Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun bir tanışma dönemi daha çok heyecan verici olacak, sabretmelisiniz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz.

Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz, omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Alışveriş konusundaki özgüveniniz, bugün yaşayacağınız bir şaşkınlıkla biraz yerinden oynayabilir. Daha akılcı, daha dengeli yatırım niyetleri, sizi bazı risklerden koruyacak.

Bu hafta sizi tahrik edebilecek bütün tartışmalardan ve çekişmelerden uzak durmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Gündemde olmayan ama verimli düşünceler, bir plan ölçeğinde zihninizi işgal edebilir. Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavırlarınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz, insanlar üzerindeki imajınız zedelenebilir.

11 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:38 Ay-Merkür karşıtlığında, bir arkadaşınızla, varsa çocuğunuzla veya partnerinizle aranızdaki iletişime dikkat edilmelidir. Siz içinizden geldiği gibi konuşursunuz. Fakat bu yanlış anlaşılmalara neden olabilir veya ummadığınız şekilde gelişen durumlar, hızlıca karar vermenizi gerektirebilir. Saat 13:20 Ay-Jüpiter görünümü, yeniliklerin ve bizi heyecanlandıran gelişmelerin işaretçisidir. Karşı cins üzerinde de etkiliyiz. Bu saat itibariyle bulunduğumuz ortamda hem nazik yaklaşımımız hem farklı duruşumuzla ilgi uyandırırız. Fikirlerimiz beğenilir. Pozitif ve gayet özgür hareket edebiliriz. Mutlu edici güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

11 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski bir dostunla karşılaşıp ne zamandır konuşmadığınız konular hakkında uzun ve keyifli bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz.

11 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizden alacağınız destekleri geleceğe yönelik yeni hedefler ve projeler adına belirlemeniz kariyer planlarınız için güzel olacaktır.

11 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için organize olmanız gerekebilir. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz tamamlanabilir. Duygusal konularda kendinizi zorlayabilirsiniz. Farklı konulara ilginiz artabilir. Bu konularda araştırma yapabilirsiniz.

11 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça yoğunsunuz. Hayatınızı yüksek standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden de çok çabalıyorsunuz. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Bu ara sağlığınızı da düşünün.

11 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

11 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın daha eğlenceli taraflarını keşfetme arzusundasınız. Hayatınızda yeni bir açılıma yön veren oluşumlarda maceracı yönünüz ön plana çıkabilir.

11 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk gününe ilişkiler arasındaki güç çekişmeleri damgasını vuruyor. Aceleci, dobra, sabırsız kişiliğiniz karşınızdakilerin gövde gösterisine takılabilir. Öfkeli bir yapıya bürünebilirsiniz. Gökyüzünün sunduğu zihinsel akıcılığı pozitif yönde kullanın. Yeniler heyecan verir.

11 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

11 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>