Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki her anlamda paylaşma sizi çözülmez bağlarla gittikçe daha sıkı sarıyor. Onun size ilgisi kadar, kişiliğindeki özellikler de vazgeçilmez olmasına neden oluyor.

Bu hafta işyerinizdeki bir olay, sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Çevrenizde iflah olmaz bir çekemezlik dolanıyor. Çalışma arkadaşlarınızdan biri size karşı bir çalışma içinde.

Az parayla yaşamayı biliyorsunuz. Bu da bu koşullarda bile para çelişkisi yaşamamanız sağlıyor. Sizin de bilginiz dışında olan bir toplu para meselesinin bilirkişisi olarak ilan edildiniz. Bu parayı ortaya çıkartıp pay etme işi size düşebilir.

Sağduyulusunuz. Rahatsız, takıntılı insanlarla bir arada bulunmak bir şanssızlık değil. Çünkü onlardan her yerde fazlasıyla var. Sağduyunuzu kullanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınız kuvvetli. Yine de bazı kaçınılmaz nedenlerle çok seyrek görüşebiliyorsunuz. Bu sizin arada bir hüzün yaşamanıza yol açıyor. Durgun bir hafta sonunun arkasından oldukça hareketli bir haftaya giriyorsunuz. Gündelik, çözümü kolay ama bir takım haklı güvensizliklerle sürüncemede bırakıyorsunuz.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Çarşamba günümüz, saat 05:38 Merkür-Neptün olumlu görünümüyle başlayacak. Bu enerji, hem farkındalık gücümüzü arttırıyor hem yaratıcı düşünmemizde yardımcı oluyor. İnancınızı ve hayallerinizi güçlendiriyor. Onları gerçeğe dönüştürme arzusu veriyor. Saat 09:38 Ay-Venüs olumlu görünümü güven içinde yaşamak, sıcacık bir yuvanın özlemini çeken birey, eskiyi düşünür. Kendince yüzleşmelerde bulunur. Tutkuları yoğundur. Ne olursa olsun kaybetmek istemez. Sevdiğine veya güvendiğine sarılır. Saat:11:16 - 20:44 arasında Ay-boşlukta ilerleyecektir. Boşluk süresince, bizi tedirgin eden hatta verimli çalışmamızın önüne geçebilecek korku ve endişelerimizden uzak durarak, güven duygumuzu asla kaybetmeden gün boyunca rutin işlerimize ağırlık verelim. Ay-Boşluk ilerleyişi, Yengeç burcunda gerçekleştiğinden evimiz, ailemizle yakından alakalı konular üzerinde her zaman olduğu gibi hassas davranabiliriz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alıngan olabiliriz. Duygusal konularda içimize dönerek, geçmişte bu yana yaşananları gözden geçirebiliriz. Bazen kızarız, içerleriz, sıkılırız ancak biliriz ki, değerlerimizden kopmamız zordur. Güven içinde yaşamak bizim için son derece önemlidir. Kimi anlarda sarılacak bir dost, yaren ararız, kimi zaman kendi kendimize yetebilmenin yollarını araştırırız. Bugün, yenilik anlamındaki işlerde tedbirli olmalı,  işimize, ilişkimize, evimize, ailemize ve kendimize karşı iyi davranmalıyız. Saat 20:44 itibariyle etkili olacak Ay-Aslan burcu geçişi, cesaretlendirici ve duygularınızı hevesli bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayıcıdır. Direkt olarak tepki verirsiniz ve eylemlerinizde kararlısınızdır. İhtiyaçlarınızı elde etme yönünde bir adım geri atmazsınız. Kendimizle barışık  ve hayata sevgiyle yanaştığımız bir hafta olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi etkilemeyi seviyorsunuz. Duygularınızda yanılmaktan korkmuyorsunuz. Ticari bir mantıkla yaklaştığınız konularda kaybetmenin de var olabileceğini düşündüğünüz zaman, motivasyonunuz hızla yükseliyor. Hayal ettiğiniz konulara planlı bir şekilde yaklaşmak istiyorsunuz.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdan geçen ya da dilinizden düşmeyen şeyleri uygulamaya koymaya karar verebilirsiniz. Amaçlarınızı gerçekleştirme kararlılığı gösterebileceğiniz bir gün. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün oluşan Mars Plüton kavuşumu birkaç haftadır bahsettiğimiz(8 Ekim, 2 ve 7 Kasım tarihli yazılar) gergin etkileri bugün de tetikleyebilir. Riskli hareketlerden, yerlerden veya saldırgan kişilerden uzak kalınması, ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olunması ve tartışmalı ortamlara girilmemesi gereken bir gün. Yüksek enerjiyi olumlu kullanabilirsek pek çok konuda rahat ilerleyebiliriz, doğru kullanılmaması agresif etkiler yaratabilir. Kurallara bağlı değişiklikler yapılması gerekmesi ya da yapılacak anlaşma ya da düzenlemelerin vaat ettiği şeylerin zorlukla arkasında duracağını bilmeniz isteksiz adımlar atmamıza neden olsa bile, rüzgara karşı da olsa harekete geçmemiz gerektiğinin farkına varabileceğimiz bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan ilgilendiren geçmişe yönelik konular ve ailevi işlere odaklanmanız gerekebilir. Değişim vurgusu ağırlık kazanıyor. Esneklik göstermeniz de fayda var. Gün içinde babaya ait meseleler önem kazanabilir. İç sesinize kulak verin. Duygusal ihtiyaçlarınızı dile getirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HİSLERİNİZİ karşıya yansıtırken kırıcı olabilirsiniz. Bugün her konuda hassas olmanızda fayda var. Midenizle ilgili sorunlar canınızı sıkabilir.

12 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

12 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 44' 18" R
Ay
Aslan
07° 28' 51" R
Merkür
Koç
27° 59' 12"
Venüs
Boğa
17° 55' 55"
Mars
Koç
10° 16' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 17"
Satürn
Balık
17° 40' 43"
Uranüs
Boğa
23° 08' 30"
Neptün
Balık
29° 17' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 21"
Lilith
Başak
24° 51' 46"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>