bir süreliğine rafa kaldırabilir, ilişkiyi olduğu şekliyle kabullenip devam ettirmeyi tercih edebiliriz. Ancak bu yanlıştır. Durup bir bakmak lazım olan ve bitene. Eğer problem varsa bunların gözden geçirilmesinde yarar var. Venüs, kazanç evinizin yöneticisi olduğu için, bu geçiş maddi konularda da önem taşıyor. Fakat, hesabımızı bilmekte yarar var. Çünkü iyi niyetli yapılan yardımlar, sonucu düşünülmeden yapılan harcamalar bütçemizin dengesini bozabilir. Eş veyaortağımızın yanlış bir kararı da bizim için zorlayıcı olabilir. Bu geçiş, özellikle ikili ilişkilerde ve maddi konularda, bir içe yönelişin, karmaşık ve bizi rahatsız eden meselelerden uzak durma arzumuzun işaretçisidir. Gerçeklerden ziyade, yaratmak istediğimiz bir dünyayı ve ilişkileri kendimizce ele almak isteriz. Olumlu yönü ise, bizi karmaşaya sürükleyen ya da rahatsız eden mevzular üzerinde rahatlamak arzumuzun işaretçisidir. Bu geçişin hepimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Israrcı olman sonuca ulaşarak aileleri bir araya getirebilir. Dışarıda olmak yerine evde bazı düzenlemeler yapabilirsin.

11 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde engellendiğinizi düşündüğünüz noktalarda geçmiş hatalarınızla yüzleşme yoluna gidebilir, sizleri nelerin veya kimlerin engel olduğunu bulmak isteyebilir bütün gün bu sorulara cevap aramakla meşgul olabilirsiniz. Bu anlamda canınızı fazla sıkıp kendinize yersiz bir sıkıntı sebebi edinmektense, var olan işinizin kıymetini bilerek daha da yükselmek ve işinizde en iyisini yapmak için kendinizi geliştirme yoluna gitmeniz daha iyi bir fikir olacaktır.

11 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan bağlayan durumlar ve sorumluluklar olabilir. Sürekli fikir değiştirmemeye bakmalısınız.

11 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte ruhsal, manevi yönü güçlü ilişkiler yaşamınızda önem kazanmaya başlıyor, akışta kalarak, vazgeçerek ya da kendinizi hayatın gidişatına bırakarak kendinizi daha huzurlu ve rahat hissedebilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs Balık burcuna geçerek romantik döneme imzasını atıyor. Platonik aşklara ya da tutkulu sevgi dolu gizli ilişkilere hazır olun. Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir insanla duygu dolu bir beraberliğe adım atmanızı tetikleyecek.

11 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyalliğiniz bu hafta itibarıyla gerileyecek. Sevdiğiniz insanla aranıza set çekmek isteyebilirsiniz. Gizli saklı işlere meyliniz 3 hafta boyunca artabilir.

11 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her türlü aşırılıktan kaçınmak da fayda var. Karşınızdaki insanlarda bu nedenle canınızı sıkabilir. Ego yüklü konuşmalar savaşmak zorunda kalabilirsiniz. Herkes en çok kendi fikrini beğenir. Abartıdan uzak olayları doğal akışına bırakın. Fazla yemek yememeye özen gösterin.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizde atılımlar yapmak, geleceğe yönelik büyük panlar hazırlamak veya var olanları hayata geçirmek için dayanılmaz bir istek olabilir. Bu şevki veren enerjinizi insanlarla çatışmaya girmekte kullanmazsanız, hem planlarınıza odaklanabilir, hem de çevrenizdekilerin desteğini alırsınız.

11 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 28' 12" R
Ay
Yay
15° 02' 59"
Merkür
Koç
16° 06' 08"
Venüs
Koç
27° 15' 07"
Mars
Balık
27° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 57"
Satürn
Balık
16° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 10' 27"
Neptün
Balık
28° 48' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 10"
Lilith
Başak
23° 00' 01"
True Node
Koç
15° 29' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>