Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Duygusal konularda şanslı olacaksınız ve sizin için güzel gelişmeler olabilir. Küçük de olsa bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Sevdiğin,iz insanla birlikte planlar yapabileceksiniz ve bu planlarınızı kısa sürede gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Aranızdaki uyumun güzel olması her ikinizi de mutlu edecektir. Hoşunuza gidecek ortamlara girebilirsiniz ve zevk alacağınız aktivitelere katılabilirsiniz.

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel olarak çok aktifsiniz aynı anda birden çok konuyu düşünebiliyorsunuz. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Olaylara esnek bakabilmeniz sayesinde bazı küçük başarılar kazanabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Genel olarak işinizle ilgili konularda aktif olacaksınız.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bu anlamda oldukça şanslı olacaksınız. Ancak harcamalarınızda aşırıya kaçma tehlikeniz sizi önümüzdeki günlerde sıkıntıya sokabilecektir.

Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ayrıntıları atlayabiliyorsunuz. Sezgilerinize duyduğunuz haklı güveni fazla payelendirebiliyorsunuz. Değişik ortamlarda bulunma arzunuz, yakında sürpriz fırsatlar yakalayabilir. Bu sıralar keyfinizi azaltacak, ama birkaç gün için katlanmak zorunda olduğunuz biri var. İyi zaman geçirmeniz, onunla tahammüllü ilişkiler kurabilmenize bağlı gibi görünüyor.

2 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz saat 04:49 Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünümle başlıyor. İş hayatınızla ilgili konularda titiz çalışma ve yoğunluğun, ince eleyip sık dokumanın işareti olan bu enerji, özgür hareket etmek bireyin önünde engel oluşturur. Özellikle sabah saatlerinde kişi kendini kıstırılmış gibi hissedebilir. Saat 06:22 Ay-Satürn görünümü, hem sorumluluk hem ciddi çalışmanın hem de başarılı işlerin göstergesidir. Görünen o ki, Koçlar artık bir hayli azimli ve kararlılar. Bunu size sağlayan Satürn gücüdür. Bu güç zorlasa da, sizi zirveye taşıyacaktır. Saat 19:29 Ay-Neptün karşıtlığı meydana gelecek. Kafamız bir şeylere takılabilir. Bizi hiç kimsenin anlamadığını düşünürüz. Oysaki bizi alkışlamasalar da, çevremize karşı ılımlı davranmamızda yarar var. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

2 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile konulu gündemlere ve para meselelerine dair dikkatli olmak gerekebilir. Gününe cesaret ve açık sözlülük hakim olacaktır.

2 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınız ve astlarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmalı, onların davranış biçimlerine kapılmadan yöneticilerinizle irtibat halinde olmalı ve kendinizi otoriter figürlere karşı direkt bir şekilde göstermelisiniz. Çünkü onların güçlü desteğini arkanızda hissediyor olacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızın da bazı gizli yönleri ile yüzleşebilir, onları bu anlamda hiç de tanımadığınız hissine kapılabilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Tamamlamaya çalıştığınız işlerinizde mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Bugün işlerinizi yeniden yapılandırmak durumunda kalabilirsiniz. Ticari konularda ani farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi sevdiklerinizle paylaşmak için görüşmeler organize edebilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi ağırlıklarınızdan kurtulmuşçasına huzurlu ve dinamik hissederek güne başlayacaksınız. Kararlı oluşunuz ve değişimi tüm benliğinizle kabul etmeniz her geçen gün sizleri daha da güçlendirecek. Sizdeki bu değişiklik yakın çevrenizdeki kişileri şaşkına çevirebilir, Sizi hayatlarından hiç gitmeyecek olarak değerlendiren kişi'lerin şaşkınlığı ise çok daha fazladır. Her şeyi kabullenen idare eden kişi gitti yerine bir başkası geldi şeklinde bir değerlendirme yaparlar ve bu durumu kabullenememenin yarattığı sarsıcı etkiden kolay beri sıyrılamazlar. Kimi zaman aşk dolu sözlerle kimi zaman nefret eden tavırlarla bir süre size rahatsızlık vermeye çalışabilirler. Bırakın yapsınlar siz yolunuzu çizin ilerleyin ve kesinlikle taviz vermeyin. İş hayatınızda ise oldukça şanslı bir gün geçmişte kalan bir alacağınızı tahsil edebilir ve maddi anlamda bir hayli rahatlayabilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olumlu haberler alabilir, kısa gezilere katılabilir, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Amaçlarınıza daha rahat konsantre olabileceğiniz bugün 18.00 sonrasında ailenize zaman ayırmak, sevdiklerinizle görüşmeler yapmak ve evde vakit geçirmek için keyifli bir zaman dilimi olacak.

2 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde arkadaşlarınızdan alacağınız bazı haberler, duygu iniş çıkışları yaşamanıza neden olabilir. Bugün, yapılması gereken işlerinizi hiç zorlanmadan halledeceksiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok verimli bir gündesiniz. Cesaretle aldığınız kararları, disiplinle uygulayabilir, yurt dışı ya da eğitimlerle ilgili konuları başlatabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim hayatında da heyecanlı başlangıçlar söz konusu olabilir. Yurt dışına yatırım yapmak, yabancılarla görüşmek ve kararlar almak söz konusu. Yeni fikir ve ilhama açıksınız. Ani seyahat gündeme gelebilir.

2 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatın akışının yetişilemeyecek kadar hızlı olduğunu düşünmekle geçireceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. İçinde olduğunuz yüksek tempo sinirlerinizi gerebilirse de, sakin kalmak için çabalamalısınız. Sinirlerinize yenilirseniz, yoğunluğun altından kalkma şansını kaybedebilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 24' 21" R
Ay
Terazi
17° 43' 48" R
Merkür
Boğa
05° 36' 04"
Venüs
Boğa
25° 10' 02"
Mars
Koç
14° 45' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 33"
Satürn
Balık
18° 04' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 13"
Lilith
Başak
25° 30' 53"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>