Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişiyorsunuz, ama kendinizdeki değişiklikleri yadsıyarak yapıcı olamayacaksınız. Duyguları tekrar, tekrar dile getirmeniz ve bağlılığınızı kanıtlama çabalarına girişmeniz yararlı olabilir.

Birkaç gün içinde yeni açılımlar söz konusu. Yerinde ve yetkin etütler, ihtiyacınız olan cesareti kazandırabilir. Yeni açılımlara tereddütlü adımlarla ulaşamayacaksınız.

Geleceğinize yatırdığınızı düşündüğünüz yüksek miktardaki para, bugünkü koşullar içinde başka kanallara gerekebilir, acele etmeyin. Yüklü harcamaları dondurma yoluna gidebilirsiniz.

Bir konuyla ilgili müdahalede göstereceğiniz gecikme, çok önemsediğiniz ilişkilerinizde güvensizliklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak istiyorsunuz. Son günlerde bir arada geçen zamanlar yetersiz gelmiş gibi görünüyor. Problemli bir aşk ilişkisinde arabulucu rolü oynamanız istenebilir. Siz hiç birinin davranışını onaylamıyor gibi duruyorsunuz. Bir kırgınlık yaratmadan olumlu sonuçlandırmanın yollarını arayacaksınız. Bu, kısa vadeli bir çözümsüzlük gibi görünmüyor.

12 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 02:21 Ay-Jüpiter kavuşumuyla Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, güven duygumuzu, yaşam sevincimizi yükseltiyor. Etrafımızdaki dünya ile öylesine kuvvetli bir ilişki kuruyoruz ki, yan yana geldiğimiz insanlar bizimle olmaktan keyif duyuyorlar. İşte bu görünüm, bu doğal ifadenin dışa yansıması olarak gayet olumludur. Saat 13:24 Merkür-Jüpiter görünümü, fikirlerimizi dışa karşı içtenlikle ifade etmemizi sağlıyor. Bir öyle bir böyle tarzda değil bunlar. Samimi ve içtenlikle söylenen sözlerle hem dünyayı kucaklamak hem de cömert gönlümüzü sevdiklerimize açmak. Bu düşüncelerde kibir, kendini beğenmişlik hali yoktur. Koç maskesiz ve doğaldır. Bu doğallığını da hem tavırlarına hem sözlerine yansıtır. Bu onu özel kılacaktır. Saat 14:48-17:18 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Aşk hayatınız, çocuklarınız, kısaca hayatı güzel hissettiren konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarınız açısından herhangi bir zorlama yoktur. Ancak bu aktivitelerin belirli bir alanda ciddi manada sergilenmesi veya duyurulması konusunda zorluklar yaşanabilir. Saat 17:18 Ay-Başak burcu geçişi,hayatınızla ilgili konularda titiz çalışma ve yoğunluğun, ince eleyip sık dokumanın işaretçisidir. Herhangi bir konuda adım atmak istediğinizde incelemelerde bulunmanızda yarar var. Sağlığınıza özen gösterin. Fırsat bulduğunuzda küçük molalar vermeyi unutmayın. Saat 22:50 Ay-Venüs olumlu görünümü, işlerimizi dikkatli ve planlı bir şekilde yapmanın önemini vurguluyor. Ayrıcailişkilerinize, ailevi sorumluluklarınıza gereken özen ve sabrı göstermenizin faydalı olacağını gösteriyor. Cuma günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

12 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşündüğünüz bir çok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken; eski alışkanlıklarınızı gözden geçirerek gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor.

12 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, seyahatler esnasında aşk hayatınızı ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Ya da medya, bilişim, halkla ilişkiler v.b alanlarda yeni şeyler öğrenebilir veya bu konularda eğitime başlayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Boşluktaki Ay, gün içerisinde kararsızlıkları, dalgınlıkları veya belirsizlikleri gündeme getirse de, yine de Merkür'ün konumu, aklımızın açık olduğunu ve iletişim becerilerimizi kullanabileceğimizi gösteriyor. Bitirilmesi gereken işleri bitirmek normalden fazla zaman alabilir. Tavsiyeler alabilir, önerilerde bulunabiliriz. Akşam saatleriyse, ikili ilişkilerimiz veya romantik paylaşımlar için oldukça olum görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birdenbire ortaya çıkan şeyler yine anlaşılmaz bir biçimde çözülebilir. Yaratıcılığınız uyanacak ve yeni atılımlar yapma arzusu duyacaksınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve yerleşime ait konular, ev alım satımı, evle ilgili düzenleme ve değişiklikler ile, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bugün, ruhsal olarak güçlü ve motive bir gündesiniz. İlişkilerinizde size iyi hissettiren görüşmeler gerçekleştirebilir, özel hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 46" R
Ay
Balık
20° 46' 44"
Merkür
Koç
18° 55' 24"
Venüs
Boğa
05° 51' 03"
Mars
Koç
02° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 42"
Satürn
Balık
16° 54' 51"
Uranüs
Boğa
22° 34' 23"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 44"
Lilith
Başak
23° 46' 28"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>