Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kararsızlıklar duyabileceğiniz ve iç dünyanızda çelişkiler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bilinçaltınızdan kaynaklanabilecek bazı sorunlar ortaya çıkabilir ve sizi zorlayabilir. Duygusal olarak yalnızlığı tercih edeceğiniz ve sorunlarınızı kendinize saklayacağınız bir gündesiniz.

İş yaşamınızda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedebileceğiniz ve kararlarınızı erteleme eğilimine girebileceğiniz bir gündesiniz. Dikkatinizi bir konuya odaklamakta zorlanabilirsiniz ve ilginizi çekmeyecek konularla uğraşabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

Maddi konularda genel bir isteksizlik duyacağınız hatta bu konuları mümkün olduğunca düşünmek istemeyeceğiniz bir gündesiniz. Karşınıza çıkan sorunları aşmak için iyi niyetli çabalarınız devam ediyor ancak bugün yeni bir girişimde bulunmamalısınız.

Duygularınız değişken bir yapıda olacaktır ve kararlar vermekte zorlanacaksınız. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler ve duygusal sorunlar yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir fırsat olarak değerlendirip birtakım çıkar hesapları içine girdiğiniz gelişme, bugün yüzünüzü güldürebilir. Şanslı olduğunuz bir gün. Atak ve enerjik davranışlar kazanç getirebilir. Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm görünümü, görünüm etkisinde, uyumlu ve adil davranacağız. Sevilmek, değerli bulunmak isteyeceğiz. Bize olumlu davranıldığında biz de aynı şekilde karşılığını vereceğiz. Aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda, evlilik gibi meselelerde geleceğe dönük düşüneceğiz. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, bizi rahatlatıyor. Başkalarının hayatımızdaki öneminin farkında oluyoruz ancak bir yandan da kendimizi, isteklerimizi, özgürlüğümüzü kimsenin engellenmesine izin vermiyoruz. Dışarıda güçlü duruyoruz. İlişkilerde dengeli davranıyoruz. Bize nasıl yaklaşılırsa biz de ona göre karşılık verebiliyoruz. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Çok dikkatli olmalı ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü, hem özel ilişkinizde hem de sosyal yaşamınızdaki paylaşımları güçlendiricidir. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Gözlerden uzak kalmak arzunuz yoğun olabilir. Tabi ki bütün bunlar, her Koç burcu için geçerli değildir. Kişisel yapınız, yaşam biçiminiz ve hayata bakış açınıza göre şekillenebilir. Özellikle evinde huzursuz olanlar veya partneriyle sorunu olanlar burnundan soluyor gibidir. Sakin olmak gayet yararlıdır. Ayrıca ilk kez buluşmaya karar verenlerin bu saat dilimini tercih etmemeleri yararlıdır. Çünkü birbirinizin güzel yönlerini görmekten ziyade kusurlarına odaklanmanız mümkündür.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken ilişkiler ve ortaklık konuları gündemde olabilir. Güçlü kişilerle bir araya gelebilir, aranızdaki uyum ve dengeyi yakalamak isteyebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde hiç beklemediğiniz sürprizler ve ani yön değişiklikleri ile karşılaşabilir, bu sayede kendinize verilen değeri daha iyi fark edebilirsiniz. Her zaman takdir edilmeyi beklemeden, insanlardan hiçbir beklenti içerisinde olmadan hareket etmeniz hem sizin daha mutlu olmanızı sağlar hem de kendinize olan güveninizi daha da sağlamlaştırır. Yalnız olanlar için heyecanlı tanışmalar ve sürpriz haberleşmeler söz konusu olabilir. Özgürlük ihtiyacınızın sizi farklı yerlere sürüklemesine izin vermeden hareket etmeli, pişman olacağınız anlık hevesler içine girmemelisiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ile ilgili veya ortaklı konularda sorumluluklarınız artabilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yeniden harekete geçmek için işlerinizi toparlayabilirsiniz. Gün içinde gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak isterken başkalarının düşüncelerine de önem vermelisiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda bilmişlikleri ile sizi yoracak kişilerin yanlış yönlendirmelerine müsaade etmemeniz için uyarıyor sizleri. Bu durum sizi kendi doğrularınızdan uzaklaştırdığı gibi gecikmeler ve yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin beklenmedik jestleriyle romantizmin yoğun olacağı bir gündesiniz. Bekar Koçlar bugün tanışacağınız insanlara dikkat edin. Duygularınız suiistimal edilebilir maddi kayıplar yaşayacağınız oyunlarla karşılaşabilirsiniz. DİKKAT!

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta ilişkilerinizde kurmak istediğiniz denge önem kazanıyor. Mücadele ve dengesizliklerden yorulduğunuz için anlayışa ve uyuma ihtiyacınız var. Çevrenizdekilerden destek almayı denemelisiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda hareket ederken, ikili ilişkilerinizde uyum ve ahenk ararsınız. Partnerinizin size olan ihtiyacını göz ardı etmemelisiniz. Diplomasiye ihtiyaç duyduğunuz bir gün. Hak, hukuk, adalet konuları gündeminizi meşgul eder. Gönül ilişkileri başlatmak için uygun bir gün.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüzün güçleneceği ve sizi her türlü sosyal faaliyete yönelteceği bir dönemdesiniz. Bugün, özellikle de belli bir amacı kovalayan grupların arasında yer alabilir ve çalışmalarında onlara destek vermeye çalışabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 57' 39" R
Ay
İkizler
01° 46' 40" R
Merkür
Koç
22° 47' 02"
Venüs
Boğa
11° 50' 45"
Mars
Koç
06° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 01' 20"
Satürn
Balık
17° 18' 29"
Uranüs
Boğa
22° 51' 17"
Neptün
Balık
29° 09' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
21° 08' 40"
Lilith
Başak
24° 18' 51"
True Node
Koç
15° 17' 08"
Son Güncelleme : 09/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>