Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok iç dünyanıza döneceğiniz ve duygularınızı kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Düşünsel anlamda yaşayabileceğiniz bazı karmaşalar duygusal durumunuzuda olumsuz olarak etkileyecektir.Küçük sorunları fazla büyütebilirsiniz.

İş yaşamınızda güvensizlikler duyabileceğiniz ve düşüncelerinizi kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlara güvenmeniz kolay olmayacaktır ve yeni fikirlerden uzak durmayı tercih edeceksiniz. Bugün işinizle ilgili konularda temkinli olacaksınız.

Maddi konularda küçük de olsa çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Geçmişten gelen sorunlar yeniden karşınıza çıkabilir ve canınızın sıkılmasına yol açabilir. Maddi konularda temkinli olmanıza rağmen bugün bazı hatalar yapabilirsiniz.

Bugün bilinçaltınızdan kaynaklanabilecek sorunların sizi olumsuz olarak etkieyebileceği bir gündesiniz. Gerçeklerden kaçma eğiliminiz uzun vadede size zarar verebilir. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz var, işle ilgili görünmüyor. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz. Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 10:07-4 Şubat saat 00:47 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde güne adım atıyoruz. Kendimizi baskı altına alınmış hissedebiliriz. Benim ne işim var burada, çok daha iyi imkanlarda yaşamalıyım, bu yoğunluk ve bu problemler canımı sıkıyor diye içimizden geçirebiliriz. Bu durum huzursuzluk yaratabilir veya istemediğimiz durumlar nedeniyle kaçıp kurtulmak isteği duyabiliriz. Benim tavsiyem, elinizden geleni yapmanız daha fazla kendinize yüklenmemenizdir. Bazen akışa bırakmak gerekir. Saat 18:57 Merkür-Mars görünümü, sosyal gruplarla olan bağlantımızı güçlendirici, satış-pazarlama gibi işlerimizi destekleyici, yasal konularda yardımcı bir enerjidir. Ayrıca siyasi görüşlerimizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade etmemizi sağlayıcıdır. Projeler yolunda ilerler, şans verici, uzun vadeli amacımız için joker kart değerindedir. Bir şeyleri başarmak isteriz. Mücadele gücümüz hem sözel hem eylem anlamında kuvvetlenir. Yolculuklar amaca dönük her işimiz başarıyla gerçekleşir. Yayıncılık, profesyonel anlamdaki işler, sunum, organizasyon gibi konularda olumlu sonuçlar almamızı sağlar.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son derece kararlı bir tavır içinde bulunacak, çevrenizdeki kişileri etkileyeceksiniz. Planlarınızı arkadaşlarınıza anlatabilir, onların desteğini alabilirsiniz. İlginç fikirlerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve kariyer hayatınızdaki ilişkileri birbirine karıştırmamalısınız. Bu yüzden geçmişte yapılan yanlış davranışlar ve yanlış sonuçlar gibi benzer bir etkiyle yeniden karşılaşabilir, kendinizi bu konuda huzursuz hissedebilirsiniz. Artık bazı şeylerden ders almış olmanız gerekiyor. Hem işe hem de evinize gerekli zamanı ayırmalı ve bu anlamda da ilişki yönünüzü ona göre belirlemelisiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunu boş geçirmeyeceğiniz görülüyor. Sizi bağlayan meşguliyetler de olabilir. Kişisel açıdan biraz daha düzene girmelisiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili sıkıntılar bugün boyunca etkili olacak gibi görünüyor. Güç kavgaları, entrikalar dikkat edilmesi gereken konular. Bu hassas süreçlerde öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışmalısınız. Öfkeyle hareket edip; haklı olduğunuz konusunda diretip; başkalarına kırıcı davranmayın. Gökyüzü işle ilgili konularda sizi yorarken; bir diğer konuda destekliyor. Bugün ruhunuzu rahatlatıp, yenilenme için sizlere fırsat sunuyor. Duygusal hayatınızda ise olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Duymak istedikleriniz size söylenebilir ve kendinizi çok özel ve değerli hissedebilirsiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hizmet duygularınızın ön planda olduğu bir gün, çalışkanlığınızı, üretkenliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Irili,  ufaklı işlerle oldukça yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Detay ve hesap gerektiren işlerde dikkatli olmalısınız.

3 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanlarla paylaşımlarınız artacak. İş hayatınızda kendinizi oldukça güçlü ve etkin hissedebilirsiniz. Keyfiniz yüksek olacak.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim sizi adeta bilimsel çalışmalara yönlendirir. Özgürlüğünüzün tadını çıkartmak için her türlü maceraya adım atmak istersiniz. Yabancılarla kurduğunuz iletişim hayat vizyonunuzu geliştirecektir. Yeni damak zevklerinin keşif zamanı.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

ÖNÜMÜZDEKİ günler içerisindeki en büyük arzunuz, sosyalleşmek ve kalabalıkların arasına karışmak olabilir. Yakın çevrenizle bir arada olmak, tanıdıklarınızla veya komşularınızla olan ilişkilerinizi güçlendirmek, akraba veya arkadaşları davet etmek veya onları ziyarete gitmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. YİNE de sosyalleşme isteğiniz yüzeysel kalabilir; bir taraftan da kendi içinize dönebilir, iç dünyanızda olan bitenleri kimseyle paylaşmadan kendi başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz. Bu gizlilik, özel işlerinize de yansıyabilir ve sezgileriniz, yapmakta olduğunuz işleri sonuçlandırmadan çevrenize hiçbir şey açıklamama kararını vermenize neden olabilir.

3 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 12' 31" R
Ay
Terazi
15° 16' 43" R
Merkür
Boğa
05° 18' 43"
Venüs
Boğa
24° 54' 55"
Mars
Koç
14° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 39"
Satürn
Balık
18° 03' 53"
Uranüs
Boğa
23° 28' 16"
Neptün
Balık
29° 25' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 36"
Lilith
Başak
25° 29' 32"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:15

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>