Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın burcunuza yaptığı rahat açı, sosyal yaşantınızda hareketlenme getiriyor. Sevilmeye, beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşabilirsiniz. Aşkta hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İlişkilerin önemli olduğu bir gündesiniz. Birçok konuda yeni kararlar alabilir bunları başkaları ile paylaşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatleri yorucu olabilir. Kendinize çok güvenseniz de öğleden sonra kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ya da yanlış anlamalardan yakınabilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni uğraşlar var.

Bugün Boğa burcundaki gezegen diziliminin etkilerini özellikle maddi kaynaklarınız üzerinde gözleyebilirsiniz. Boğadaki gezegenler özellikle gün başında parasal konularda ayakları yere basan ve inatçı bir tutumunuz olabileceğini belirtirken yatırım konuları sizin için büyük bir önem taşıyabilir.

Sağlığınız ve belki de çalışma şartlarınızla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle sabah saatlerinde duygusal çatışmalar mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürprizleriniz var. Kavuşma anlamında sevinçler yaşayacaksınız. Bir iki gün içinde. Bazı duygusal etkilenmelerle kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlarda kısmen saplantılı bir izleniminiz var. Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşmeniz, geçmiş anılara takılmamayı becerememenizle alakalı.

12 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 12 Mart saat 17:54 Başak burcunda oluşacak Dolunay, günlük hayatımızın verimli, sağlıklı ve üretime dönük şekilde düzenlenerek, hayallerimizi gerçeğe dönüştürme çabamızdır. Dolunayın yöneticisi Merkür-Balık burcunda ilerlediği için, tabii ki odaklanmakta zorlanabilir, hedef belirlemekte ve işlerimizi düzgün şekilde yapmakta zorlanırız. Bu Dolunay, sanatsal yaratıcılık, hayaller, mistik çalışmalar için uygun, fakat bunun dışında kalan mesleklerde dikkat gerektiricidir. Görünümlere baktığımızda, mesleki konularda pratik çalışmanın, deneyim sahibi olmanın, yükselmek için gayret etmenin önemli olduğunu vurguluyor. Biz eğer amacımıza uygun, odaklanarak, dağılmadan bir hedef belirleyip onun üzerine gidersek, eğitimini alıp veya bu alanda ihtisas yaparak gelişirsek emin olun ki, başarılı işler ortaya koyarız. Hayal etmek başarmanın yarısıdır derler. Bu Dolunay, işte bu cümleden yola çıkarsak, yetenekli olduğumuz konularda eğitim alır, başkalarına rehberlik eder, ilham kaynağı olur, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebiliriz. Yeter ki, buna kararlı olalım ve yılmadan çalışalım, gelişelim. Hayatın güzel yanlarını fark edebileceğimiz bir gün olsun.

12 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü dinlenerek geçirmek istesen de aniden bir organizasyona katılabilirsin. Tahmininin aksine hoş vakit geçireceksin.

12 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif bir bakış açısı içerisinde olmayı tercih edin. Kendinize acımak yerine, ilişkilerinizde fazla sağladığınız iyi niyeti bugün düşünün.

12 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarının hassasiyetlerine daha açık durmalısınız. Ev ve ailevi konular, evde yapılabilecek işler önemli olabilir.

12 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni atılımlar peşindesiniz ancak girişimlerinizde yavaşlama oldukça kendinizi başarısız görme ihtimaliniz var. Canınızı sıkmayın yeteneksiz biri olduğunuz kesinlikle doğru değil.

12 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde Başak burcunda bir dolunay meydana geliyor. Sağlığınıza daha çok özen göstermeli ve vücudunuzun sinyallerini dikkate almalısınız. Bir arınma ve detoksa ihtiyaç duyabilirsiniz.

12 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dolunaydave hizmet alanlarınızda birkaç gün boyunca hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ruhen iyi hissettiğiniz bu süreçte, günlük dünyevi olaylarla uğraşmak sizi yorabilir. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.

12 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması Dolunay olacağından özellikle sizin hizmet alanınızda gerçekleşecek bu Dolunay'ın etkilerine odaklanabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Haftanın bu son gününe Başak gibidüzenleme, toparlama, sistemli çalışma ve günlük işlerinizi halletme konusunda bir farkındalık geliştirerek geçireceksiniz. Süregelen bir projenizde son aşamaya gelmiş olabilirsiniz. Sindirim sisteminizin sağlığı ile ilgili bir tedavi sürecinin sonuna gelinmiş olabilir. Çalışanlarınızın adil çalışma sistemiyle ilgili bir geliştirme yapabilirsiniz.

12 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece eğleneceğiniz, neşeli bir gün geçirebilirsiniz. Hareketli ve canlı olacağınız, bu sayede de olumlu etkileri değerlendireceğiniz bugün, çevrenizin hiç beklenmedik sürprizleri ile de sevinç dolu olabilir.

12 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>