Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda farklı isteklerde bulunacaksınız ve bunları uygulamak için sevgilinizle bir görüşme yapacaksınız. Bu arada bazı sorunlarınızı da konuşma fırsatı bulacaksınız.

Bir yandan işinizle çok ilgileniyorsunuz bir yandan da eğitiminiz ile ilgili bir takım geleceğe yönelik planlar kuruyorsunuz. Bu konuda başarılı olacaksınız.

Aile içi ilişkilerinizde biraz daha özverili olmalısınız. Ayrıca büyüklerinize karşı biraz daha saygılı olmayı öğrenmelisiniz.

Beslenme konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız. Sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilecek gıdalardan uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde sebebini bilmediğiniz bir sıkıntı ya da üzüntü hissedebilirsiniz. Bu hisler sizi gün boyunca etkileyebilir. Yakın çevrenizde sizinle konuşmak ve dertlerinizi paylaşmak isteyen insanlar olabilir. Onlara sırt çevirmemeye bakın. Bu arada akşam saatlerinde beklediğiniz bir haber size ulaşabilir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 08:17 Venüs-Neptün görünümü ailemize, ülkümüze, değerlerimize, sevdiklerimize sahip çıktığımızın işaretçisi. Barış ve uyum duygusu yüreğimizin içinde katmerleşiyor. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü, ailemizi koruma ve iç dünyamızda değer verdiğimiz her şeyi belli bir abluka altına alarak sakınma yönünde önem taşıyor. Duygularımız hem ateşli hem de bir hayli hassas. Eğer birileri bunu önemsemezse, geçmişte yaşanılanlar tekrar kafamıza takılırsa, biraz huzursuz olabiliriz. Değerlerimize saygı gösterilmesinden yana olacağız. Saat 10:39 Ay-Mars olumlu görünüm, istek ve arzularınızı kendinizden emin bir şekilde ifade etmenizi ve elde etmenizde size yardımcı. Aşk, varsa çocuklarınız veya aktif olarak kendinizi göstermek istediğiniz her alanda enerjiniz gayet yüksektir. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü, mesleki konularda veya toplumsal ilişkilerde size mücadele gücü verir. Ancak burada önemli olan kendinizle ve kimseyle kavga etmemenizdir. Sizin bir amacınız varsa, bu amaç için enerjinizi kullanınız. Gereksiz şeylere sinirlenmeyiniz. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı, karşıt görüşte olsak bile veya bazı konularda ayrı düşünsek bile, uzlaşı olgusu çok önemli. Eğer sizi sinirlendiren bir şey varsa, buna neden olan kişi veya durumları teraziye koymak, artı ve eksileriyle gözden geçirmek lazım. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, cesaret ve özgüvenin işaretçisi olup, aşk hayatınız ve kişisel anlamdaki tüm işlerinizde size kuvvet vericidir. Ne istediğinizi bilirsiniz ve kendinizle çelişmezsiniz. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü, eğitim, ticari, uzmanlık ve gelişim yolunda size kararlılık ve odaklanma gücü verir. Böylece, daha gayretli olursunuz. Kendi gücünüzün farkına vararak, bu güçle yapacaklarınızı hayata geçirmek için odaklanırsınız. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gökyüzünün hareketi seni sosyal yaşamda nezakete, jest yapmaya ve gizli yardımlarda bulunmaya sevk edecek.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni arkadaşlıklar yeni ortamlar motivasyonunuzu yükseltecek. Aşk hayatınızda artık neyin sizin için doğru neyin yanlış olduğuna dair önemli kararlar alabilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken, kendinizi daha hassas bulabilirsiniz. Kişisel konularla, kendi sağlığınızla daha ilgili olabilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İştahınıza dur demelisiniz. Ne kadar hareketli olursanız olsun düzensiz beslenmeden kaynaklanan sıkıntıların önüne geçmeye çalışın.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ev ve aile hayatınızda yaratıcılığı- nız ve fedakârlıklarınız bir parça ön planda olacak. Sevdiklerinize mutlu ve istekle yaklaşacağınız, onlar için birçok şeyi göze alacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bazı sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmalısınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev hayatınızda sağlıklı bir iletişimle uyumun yakalandığı bir gün olacak.Dinamik hızlı düşünme tarzınızla, yakın çevrenizin sizden beklentilerini kolayca çözümlersiniz. Evdeki elektronik eşyalarınızı yenileyebilir. Petinizi sağlık kontrolünden geçirebilirsiniz. Ayrıca ofis ekipmanlarınızı yenileyerek, çalışanların daha üretken olmasını sağlayabilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 47' 15" R
Ay
Yay
19° 15' 29"
Merkür
Koç
16° 09' 08"
Venüs
Koç
27° 39' 15"
Mars
Balık
27° 37' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 30"
Satürn
Balık
16° 19' 56"
Uranüs
Boğa
22° 11' 33"
Neptün
Balık
28° 49' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 17"
Lilith
Başak
23° 02' 11"
True Node
Koç
15° 28' 26"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>